Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden?

1 | 2 | 3 | >>
nikjagodic1 • Od: 9.5.2013 • Prispevkov: 47
Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 12:32
torej kaj bi nam ve punce dale za delat če bi mogli bit mi fantje za en teden punce
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:01
še zmer tista stava, al si še eno zgubil? Very Happy

ne vme kaj natančno si mislu, ampak....
nakupovanje, ličenje, večerno pripravljanje za friday night, girls night (pižama party)...?
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:08
ne to tak nasplošno spraašujem. tisto sem pa zgubo ja te sem mogo it po mestu naličen, obut v uggice, v mini kiklci pa v oprijeti majčki
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:11
aha, okej Smile
no, sej kot sm rekla....verjetn bi pač mogl en teden življenje tipičnega dekleta Razz
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:14
ja kaj te jas vem kaj morte ve dekleta vse delat. mi lahko napišeš??
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:18
jah...če grem skoz en tipičen dan: zjutri bi pač mogl si vzet eno uro in pol, za make up, pa lase, pa oblačila itd. med poukom bi pač sanjaril, alpa tipkal po mobiju, med odmori bi opravljal z drugimi dekleti, popoldne nakupovanje s kolegicami, lakiranje nohtov, flirtanje z modeli, pol bi mal bral bedaste revije o trendih v hollywoodu, pol pa še kak girl's night pa to...Wink
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:22
recimo da bi mogla vsaka enga fanta vzet v svoje roke pa ga rihtavat celi ta teden kak bi ti mene "mučla" ta dan.
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:45
1. JUTRO: Js bi te zgodi vrgla s postle in pol bi si mogu vzet približno uro in pol, da bi šu pod tuš, si pol zrhtu lase, se uredu obleku, pripravu torbo, si naredu kavo itd...
2. ŠOLA: .v šoli bi mogu vodit kakšen krožek, in se družit s puncami in več al manj govorit o popustih in frizurah in slavnih igralcih itd..
3. NAKUPOVANJE: ure in ure bi mogu zapravit za premišljevanje al ti bol paše temno modra oblekca al svetlo modra obleka....in pol zapravu mamino plačo za stvari, ki bodo ves naslednji mesec ležale po sobi Wink
4. VEČER: Al bi šu na trening, alpa bi nakupovanje malo bolj zavlekel, zvečer pa bi se mogu oglasit pr puncah, poležavat po tleh, opravljat ostale bejbe na šoli, se mal jokcat ob 26 gledanju titanika in sprobavat obleke Razz

Moj dan ne zgleda popolnoma tko, je pa to dan marsikaterga dekleta in največja muka za fanta Very Happy
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 13:53
ja jokat bi se mogo zvečer to ziher ja pa zjutraj šemake up kaj bi si pa po tvoje mogo zjutraj oblečt pa obut. pa kak se ti recimo obnašaš v šoli ker si ti punca pa te vprašam. ker jas bi lahko to zdržo pomoje.
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:03
zdej je precej odvisno kako punco bi špilal....
js ne nosm make upa za v šolo, ampak pol bi si mogu dat veliko korektorja, da bi bil v faco k oranžen kavč....pa eyeliner, gloss, dolgeee trepalnice in rdečilo Wink
oblečt kake kavbojke, pa oprijeto majčko, neko plastično torbico kamor bi dal vse zvezke pa to in telefon. mogoč tud slušalke pa ipod.
če se neb cel pouk skrival za telefon in pošiljal sms s svojo simpatijo v sosednji učilnici, pol bi pa poslušal musko in absolutno preslišal vse kar pove profesor. med odmori bi si na wc-ju skupaj z ostalimi 20 dekleti popravljal make up in modrc in oblačila in preklinjal nad profesorji.

Če te pa zanima kaj js počnem....no, js poslušam, če me snov zanima. če me ne...delam nekaj po svoje. in če mi profesor zateži...jezikam Embarassed
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:09
ja pa noter v torbici vsa ličila. mene zanima kak bi ti meni ukazovala kaj morem nareit kako punco bi ti mene htela nareit??
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:31
Ohoho, to bi blo zlo zabavn, veš Very Happy
js bi iz tebe nrdila največjo bejbo na šoli, najbolj trapasto in ošabno Very Happy

Ves dan bi mogu opravljat, da bi se že sam seb zagabil (to pač one počnejo Wink). Mogoče bi parkrat pomežiknu profesorju matematike, obenem pa zavajal kapetana šolske košarkaške ekipe. nosu bi kratko minico, da bi ja razkazoval cele noge in štikle Wink
itd...
Js bi te cel dan spremljala in govorila kako naj se vedeš, da čim bolj z ritjo migaš in hodiš vzravnano, da bodo vsi vidli da sti ena ponosna in samovšečna bejba Very Happy Sproti bi si izmišljevala tvoje mučenje, odvisno od okolice in priložnosti Wink
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:36
ono najkrajšo miinico kar gre pa usnjene škornje z petko ne?? kaj ti me nebi nič osramotila maš kako idejo kak bi me osramotila??? kaj pa bi mogo doma delat??
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:41
Zakaj bi te osramotila? Ti bi bla kot moja igrača, s katero bi se igrala in eksperimentirala na folku Very Happy to bi blo grozno fajn gledat Wink
Mogoč bi blo edin zabavn, če bi se ti štikla zlomla, alpa bi poskusu osvajat tipa Laughing

Doma? doma bi visel na facebooku, poslušal one direction, justina biebarja, alpa kej v tem smislu, bral revije in iz njih izrezoval vn obraze ameriških igralcev in delal kolaže in jih limal po steni. Razz
mogoč bi si vsak noht nalakiral z drugačno barvo, alpa eksperimentiral s frizurami in oblekami...mogoč celo dubil kak zmenek za friday night Very Happy
Mal bi šu fotra žicat za dnar pa tko Smile
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:46
kak je za nosit petke kaj to se nesmeš z celo nogo naslonit na petko. pa kaj bi še ti meni naredla???
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 14:56
Ne....sam gre zato, da so ene pete zares brezvezne kr ne držijo ničesar in če hitiš in nisi previden...KRC! Wink pol pa lahka sam še šepaš....

Hm........rečmo, da bi dubu zmenek Smile še eno pripravljanje in oblačila itd...in pol kino in sprehod.....
alpa rečmo, da bi si mogu obrit noge in nosit modrc in seveda, bi si notr natrpu velik robcev, da bi dubu bolj bujno oprsje Very Happy to dejansko počnejo....pa tud v spodnje hlače si zabašejo apir, da majo lepe zadnjice....-.-
In pol so še te malenkosti....večen sleng, vedno prekrižane noge, zavijanje pramenov las okol prsta, grizljanje ustnice, preverjanje nohtov itd....Wink
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:03
kaj maš idejo kak se naredi da zgleda kot da imaš luliko ker tisto se bi pa ti sama odločla za moderc pa za rit. pa kak misliš da bi to zgledalo tak na eni šoli da bi biu navaden šolski dan?? pa kaj bi mogo delat v šoli pa kake copate bi mogo nosit pa kak bi mogo bit oblečen
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:06
Ah....sej sm ti že povedala Smile copate obične, sam pač....torbica names šolske torbe Wink
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:07
ja neke roza copate z bleščicami ne?? kaj maš ti fb??
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:10
No...sm vidla tud že največje trape s črnimi copati Wink
ne, nimam...
a smem vprašat, azkaj se tok posvečaš temu? Smile
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:13
ker bi rad to probo pa rabim od ene punce pomoč. in iz kod si??
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:14
z ljubljane sm Smile
aha, fino....pol bo ta mogl bit zabavn, haha Very Happy
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:15
vem. sej zato si želim da bi biu čim bol po žensko naret
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:16
ja, če boš rabu kako pomoč, mi itak da lahka pišš na zasebca Smile
s kje si pa ti?
Re: Kaj naj dela fant, ki mora bit punca za en teden? 8.6.2013 15:18
ljubljana. pa kaj make up si je težko sam nareit. pa z petkami bom težave ne???

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.