Droge1 | 2 | >>• princess
• Od: 27.9.2008
Droge
15.10.2008 11:19
kako je vaše mnejne o travi in kajenju trave...
ena moja frendica si po šoli in v druzbi zvije baklo in pol kadijo vsi to men pa to ni ušeč... ona trdi da to sploh ni prava droga in da od trave ne morš bit odvisn... n vem no... • LittleGirl
• Od: 8.10.2008
Re: Droge
15.10.2008 14:34
trava je droga ker jo tut uvrscamo pod droge in prepovedane substane...drgac pa mamo tut pr nas take primerke..sam da oni so najprei travo zdei so pa ze na koko pa hašiš prešaltali (kdo ve ka bo pol)
pomoje se use začne z travo pol pa grejo h tršim drogam.... • boni
• Od: 29.9.2008
16.10.2008 9:20
jz sm na eni žurki probala dva dima bakle ... pa ni blo fajn ... ful sm bla u bedu ...nebi več probala, sm misla da bom umrla če bom zaspala ... pa sm bla ful zaspana ...
pol sm pa imela še par dni nočne more... res ful neprijetna izkušnja • poisongirl
• Od: 11.10.2008
16.10.2008 15:19
travo naj bi uvrščal med droge sam men se ne zdi neki. mislim da to kar je še naravn še gre, sam une tabletke pa to pa ni več pol. drgač pa čist odvisn od osebe. če ti je všeč občutek oz. karkoli povezano s tem pač delaj to, če ti pa ni pa se obrn pa pojt stran pa nej kadijo če hočjo. je pa res da velik ljudi pol prešalta na trše droge.
• impulz
• Od: 12.10.2008
30.11.2008 2:00
marihuana spada pod droge...od nje nisi telesno zasvojen ampak samo psihično s tem mišlenjem sej to ni droga, ubistvu use skupi zgleda bl nedoužno kot je..drgač je pa men to ful dobr • impulz
• Od: 12.10.2008
30.11.2008 2:04
LittleGirl pravi:trava je droga ker jo tut uvrscamo pod droge in prepovedane substane...drgac pa mamo tut pr nas take primerke..sam da oni so najprei travo zdei so pa ze na koko pa hašiš prešaltali (kdo ve ka bo pol)
pomoje se use začne z travo pol pa grejo h tršim drogam.... ah kje ne smeš bit tok črnogled to je od vsazga pozameznika odvisno kok hoče ekspirimentirat pa kok u tem uživa in mu je haluciniranje ipd. ql je pa res da ko začneš se ful izpostavlaš in potem je odvisno če bo šu naprej sam od tega kok trdna oseba si pa kok stojiš za svojim pa kok se te da "zavajat" • Lanicor
• Od: 8.12.2008
8.12.2008 22:49
trava je dobra, pomoje nemorš bit od nje odvisn loh sam za sebe rečem, kr lahk kdaj koli preneham..
za tiz da se z travo začne pa nadaljuje naprej na trdo drogo NI RES! • Sashie
• Od: 6.12.2008
• Kraj: Ljubljana
8.12.2008 22:56
name ma trava res en super efekt stari. (:
tko.. sčiliram se ga k spoham ksno baso. uno, na izi mi je use. (: pa da nau kdo mislu kej, ne poham velik.. enkrat na ksne 3 al pa 4 mesce. (: in ja, tut jst zase loh recem da ce bi zdej rekla; ne jz nebom vec pohala, bi nehala. in tut to da zrt trave preides na trse droge.. no nevem, mogoce kdo ja, jst ne. so mi ze ponujal marsikej pa sm jst lepo rekla ne, hvala. I got my weed here, thats all I need. ; ) • Lanicor
• Od: 8.12.2008
9.12.2008 12:27
Ka ste pa že vse probal od drog? sj tema so droge tk da ni offtopic
jz sn travo, gobice pa enkrat sn brzino potegno - sam mi je žau zto ko me je vse tk pekl da bv =/ • punca
• Od: 7.10.2008
14.12.2008 19:38
Lanicor pravi:Ka ste pa že vse probal od drog? sj tema so droge tk da ni offtopic
jz sn travo, gobice pa enkrat sn brzino potegno - sam mi je žau zto ko me je vse tk pekl da bv =/ [b]Mah sej trawca ni tko huda pač mal bol si use upaš in to ...bol si sproščen po "odmerku" ali dveh- pač k skdiš đoint alpa 2 drgač je bu pr men prisotn že extazy in kokain sam se ga rešla sz pomočjo fanta in frendow sej extazy je super do ene mere drgač kokain pa ne več , mam srečo mojga fanta pa frendow čene bi bla že am najbrž kje na ulici s kako iglo u žili VAM ODSVETUJEM IT NAPREJ OD TRAVCE.. LEPO SE MEJTE papa • hammerka
• Od: 14.1.2009
14.1.2009 8:08
ja no js mam kr dost izkušenj z drogam...trava,hitrost,knofi,amfetaminčki,mushrooms,moka,ja no ša tut do tega je pršl da sm enkrat probala big H fiks style!!!!odvajanje je blo grozno pa pol uvajanje nazaj u normal life...mam sam srečo da mam tako frendico k mi je pomagala s tega ven(zdej še sam cigarete pa alkohol)!!!večino frendov zgubila zarat drog!!!!mi je ful žau za to...najprej vse zgleda ful nedolžn, pa misliš da maš use pod kontrolo, ja pa si rečeš bom še eno lajno zategnla, pa ti prime pa bi še eno k ti ni zadost,pa še kej druzga uzameš zravn....pol te ma pa ful kmal droga pod kontrolo!!!!! OSEBNO VAM RES NE PRIPOROČAM,DA SE PODATE V TO!!! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
14.1.2009 16:07
sploh ni fore u tem_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • miisHy
• Od: 6.11.2008
14.1.2009 18:41
danes je droga vse.. zdravila.. lekadol aspirin je droga.. pa se zdravijo s tem.. pa si odvisn od trdih drog pa ti dajo metadon ki še je slabši od kokaina.. pa te vse boli pa ti dajo morfij.. droga.. trava je za astmatike.. če ma kdo astmo bi naj mogo travo kadit ker pomaga.. tak da trava pa vse toto sranje je droga pa zdravilo • durex
• Od: 11.10.2009
22.11.2009 14:21
js bi tut kej od drog sprobala.
pa nevem kje to sploh dobit? • spacesheep
• Od: 27.3.2009
22.11.2009 20:00
majatheoriginal pravi:js bi tut kej od drog sprobala.
pa nevem kje to sploh dobit? ubistvu je tu kje dobiš tmal problem. nevem no pr ns je na šoli tega dost potem mamo en skejt park in tm se tut use dobi pa nevem no frendi od frendou?xD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.11.2009 21:14
jas recimo tak enkrat na mesec na kakih partyjih, odvisnosti pa ne čutim in je niti ne mislim. se mi pa zdi malo glupo da jo vsak dan kadiš, ker če že ne drugega nima več tistega učinka kot bi ga želel.
kje se dobi? veze like kolega pozna kolega, ta pozna onega, oni pozna onega, toti onega in ta pozna dilerja (: je pa en od brata kolega zdaj že drugič na zdravljenju, ker on pa res, on je bil vsak dan zadet.. poleti je noso dolge majce da se nebi piki vidli, drugače jel pa taka faca, ful se da vse z njim menit, taki prijazen je, pa odprt pa nežn.. mislim žalostno kaj lahko kemija naredi človeku, da ga čisto zasvoji p amu odvzame nadzor nad življenjem /: sem pa predkratkim (2 mesca nazaj?) srečala enega fanta pač na vlaku ko sem se domov od ateja vozla.. pa se je pač vsedo v isto kabino tak kot jas pa se je naenkrat kr začel menit z mano.. in jas taka kot sem, sma se pač takoj zagovorila pa sma se že ful tak menla, pa je začelo njega vse zanimat o meni pač.. če mam fanta, če rada pijem, kam hodimo na partyje, kake izkušnje mam od njih pa pač tak.. in ko sem ga nazaj vprašala pač če pije, kje je žural, kake žurke ma rad in je pač govoro tak ko da bi med tistimi pridnimi bil, pa mi je reko pač kje je vse na morju na žurkah bil, zrče itd.. in ko mi je tak govoro se mi pač vsi toti podatki niso zdeli resnični, oz. se ni vse ujemalo, ampak sem ga pač pustla naj govori kar si pač misli, sama sem si pa svoje misla.. in pol enkrat reče veš jas sem bil narkoman, sem se zdravo, zdaj pa grem ravno na sestanek o tem kak nam gre.. in pol sem pač šele vidla kak je njega vse zanimalo in zakaj.. pol je vse kar je prej povedal spremenil pa povedal da je pač punco pusto ker je ona še kr v tem in ni hotla vstran, on se je pa pač uprl, kak je sovražo starše in da šele zdaj vidi da so mu hotli dobro, da je pusto staro družbo in da pač nima novih kolegov.. pač ful sem bla presenečna da je tak odkrito govoro z mano če me pa še niti poznal ni.. no pač sma se menla še celo pot o tem, pa ful ga je zanimalo kak zaj gledam na njega ko pač vem da je bil narkoman pa da če sem sploh opazla.. in sem mu rekla lepo da nisem opazla pa da mu ni za videt pa nič in pač na kak vse to gledam.. ko smo pa prispeli je še pač reko da se že kar dolgo ni tak z nekom pogovarja,l pa da je vesel da sem mu povedala svoje mnenje, pa da sem mu prisluhnila da se je lahko pač izpovedal.. ful je bil prijazen, nevem no, škoda bi blo takega fanta al pa bilokoga drugega.. pač pol lahko vidiš kak je lahko hudo nekomu takemu.. nevem, sem ga še vidla 1× pa sma se vsedla skup pa se pač pogovarjala in ja, meni je kr hudo za njega.. pač zdaj je itak vrei, samo vseeno.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • klepetulja
• Od: 12.11.2009
22.11.2009 21:51
hja trava naj bi spadala pod droge čeprau se meni zdi da še to ni tak hudo je pa res da če vsak dan kadiš travo al pa recimo nekaj krat na teden pa res lahko postaneš odvisn kar pa res ni ql ker poznam par takih...in res nebi rada pristala v njhivo koži • Munda
• Od: 30.5.2009
24.11.2009 0:38
bebebe, jas sem do zaj še zmeraj se smejala fajno , razen 1x ko sem jo sama sem bla v bedu ap tak da sem komaj hodla xD
drugače pa je meni kul no _________________ \m/ • marihuanagod
• Od: 25.11.2009
25.11.2009 15:29
pravte da ste lahko odvisni od trave? :O
hmm.. zanimivo.. spustite se v 6letne iskušne usakdanjega kajenja trave.. pa boste vidl kuko je.. kadim travo usak dan.. že 6 let.. nebi reku da sem odvisen.. ravno kar mi poteka stava.. ko so mi rekli da ne zdržim 1 mesec brez trave.. danes smo 25.11. in to pomeni da sem že 25 dni brez dima katere koli vrste trave.. neopazijo se mi spremembe razen to da pri učenju nisem skoncentriran..( govorim brez trave..) name opliva trava tko da ko skadim 1,2,3,4... se bols sprostim nisem tako napet, bolj skoncentriran.. nevem kako lahko ene trava pokvari kakor pravte.. sej kokr prave eni.. trava upliva na usazga posaeznika.. name upliva prfektno.. zasvojen nisem in to sm že dokazal.. ko bomo prvega se žespet začne relaksirat.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nekoga sm zaslediu ko je napisu da začne se travo potem pa na koko,hašiš ipodobno.. nimaš prou.. to je odvisno od človeka.. jaz usebno sem začeu travo in pr travi ostajam.. probou sm že mars kej.. a nobena droga me ni prvabila..( razn trava, kokr sm pa že povedou pa odvisnosti ne čutm..) in šeneki,, hašiš je kot trava.. če misleš da je hašiš enakovredna koki in heroinu inpodobno se motš.. stay in peace^^,[/b] • Soundbox
• Od: 23.11.2009
3.12.2009 0:41
hašiš ni nobeno napredovanje naprej od trave en na 100 kadilcev marihuane uživa kokain, manj kot en pa heroin. tko da marihuana niti slučajno ni gateway drug. zarad marihuane ne boš šu naprej, šu boš zarad sebe ker si pač neumen. poleg tega he marihuana dost u redu stvar. THC ubija možganske celice, pomaga pri kemoterapiji, pri parkinsonovi bolezni, itd itd. če bi bli pametni, bi prepovedal alkohol in legaliziral marihuano. - možnost smrtonosnega overdose-a pri alkoholu je 1:18, pri marihuani je 1:40 000, če ne še več. - alkohol ubija možganske celice, marihuana jih ne. - ne obstaja niti en smrtn primer zarad marihuane. folk se preveč boji trave. če bi vedl zakaj je po večini prepovedana, bi se zamisll (američani pač).. poglejte s dokumentarec The Union pa vam bo vse jasno. LEGALIZE IT! sam stran od kemije! ONE LOVE • yellowUrsh
• Od: 8.10.2008
3.12.2009 17:56
no torei...trava sicer se uvrsca med droge zaradi americanov. Drugace je trava bla na zacetku dovoljena pa uporabljena v medicini.Americani ki pac nimajo takega podnebja ,ko mi v evropi je niso mogli gojit in niso meli s tem zasluzka.V evropi pa so travo uporablali za medicino,cote,vrvice,zacimbe itd.. In zaradi tega ker če ti vzameš dovolj vlki odmerek se ti malo pozna in se ti svet dejansko zdi lepsi.Odvisno je sicer o cem razmislas,ce si zaprt tip cloveka ki ma nekaj tezav te bo vrglo na bed. Ce pa si bolj taki veseu pa to pa ti bo use kulj pa smesno. V medicini pa so jo uporabljali za to ker ce mas neke bolecine pa krce pa to ,tega ko si zadet ne cutis..In ko te spusti te potem manj boli,lahko celo nic vec.In od trave ne mores bit odvisn.Ceprav je zdaj prepovedana pa to..jo dost ljudi kadi..pac eni iz heca pa za zabavo,drugi pa iz zdravstvenih razlogov.Sao ker je kao prepovedana delajo eni ful cirkus s tega kak si lahko zasvojen. Dejansko si lahko z travo zasvojen samo v glavi ce si dopovedujes da ne mores brez tega, drugace pa ne mores bit zasvojen • Soundbox
• Od: 23.11.2009
4.12.2009 3:14
Ne, travo so v ameriki prvič prepovedal, ker so črnci preveč služl zarad nje potem je bla spet legalna.. drugič so jo pa prepovedal, ker so vojaki pohal in postal preveč pacifistični in zdej je res zelo mal možnosti, da se jo spet legalizira. ker zarad tega ker je prepovedana služ preveč ljudi da bi jo zdej legaliziral. mafija (ki vodi večino držav) pač tega ne dovoli, ker majo preveč zaslužka. sam če bi bli pametni bi se vrgl v nove panoge glede tega in bi lahko še naprej isto služl ob legalizirani travi. • irisuLa
• Od: 20.3.2009
4.12.2009 20:13
Lanicor pravi:trava je dobra, pomoje nemorš bit od nje odvisn loh sam za sebe rečem, kr lahk kdaj koli preneham..
za tiz da se z travo začne pa nadaljuje naprej na trdo drogo NI RES! ja nisii udvisn. ć ćistakaa pušiiš, drgaać će dudajaš tubaak(nikotin) si tkoj:) • marushie
• Od: 8.11.2009
5.12.2009 11:46
nevem..mene trava pa to nč nemoti
tut sama gdaj kj spoham..kr mi je res najbolš filing sam drugih drog pa nočem probat sploh. • muucaa
• Od: 29.10.2009
heila.
5.12.2009 13:25
tut sama sem ze probala pa tut poelk kolegou kadim..pa je prau super filing..tut sosolke me uprasajo kk je to pa powem da je prau super kr se ti zdi use na izi sm jih en silim u to....pac same se odlocijo ce bodo kadile ali ne..js ponudim pa ce uzame uzame ce ne pa ne...... ---> lp.,uziwaite. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.