Hard trojček• Tweaker
• Od: 14.6.2009
Hard trojček
28.6.2009 1:51
No ja hard trojček je skupina 3 glasbenih zvrsti
- Hard trance (Primer : Dark By Design : STFU )(Še en primer : Sol Ray and Dark By Design : Paradise) - Hardstyle (Primer : Keneso : The only one left) - Hardcore (Primer : Evil Activities : Nobody said it was easy ) Je kdo v teh vodah? Redno poslušam trance, hard trance in seveda hardstyle. Hardcore samo na partijih Tukaj bom naredu listo izvajalcev, vi pa sam povejte kaj poznate, se bo dodalo : Hard Trance Alphazone Brent Sadowick Cosmic Gate Dark by Design Darude Dj Dean Dj Fausto Dj Scot Project Guffy Lisa Lashes Spectra Attack Technikal Yoji Biomehanika HardStyle Blutonium Boy Builder Brennan Heart D-Block & S-Te-Fan Lady Dana Dopeman Deepack Dj Isaac DJ Duro Dozer Frontliner (Abject) Headhunterz Hardheadz 2 Best Enemies Noisecontrollers Scope DJ Showtek Tatanka Ganjaguru Technoboy The Prophet Wildstylez Zany Taq 9 Seizure DJ Pavo B-Front Southstylers Walt Jenssen Donkey Rollers Keneso Hardcore 3 Steps ahead Angerfist Bang! Delta 9 Charly Lownoise & Mental Theo DJ Mad Dog Endymion Eupgoria Gammer Liam Howlett Luna-C Mescalinum United Milo Nasenbluten Neophyte Party Animals Paul Elstak Radium Scott Brown Sharkey Dj Sharpnel Moji favoriti so : Zany, Keneso, 2 Best Enemies, Builder , tak bolj melodičen hardstyle. Discussssss........ • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
k
28.6.2009 15:03
em mene nekaj zanima
kko je naslov uni pesmi ki se začne pri 0:55???? ta mi je res tko dobra [link] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.