Vprašanje za punce: Kako ji naj dam vedeti, da mi je všeč?• Mixsx
• Od: 30.10.2012
Vprašanje za punce: Kako ji naj dam vedeti, da mi je všeč?
1.5.2013 23:13
Zanima me, če vidim nekje punco, nepoznano. Kako ji naj dam vedeti da mi je všeč? z nasmehom, pogledom...kaj? In pa še če bo ona men všeč je res da me bo mal dlje gledala (opazovala kdaj grem mim)..če pa ji nism všeč bo pa takoj pogled odstranla? je res tako?
• malik
• Od: 13.8.2012
Re: Vprašanje za punce: Kako ji naj dam vedeti, da mi je všeč?
1.5.2013 23:22
ne zanaši se na to kko bi izpadla njena reakcija k se bosta vidla. če je punca ful sramežljiva al ma pa slabe izkušnje s tem da pokaže da je tip njej ušeč (so jo zafrkaval zrd tega itd..) pol se lah dela k da te ne opazi al pa k da ni nč čeprou si ji ušeč.
js sm isto ful shy pa ful mam ponos, če vidm da se tip dela budalo pa neupa niti pogledat pol se tut js nebom trudla pa se bom nardila za*ebano. in mam tako situacijo zdele, en mi je ful ušeč ampak res ful. sam model nebo tega progruntu ker se delam k da nč ni (tut on se dela budalo). usi se bojimi bit prizadeti in pol skrivamo. tok sam da veš da ne sod po tem kko izpade ona k se srečata. to začutš loh brez pogledov pa usga tega pač neka energija je no • legendary
• Od: 2.11.2012
Re: Vprašanje za punce: Kako ji naj dam vedeti, da mi je všeč?
1.5.2013 23:37
malik pravi:ne zanaši se na to kko bi izpadla njena reakcija k se bosta vidla. če je punca ful sramežljiva al ma pa slabe izkušnje s tem da pokaže da je tip njej ušeč (so jo zafrkaval zrd tega itd..) pol se lah dela k da te ne opazi al pa k da ni nč čeprou si ji ušeč.
jooj to je pa tut took res.. js mam slabe izkušne, ker sem pač napačnemu človeku povedala, ker mi je biu ušeč.. tako da zj fuul nism samozavestna pred tistimi, k so mi ušeč, in če jih srečam po hodniku al pa pač tko večkrat, sploh ne pokažem kakršno koli zanimanje za njega, čeprav mi je fuul ušeč.. sej to je ful odvisno od punce no, nekatere samozavestne bi šle najbrš do tebe, ampak druge po večini so pa ful sramežljive, in je boljš če nardi fant prvi korak (: je pa res da bi ti pa dala kakšne znake, da si ji ušeč, najbrš bi te velik gledala, al pa se ti nasmehlna. ni mus da bi odmaklna pogled, lahko da bi te gledala, sam odvisno, kakšna je. ne sklepi prehitro, boljš da se prepričaš (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.