Kako mu nej nakažm da hočm srat z njim??• sara1236
• Od: 20.7.2011
Kako mu nej nakažm da hočm srat z njim??
23.6.2013 20:52
Torej kot že naslov pove,bi rada da mi pomagate glede tega,kako mu nakazat da bi rada srala z njim? pač tale fant mi je že kr neki časa ušeč pa bi rada da sva kej več kot prijatla. Trenutno mi ni do zveze,njemu pa tu ne. Pa prosm ne mi rečt da mu naj direkt povem da bi zasrala z njim ker tega nebom naredla. So neki vibri med nama,sam noben noče nardit prvega koraka. HEEEEEEEEEEEEELP ME
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Kako mu nej nakažm da hočm srat z njim??
23.6.2013 21:11
O tem smo že govoril v eni drugi temi, in dejstvo je: da se tega ne vpraša...to se zgodi. lahka pa seveda ti prevzameš pobudo, če že....
in če ni butec in bo dojel tvoj namig, se bo pridružil tvoji igri • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Kako mu nej nakažm da hočm srat z njim??
24.6.2013 22:40
ja težko bo.. a boš šla ti na moški wc, al pa on na ženskega, pa bosta skup srala sigurno bo lažje če greš ti k njemu, ker se moški bojimo na ženski wc, ker bi nas lahko napadle ko bi kej takega predlagali (češ da jih mamo sam za predmet poželenja, pa za izkoriščat itd..) sam ti povem: če si boš med sranjem resno zaželela, boš lahko prizadeta. tko da bodi sigurna v kaj se spuščaš. plus to da ko si boš enkrat želela resne zveze, vsak tip ne sprejema punce s stikalom "zdaj bi resno/zdaj bi srala" lp in fajn se mej(ta) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.