HELP! Rast las

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
HELP! Rast las 20.6.2013 10:28
Heyy vsi Smile
prosla bi za nasvet glede las. Finta je, da sm pred kratkim mela prometno in kr se je vžgal avto so se mi vžgali tui lasje Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Groza me je , ko vidim kak kratki so zdaj pa me zanima če kdo ve kak bi lahko pospešla rast??
norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: HELP! Rast las 22.6.2013 22:26
[link]

ta baje pomaga, pa pomaga tud če si masiraš glavo (lahko medtem k si lase umivaš, alpa kr tko sred dneva Smile )
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: HELP! Rast las 26.6.2013 18:02
Nič ti jih ne bo pognalo z neko nenaravno hitrostjo, vseeno pa precej pomaga, če se zdravo prehranjuješ. Bodo lasje vsaj zdravi. Lahko jim privoščiš tudi kako dobro masko ali olje za lase..
Dokler pa še rasejo probaj frizuro čimbolje izkoristiti.
Aja, pomaga tudi redno striženje konic (vsaj na 2 meseca)- čeprav se sliši grozno, ampak zdrav las raste veliko hitreje kot razcepljen.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.