popoln zmenek s simpatijo

loljovi123 • Od: 4.12.2012 • Prispevkov: 7
popoln zmenek s simpatijo 6.5.2013 9:03
no kako ste doziveli/potekal vas prvi zmenek(a je bil cudn,romanticen,ga morda nebi ponovile,drugo mesto...) Very Happy
kr razpisite se
Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Re: popoln zmenek s simpatijo 6.5.2013 14:37
pa še mene zanima, kaj je za vas popoln zmenek:)
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: popoln zmenek s simpatijo 6.5.2013 14:54
Js še nism bla na zmenku, ampak zame je vseen: zmenek ali ne, moj pogoj je sproščenost Very Happy če je fant ves živčen, pocast in izgubi dar govora me odbija. počutm se k da sm tooook strašna, da si nč ne upa nrdit ob men Razz
načeloma mi je vseeno kam greva, al greva kino alpa 6 ur sediva na klopci v parku. kljub temu pa mi je mogoč vseen mal bl všeč, če sva lahko nekje, kjer se lahko pogovarjava in spoznavava. tudi kakšno blaaaaznoooo kompliciranje in urejanje rezervacij v razkošnih restavracijah in potegovanja kart za koncert mi je brez pomena. saj lepo, da se potrudiš za svojo simpatijo, ampak men je najbol pomembno da prpele sebe in svojo dobro voljo Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: popoln zmenek s simpatijo 6.5.2013 19:35
ejejej če hočeš da je tip sproščen, mu morš rečt da te živčnost NE odbije Smile reč da ti je kjut in ti je všeč pa nima veze kaj je, pa se bo sam sprostil Smile da pa nisi strašna more pa sam spoznat, tko da dej čas Very Happy

če bi bla en dan fant bi vedla kako je hudo :S nismo živčni ker smo radi živčni.
Re: popoln zmenek s simpatijo 6.5.2013 19:52
Hehe, okej, bom upoštevala tvoj nasvet Wink Je pa resnica, da sploh ne razumem vse te živčnosti. verjetno zato, kr nism fant in mogoč nikol ne bom razumela Smile
mislim, ne grizemo in men bi biu pa tak fant všeč, k bi znal vse na hec obrnit. ne bi bil živčen, kr bi vedu, da tud če mu padejo hlače dol, se spotakne al reče neprimerno stvar bi to obrnu na hec in js na take stvari zmer pozitivno odreagiram Razz mogoč pa gre sam zato, da niso vsa dekleta taka in bi ene tud precej debelo gledale, če ne bli '''popolni'' Rolling Eyes
zdej itak sam mal blebletam in se razpisujem Very Happy
Re: popoln zmenek s simpatijo 7.5.2013 0:15
poglej na to takole: če je živčen, pomeni da se najbolj boji da bi izpadel slab in vse pokvaril. sproščen tip pa se očitno nič tok ne boji in si misli, če se zmenek ne bo izšel bo pač eno drugo povabil.

kateremu se ti zdi da je več do tebe? Very Happy

jaz zase vem da dolgo traja da mi je ena zares všeč, amapk se zaljubim, se močno. in takrat bi naredil vse da bi se dobr izšlo. in nikol nisem bil sproščen ko sem šel na pijačo.
ugibam da če je enmu zmenek kot rutina najbrž nima kej posebi globokih čustev do punce, da bi se bal da se bo slabo končal..
Re: popoln zmenek s simpatijo 7.5.2013 8:03
Heheh....ahaaa, torej se sam bojite, da bi se slabo končal? Smile priznam, tud js sm (normalno) mal živčna, amapk vsen zaupam vase, da če tud bom neki malček butasto nrdila, da mi fant (če je uredu in je moj tip človeka) ne bo zameril. vsi delamo napake, ane? Smile
če se tip ne more vsaaaaj maaal sprostit, se tud js ne morm in pol je bl awkward Embarassed
bl sm misnla na mencanje, lepljive roke in da se znoji, k da bi pršu z maratona, ne ve kaj bi povedu, če je pa res tok živčen, se js začnem bat, da ga bo srčni napad Rolling Eyes okej, pretiravam, sam če on vsaj poskuša biti miren in sproščen in se lepo pogovarjat....pol se tud js pomirim in se oba bolš počutva Very Happy

*še neki me zanima: zakaj za vraga je toook strašno in tip izgubi dar govora, če ga sošolka vpraša za radirko? alpa šilček? alpa kako je odgovoru na vprašanje št. 37?
neki zmenca nazaj in pol morm js prost za šilček tisto grozno sošolko, zraven katere sm prisiljena sedet Sad sej je sam šilček, ne pa telefonska cifra....a ste vi fantje, reveži, res toook živčni na vsakem koraku? Wink
to je blo zdej povedan v bl splošnem načinu Smile
Re: popoln zmenek s simpatijo 7.5.2013 15:00
ja eni smo ja Very Happy dobr za radirko ne bi biu problem vprašat, sam tko če je kej bl podrobno pa.. js sm ubistvu pri vsh puncah vsaj mal živčn Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.