Imam punco, a sem se zaljubil v drugo - prosim za mnenje?
• DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
Imam punco, a sem se zaljubil v drugo - prosim za mnenje?
3.7.2013 14:44
Torej, sem tip in mam punco, nekaj dni nazaj pa sem bil na maturancu.
Tam sem se res fajn zašteku z eno punco in ona(pa nej ji bo ime ana) mi je postala všeč, vem da mi ne bi smela biti, ker že imam punco (nej ji bo ime nina ker hočm da ostane vse približno anonimno), a nemorm si pomagat.Zgodilo se je tudi to da sem spal pr ani v postelji (beri: samo spal) ker smo ga pili cele dneve in noči in se pogovarjali dolgo v noč in nisem želel iti spat v svojo sobo. No pač fora je v tem da sva z enim sošolcem sva spala pri 3 puncah v sobi, med temi puncami pa je bla tudi ana. bile so 3 postelje, mi2 s sošolcem pa sva spala vmes. svoji punci sem bil zvest, vendar ji o spanju s puncami nisem govoril, ker želim najprej razčistiti pri sebi in zato sem šel sem to pisat, ker si želim slišat mnenja, in nemorm komu drugmu povedat sicer ta moj sošolc ve da mi je ana všeč, ker smo se tudi o tem pogovarjali s fanti in mi je tudi povedal da je bilo očitno da sem več pozornosti namenjal ani, kot drugim dvema puncama, ki sta bili zraven. z nino, torej s svojo punco, pa se že nekaj časa samo kregava in ni to to, ne špila nama dobr..no in če se vrnem nazaj k spanju zraven ane, 2dni nas je vseh 5spalo na treh posteljah, tretji dan pa smo že pakirali in sta tisti 2punci in moj sošolc šli ven iz sobe, midva z ano pa sva zaspala čisto skupaj...odkar sem prišel domov mislim samo še na to, vendar ne vem a je to samo zato ker se z nino ne štekava že neki časa ali pa sem se zaljubil v ano, ki mi je že nekaj časa všeč, ker izžareva tako pozitivno energijo in je vedno nasmejana itd. zanima me samo kaj si mislite o vsem tem in kaj bi vi naredili na mojem mestu, ker js mam čist zmešano glavo, rad bi pobegnu od vseh frustracij z nino, samo nevem a sem tudi jaz všeč ani.. ps: za njen horoskop piše "Že nekaj časa se ti pod noge meče škorpijon(jaz) z dobrim občutkom, k čemu stremi tvoje srce." zame pa :"Nekdo si te tako močno želi ob sebi, pa izgubi dar govora vsakič, ko se vajine oči srečajo. Zato pa ti toliko bolj pozorno opazuj in poskušaj ugotoviti, kdo je to ubogo in prestrašeno bitje." rosm odgovorte, ker sem obupan..hvala vsem, ki se vam je dal do konca brat! • whoknows
• Od: 3.5.2011
Re: Imam punco, a sem se zaljubil v drugo - prosim za mnenje?
3.7.2013 15:36
Pomoje je brezveze mučit sebe in svojo punco če vama ne štima • melona
• Od: 17.3.2013
3.7.2013 16:41
pusti ano. Pejdi k nini, z njo se pogovor o vajinem kreganju pa probita razčistit vse stvari. Vrjetn sta skupi z "nino" preživela velik lepih trenutkov in bi blo škoda da bi to ostal sam še spomin..probi se še mal potrudit za to vajino zvezo.
Nevem men recimo ne bi blo kul da bi bla na "nininem" mestu če bi vedla kaj se plete po tvoji glavi. Ne obupi..pa mal potrpi. če se bo pa kreganje nadaljevalo pol je pa konec. I guess.. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
3.7.2013 16:55
Ti morš naprej ugotovit kako je s tabo pa nino. a so ti prepiri začetek konca al je to sam začasna nevihta. Naprej razmisl če je vredn izgubit nino oz. če bi pač lahka to prenesu.
Ko ti bo to jasno, boš pa že vedu naprej. Ampak z ano karkoli počni samo če boš razdrl svojo zvezo. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.