SEX [ anketa ]

Sex brez obveznosti z neznancem?
Da
7%
 7%  [ 3 ]
Ne
14%
 14%  [ 6 ]
Da, če vredu zgleda
16%
 16%  [ 7 ]
Mogoče, če mi je
33%
 33%  [ 14 ]
To je najbolše
2%
 2%  [ 1 ]
Sem že, bi še kdaj
2%
 2%  [ 1 ]
Nikoli nisem, ne bom
23%
 23%  [ 10 ]
Skupaj glasov : 42

nomis010 • Od: 15.8.2009 • Prispevkov: 3 • Kraj: Maribor
SEX [ anketa ] 2.6.2013 20:44
Sex anketa.

Za anketo sem dobil navdih ...

... par dni na zaj sem sedel v praku na klopci in me je ena punca cel čas gledala, ki je sedela 2 klopci bek . tako je bila simpatična, njen pogled njen nasmeh , ... juuuuuj ...

... potem me pa je utrgalo kar na enkrat , šel sem do nje , sprejela me je že s samim pogledom, povabil sem jo na pijačo, zlo sma klepetla na to pa je ona prva dala pobudo, a grema k meni ? Smile , seveda sem brez premisleka odgovoril DA .

... prispela sma k njej nič nisem vedel o njej, bila je vsa sveža ... samo spogledala sma se in me je poljubila, se mi približala z celim telesom in tako sma nadaljevala do sexa, biloo je izvrstno, skakala je po meni kot ena srnica . prepustila se mi je z celim telesoom ...

... kaj vam naj rečem , NEZNANKA je bila in se mi je bolj prepustila kot neka punca ki jo poznam že 5 let ..

Podobne izkušnje anyone? Smile
decva • Od: 27.2.2013 • Prispevkov: 11
Re: SEX [ anketa ] 5.6.2013 20:56
js pa prosm če lahko kdo opiše kako je potekov njegov prvi spolni odnos. pč kaj vse sta delala pa to

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.