občutek imam, da me hoče samo izkoristit

nusa98 • Od: 11.1.2013 • Prispevkov: 12
občutek imam, da me hoče samo izkoristit 25.5.2013 2:05
Lep pozdrav vsem, ki to berete!
Torej imam težavo in sem zmedena. Ko sem se preselila v novo ulico ,kjer tam stoji 6 blokov, sem se zbližala z fantom (sosedom). Hodila sva na isto OŠ. Sedaj hodi na srednjo šolo, jaz pa v OŠ (on je starejši od mene 2 leti). On je 2. letnik, jaz pa 9. razred.
Zadnja 2 mesca, sva se zelo dobro razumela in sva "flirtala". Ker mi je ta oseba bila zelo všeč, sem se z njim tudi prvič poljubila (french kiss). No in danes zjutraj okoli 1h vjutro, sva se spet poljubila, ampak meni je bil ta poljub malo čuden, saj so njegove roke šle po moji zadnjici in na to je roke še hotel "dati" v mednožje. Jaz sem se temu izumikala!
Ker je bila pozna ura in starši niso vedeli, da sem zunaj (starši so spali) ,sem mu rekla da žal morem oditi. Nekaj časa še me ni spustil domov, vendar sem na to že prišla noter (na srečo so še starši spali).

Torej kakšen je najin odnos?
Problem je tudi v tem, da sem ga zadnje čase samo jaz klicala ven. On pa mene redko, redko kdaj.
In občutek imam, da me hoče samo "nategniti" pol pa me o.d.j.e.b.a.t..
Imam grozen občutek in krivdo, kako sem mu lahko pustila, da so njegove roke "spolzele" po moji zadnjici in me je pritiskal k sebi, na to pa še hotel narediti nekaj drugega.
Sicer NE deluje prostaško ali pa bi klel vsako minuto, ampak to kar je danes naredil me je zelo presenetilo in tega žal nisem pričakovala od njega.

Prosim pomagajte mi kaj naj naredim?
Kaj bo najboljše za mene?
Ali ste bili že v podobni izkušnji? Surprised
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 25.5.2013 10:59
Pozdravljena nusa98!

Zelo pomembno je, da fantu jasno postaviš mejo. Pogovori se z njim kako daleč si želiš iti oz. kaj ti ustreza. Preprosto povej mu, da se ob nekaterih stvareh počutiš neprijetno. Če te fant spoštuje in mu resnično nekaj pomeniš potem te bo poslušal in upošteval tvoje želje. V nasprotnem primeru pa boš vsaj vedela, pri čem si.

Poslušaj tudi svoj občutek oz. intuicijo. Če se ti zdi, da fantu nisi tako pomembna kot je on tebi (oz. da ima on s teboj drugačne namene kot ti z njim) potem razmisli tudi zakaj pri tem odnosu vztrajaš.

Želim ti veliko sreče. Sporoči, kako se vse izide! Smile

Lep pozdravček,
prostovoljka s TMM

[link]
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 26.5.2013 10:38
Ne pust se mu !
Če se ob tem ne počutš uredu mu to povej. Glede nato, da je on prvi fant (če sm prou razumela) in da si 9. razred, greš drugo leto u srednjo šolo in tm boš zihr spoznala velik novih ljudi in tipov. Po tem kar si napisala js dvomim, da ima kakšne dobre namene s tabo in mislm, da te hoče več al manj izkoristit, če se nista prej nič pomenila glede vaju in spolnosti.
Tok da če nebo upoštevou tvoje želje stran od njega :s
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 26.5.2013 13:47
ne se mu pustit. reč da nisi pripravljena in ga ****. dobesedno. najbolje d akar takoj, ker se z aviona vidi da te hoče samo izkoristit.

če si želiš kej več kot sam zalizovanje in sex, moraš fanta pobliže spoznat. dobro ga spoznaj preden maš kej z njim. tud s poljubom počakaj, prav nič ni fajn vedet če se "resna" punca z velik tipi poljublja. zadrži se nazaj, če nisi sigurna, ampak interes pa morš pokazat Wink
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 16.6.2013 21:56
Torej, da povem kako se je izšlo vse od takrat pa do tedaj. Od takrat, ko sva bila skupaj zunaj pa do zdaj, se nisva nič videla. Preteklo od tega pa je že kakšen mesec. Po Facebook-u sva govorila samo 1-krat, pa še to samo "kak si?" pa "kaj delaš?". Opažam, da kar nekaj časa preživi na FB-ju. Poskušala sem ga že pozabiti z nekom, ki mi je bil poznan in na videz simpatičen, vendar ni šlo. Ko vidim, da na FB-ju lajka puncam fotografije, ki so malo bolj "pomanjkljive" postanem ljubosumna Sad
Res ne vem, kako ga naj pripeljem do tega, da bi me vsaj 1-krat poklical ven, ali pa kako ga naj pozabim, kljub vsem njegovim namenom? Sad
pikapoka1997 • Od: 22.2.2012 • Prispevkov: 53
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 16.6.2013 22:00
P.S.: Imam dva uporabniška računa Smile
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 16.6.2013 22:01
brezveze Razz

ej, nikol, amapk rs NIKOL ne bom razumel kako se ene punce tok trudite za take kretene, pa ma vsaka od vas vsaj 3 fante ki so v vas zaljubljeni in bi vam povedal če bi si le upal Very Happy
ozelot • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 19
aha 28.6.2013 10:17
Ja slovenc ma pa prov.... Very Happy mislim... js sm stara 11 let pa mam fanta, ki je naredil prvi korak. Malo pocakaj in opazuj kaj se bo zgodilo. Ce te bo poklical po kratkem casu bos vedla da mu je mar zate, ce te bo poklicau po dolgem casu bos vedla da nekej ne stima. Ce te pa sploh ne bo poklicau bos pa eetaq vedla da mu je vseeno zate in za rvoja custva. Upam da sm kaj pomagala.
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 28.6.2013 22:30
slovenc79 pravi:
brezveze Razz

ej, nikol, amapk rs NIKOL ne bom razumel kako se ene punce tok trudite za take kretene, pa ma vsaka od vas vsaj 3 fante ki so v vas zaljubljeni in bi vam povedal če bi si le upal Very Happy

pač lahko maš nekoga tak rad, da se boš boril za njega, neglede na vse. Četudi mogoče veš, da se ne bo izšlo:))
Ta oseba je mogoče ena redkih, ko ti da občutek da si res 'nekaj vreden'.
Čeprav NE podpiram da bi se trudila okrog njega ker jo bo samo prizadelo... Je razumem Smile
Re: občutek imam, da me hoče samo izkoristit 28.6.2013 22:44
vem, sej je vsem težko ko smo zaljubljeni v nekoga.. sam razum mora pač met vedno prednost pred srcem, vsaj js tko mislim.. boli, ampak se prisiliš da greš dalje.. in pol, ko preboliš, pa mal bolš vidiš situacijo, veš da se ne bi izšlo in veš da si naredil prav Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.