Prijateljica mi skoz teži. Kak jo naj "zabijem"?• Girlfriend
• Od: 1.5.2013
Prijateljica mi skoz teži. Kak jo naj "zabijem"?
1.5.2013 20:00
Hello* No men 1 "prijatlca" skoooooooos neki teži.. zj bi ji pa rada kaj nazaj rekla oz zabila pa mi je zmankalo idej... Toreej: ideje Prosim!
Hvala že unapreej. GirlFriend • spely96
• Od: 30.8.2011
Re: Prijateljica mi skoz teži. Kak jo naj "zabijem"?
1.5.2013 20:19
moreš povedat s čem ti teži al pa navest kaki primer da bomo vedeli za kaj gre in ti lažje pomagali • legendary
• Od: 2.11.2012
1.5.2013 23:40
js bi na tvojem mestu pokazala, da me boli ku*ac zanjo, ker če ji boš zabijala nazaj, boš pokazala da te pač to prizadane, al neki..
drgač pa iskreno upam da si v osnovni šoli, da ne obstajajo taki ljudje v srednjih šolah, kjer bi mogl bit bol zreli.. xd • Girlfriend
• Od: 1.5.2013
2.5.2013 23:53
Pač npr. Mi reče poglej kaka si alpa kj podobnega... Alpa govori drugim s kerimi se družim vpričo mene kaj kar sm js rekla oz. Kar misli da sm js rekla ...[/img]
• spely96
• Od: 30.8.2011
3.5.2013 9:01
Težka situacija.. verjetno bi bilo najbolje da jo ignoriraš oz. Ji sploh ne hodiš blizu.. ampak če se družita z istimi ljudmi bo to verjetno nemogoče. Drugače pa če ti reče nevem npr. Kot si rekla-glej kaka si, ji lahko odgovoriš veš vsi smo že zdavnaj dojeli da se ti zdim grda, tak da si lahko zdaj kaj bolj izvirnega izmisliš ker si že dolgočasna ko nonstop eno in isto ponavljaš.. in pol bo verjetno tiho in ji lahko rečeš -ja saj te bom do jutri pustila da malo razmisliš in se spomniš česa novega ker vidim da je tako hitro razmišljanje prevelika obremenitev za tvoje premalo zrele (oz. Nezrele) možgane. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
3.5.2013 9:12
simpl:
če ti reče, poglej kaka si, enostavno ji zabrusi nazaj: ''ja, poglej kaka si ti...'' alpa, če pridš v družbo in vidš, da se pripravlja, da ti bo neki spet zatežila, jo prehit, zgroženo poglej in reč: ''wtf se je zgodil s tvojim obrazom?? so te napadli komarji, al kaj??'' v sekundi bojo vsi ljudje okol nje začel preučevat njen obraz, ti pa se še zmer vedi, kot, da je zares kaj narobe z njenim obrazom. vem, nesramno.....ampak js bi to nrdila nekajkrat dokler me neb pustila na miru.... vsen pa ne pusti, da se to dolgovezi v neskončnost...nočš se leta in leta prerekat z nekom, ki tega ni vredn • Nezuaa
• Od: 1.4.2013
..
8.5.2013 13:53
nevem če ti reče naprimer lj kaka si... ji lahka zabiješ: taka ku sm sm nebom se spreminjala zard tebe sam taka ko sm sm še vedno lepša ko ti:*
alpa ji reč: aja a ti se še nisi nikol u špegu pogledla? ker če bi se bi mela nočne more alpa kj takega... alpa ji zabi pa jo ignoriri... pomoje bo nehala če jipred vsemi neki ful zabiješ... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.