Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...?

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 28.5.2013 16:51
Uglavnem, ena punca mi je ful všeč..poznama se...uglavnem vsem pravi da ni trenutno za zveze ampak za bluzenje..zdej mi pa povejte kak jo naj vprašam za bluzenje? kaj vse spada med bluzenje..(poljubi,kaj več mogoče tudi seks) ? Jo naj vprašam preko fbja ali bi zabluzla z mano ali v živo? Se pa tudi pogovarjama in kokr sm razbral ji nisem nek TUJEC Smile)
ronnie • Od: 27.5.2013 • Prispevkov: 15
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 28.5.2013 17:26
heej. (:

-mutenje.. to pomen za usazga drugac, enim so to pac sam pocukrani smsji, drugim tut kušvanje, tretjim pa celo sex.
- kak jo prasat za mutenje? .... definitiuno jo mors prasat u zivo, ker to nm puncam fuul pomen. mogoce tko da pac padeta u pogovor in jo pol sred pogovora ko vama zmanka teme prasas, ce ji kj pomenis oz. kaj ji pomenis...

hah.. upam da sm ti kj pomagala. :'3
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 28.5.2013 23:51
bluzenje, mutenje, sranje, itd. ma različne pomene pri ljudeh, tak da ni prave definicije
definitivno pa jo vprašaj osebno, ja.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 29.5.2013 0:34
bahahah.. take nikol ne bojo za zveze.

drugač pa kar, če si za. sam ti povem, če ti je všeč, pa bosta kej mela, se ti bo hitr dvignil pulz ko jo boš vidu kako enga drugega "bluzerja" oblizuje..

tko da dobr premisli, in iskreno. marsikdo se hladnega dela, nakonc je pa prizadet ravno zarad čustev. če bi raj zvezo, si najdi tako za zvezo.
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 29.5.2013 19:38
sej možno, da se motm, ampak kokr je vem, se za mutenje ne upraša..to se pač zgodi hh..kako bi pa začeu hmm? če ti je kr povedala, da bi rada mutila, pol je najbrž bl neposredna (: če bi js hotla mutit, vem, da bi me najbrž čist podkurl, če bi me enkrat sam zagrabu.. in potem veš kaj je treba naprej. js osebno pod mutenje ne prištevam seksa..to se mi zdi že preveč, ampak glede tega mamo vsi drgačno mnenje Razz

uživejta! Very Happy
Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 30.5.2013 21:35
Da ne odpiram nove teme....Pač pišem si z eno ene 2 dni..pa jo pač spašujem raznorazne stvari, zdej ji je pa ž epomojem dojadil da jo skos sam sprašujem? Pa me zanima kaj nj naridm da bo stekel pogovor....? tnx
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ona pravi, da trenutno ni za zveze ampak za bluzenje...? 31.5.2013 12:45
nimaš kej.. to je ful težko če ne morš speljat pogovora. men se trenutno isto dogaja s simpatijo. pa sem jo še vprašu če jo kej mot da ji pišem pa to pa je rekla da nč Smile pa gremo dalje Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.