kako naj izberem med dvema fantoma

hanchy • Od: 1.6.2011 • Prispevkov: 2
kako naj izberem med dvema fantoma 14.5.2013 20:35
nevem kaj naj nardim... všeč sta mi dva fanta in nevem kerga naj zberem. mogoče bi mi lahk kdo svetoval. po čem naj ˝ocenjujem˝ pač po kerih kriterijih.
oba sta doma kr daleč od mene ampak bi se izšlo Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 14.5.2013 20:51
Primerjaj ju. Če ti je lažje si na list papirja napiši:
npr: z enim se bolje ujameš, a ti ni všeč, da preklinja
z drugim deliš veliko ljubezen do glasbe, a se ti zdi, da včasih ne ve kje se ga glava drži.

itd. itn....

ko boš končala minuse in pluse, se boš lažje odločila. ne izberi ''boljšega'', izberi tistega, ki je boljši zate Wink
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 14.5.2013 21:54
Ce bi imela enega rada ne bi izbirala, tako da bos naredila uslugo tistemu ki ga ne bos izbrala.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 15.5.2013 21:01
noben ni zate. ko srečaš tapravga, pač veš da je taprav, pa amen.

to ni nakup torbice al pa računalnika.
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 17.5.2013 14:58
slovenc79 pravi:

B R A V O ! Very Happy

predusm pa ne nared ene ogromne napake : ne gledat na to ker te ma rajši oz. za kerga se ti zdi da te ma... sam tega ne ! (izkušnje..) Wink
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 17.5.2013 22:37
Timo3113 pravi:
Ce bi imela enega rada ne bi izbirala, tako da bos naredila uslugo tistemu ki ga ne bos izbrala.

Eno načelo, ki sem ga odkril je, da ljudje začnemo izbirati med dvema samo takrat ko nam tisti prvi ni všeč in se pojavi možnost drugega. Toraj če bi ti bil prvi všeč nebi izbirala med njim in drugim.

slovenc79 pravi:

Amen to that!!

Drugače pa prosim ne it v zvezo ker je glupo it samo zato da maš fanta, potem pa se ljudje sprašujejo zakaj tako hitro zveze razpadejo in podobno. Na tvojem mestu bi počakal na tapravega, ali pa vsaj nekoga za katerega boš vedela da ni treba izbirat med njim in drugim. Ker problem je da ko greš v tako zvezo pa se potem grdo konča, tudi on trpi in ne samo ti. Tako da pomoje nisi nobenega vredna ker **** nemreš med dvema človekoma logično izbirat v koga boš... In še enkrat ponavljam briljantni komentar slovenc79-a: To ni nakup torbice al pa računalnika.
Druga misel, ki se mi poraja v glavi: kako si lahko 100% da si obema tipoma všeč in da imaš toraj možnost izbirat med njima (ne mislim, da si idiot ampak kaj ne veš, da je ljubezen obojestranska?).
Upam, da se boš pravilno odločla, zavoljo drugih in ne zavoljo tebe, ker ne želim, da so na svetu zlomljena srca drugih zaradi tvojih slabih odločitem.
P.S.: oprosti če je ta odziv malo jezno naravnan (čisto možno, da si puna super oseba in vse, samo imam poln kufer, da je toliko bedakov na svetu, ki si recimo ''izbirajo'' v koga bodo ter podobne stvari)...
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 20.5.2013 17:43
en preprost nasvet: [link]
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 20.5.2013 18:28
if you would have fallen for the second one, you wouldn't still think about the first one Wink
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 21.5.2013 18:51
good point dude, but you are absollutly wrong Wink
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 21.5.2013 19:21
absolutely* Very Happy

zakaj?
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 22.5.2013 13:47
hvala da s me poprau. sej ne blo treba Rolling Eyes
Very Happy
zakaj? lej, teb je en tip ušeč in spoznaš nekega drugega tipa. zaljubiš se vanj. zakaj si se zaljubil vanj? ker ti je bolši od prvega. in zakaj še vedno razmišljaš o ta prvem? ker ga pač ne moreš kr tko pozabit.
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 22.5.2013 14:17
ja sam če bi bil drugi res "the one", bi zlo hitr črtala tapruga stran Razz treba je bit odločen pr tem Smile
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 26.5.2013 20:31
Problem je, da punce danes ne ve kaj je taprava ljubezen in gledajo sam na to ker tip je najbl pa hud, da je kao fejmič pa da bodo zguble jumf (seveda čim prej, pred 15 letom...sarkazm ljudje). Sam pol ko ugotovijo, da so starejši ki so pametoval imel prou je pa valda prepozn. Tok da draga moja nepoznam cele zgodbe in usega sam še useen: nisi v trgovini in ne deli se norca s takih stvari.
Zdej se igraš z ljubeznijo, sam k bo pa pršou taprau čas in se boš hotla zresnt- se bo pa ljubezen igrala s tabo.

Se opravičujem usem, če sm mau bolj sovražno nastrojena, sam to me pa jezi da mladina danes sploh ne zna več cenit ljubezni -.-
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kako naj izberem med dvema fantoma 30.5.2013 5:15
vrz kovanc.
u momentu k bo odločeno ti bo jasn kerga hočeš bl
ker ti bo ušeč samo en izid.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.