One ampak ne pojejo U2?• U2_fan
• Od: 18.3.2009
• Kraj: Okolica Murske Sobote
One ampak ne pojejo U2?
28.6.2009 16:36
Hej!
Imam eno vprašanje. Po radijskih sprejemnikih kroži pesem enakega besedila One zasedbe U2, pa me zanima, če morda kdo ve, katera zasedba poje to pesem in kje se je da najti? Sem iskala na YouTubu pa nisem našla. Besedilo je pa tako: Is it getting better Or do you feel the same Will it make it easier on you now You got someone to blame You say... One love One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it Did I disappoint you Or leave a bad taste in your mouth You act like you never had love And you want me to go without Well it's... ...tako za boljšo predstavo... Hvala že vnaprej. HF _________________ “You've gotta live with your dreams, don't make them so hard.” • bojana
• Od: 25.9.2008
Re: One ampak ne pojejo U2?
28.6.2009 23:40
Če te prav razumem, gre za pesem One, ki jo v originalu izvajajo U2, ti pa si silšala neko drugo verzijo te pesmi in te zanima kdo bi to lahko pel?
Sama poznam samo še različico, ki jo je posnel Johnny Cash, tik pred smrtjo. Poje s takšnim utrujenim glasom in filingom, da ti grejo dlake pokonci. Noro dobra izvedba. Upam, da sem kaj pomagala. • rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
29.6.2009 7:36
a je pela ena bejba? mogoče so Cowboy Junkies (http://www.youtube.com/watch?v=ScZjneRNz08)
• U2_fan
29.6.2009 10:12
Aha...hvala obema... _________________ “You've gotta live with your dreams, don't make them so hard.” • jerrry
• Od: 30.4.2009
.
3.8.2009 15:20
One je zlo dober komad, sam ne od U2, ampak od Metallice LP • U2_fan
Re: .
3.8.2009 19:38
jerrry pravi:One je zlo dober komad, sam ne od U2, ampak od Metallice
LP in sicer,skladba se imenuje Free od Lighthouse Family HF _________________ “You've gotta live with your dreams, don't make them so hard.” • PeterHak
• Od: 27.7.2009
3.8.2009 22:16
U2_fan pravi:
jerrry pravi:
One je zlo dober komad, sam ne od U2, ampak od Metallice
LP in sicer,skladba se imenuje Free od Lighthouse Family HF Car jerrry glih špilu sm ga k sm najdu to temo xD • PeterHak
• Od: 27.7.2009
3.8.2009 22:17
U2_fan pravi:
jerrry pravi:
One je zlo dober komad, sam ne od U2, ampak od Metallice
LP in sicer,skladba se imenuje Free od Lighthouse Family HF Car jerrry glih špilu sm ga k sm najdu to temo xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.