Prva spolna izkušnja in krvavitev po tem

miisa • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 25
Prva spolna izkušnja in krvavitev po tem 1.7.2009 1:07
oi!
mene pa nekaj zanima... pač situacija je taka:
imam tipa, ki se poznama okrog 2 leti. dolgo časa sva bila dobra prijatelja, sedaj pa sva skupaj že pol leta. malo že začenjava z spolnimi igricami. pač on men s svojimi prsti jo mal boža, kasneje jih pa da tudi notri (saj vesta kaj mislim an?) ... ampak nazadnje k sma to počela, po tistem mi teče sedaj kriii. pa ne vem zakaj Sad ker menzo sem mela 1 teden prej, tko da sedaj nebi smela bit... pa to kri imam že 1 teden... a je to kej narobe?

hvala za pomoč! miisa
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: ali je kaj narobe? 1.7.2009 1:45
hm..? najboljše bi bilo če bi ti lepo obiskala svojega ginekologa. ne rabiš mu povedat kaj sta z fantom počela.. samo reči da ti teče kri. on bo ziher vedo kaj naredit.

sprva se mi je zdelo da je mogoče predrl deviško kožico. vendar če ti kri teče že skoraj 1 teden ti res toplo svetujem obisk ginekologa.

vso srečo Wink
Re: ali je kaj narobe? 1.7.2009 15:50
anjja pravi:
hm..? najboljše bi bilo če bi ti lepo obiskala svojega ginekologa. ne rabiš mu povedat kaj sta z fantom počela.. samo reči da ti teče kri. on bo ziher vedo kaj naredit.

sprva se mi je zdelo da je mogoče predrl deviško kožico. vendar če ti kri teče že skoraj 1 teden ti res toplo svetujem obisk ginekologa.

vso srečo Wink

Hvala anjja =) bom upoštevala tvoj nasvet Smile
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: ali je kaj narobe? 1.7.2009 22:11
anjja pravi:

vso srečo Wink

aam. ja možno je d ti je kej poškodvou u nožnci. sj vemo d je koža tm občutljiva. tku d ja.. js ti tut prporočam ginekologa. Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: ali je kaj narobe? 2.7.2009 2:26
ni panike Miša Smile zato smo tu da ti pomagamo Wink siceer pa je tudi možno to kar je rekla XXLspelc Wink
Re: Prva spolna izkušnja in krvavitev po tem 2.7.2009 13:49
najlepša hvala usem =*
seem bila pr ginekulogu pa je reku da ni nič narobe Very Happy sedaj je pa že itak bolje Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.