Naj ga kliknem, naj mu kaj napišem?

Caroline • Od: 19.4.2013 • Prispevkov: 1
Naj ga kliknem, naj mu kaj napišem? 19.4.2013 23:12
Heila!

Sem bolj sramežljive sorte in pred kratkim sem spoznala engra fanta, ki bi ga rada bolši spoznala. Pisala sem mu na Asku in potem je napisal da bi bil že čas da mu povem kdo sem ali pa ga kliknem. Glede na to, da sma se videla samo enkrat, dvomim, da bi me on spoznal. Nevem, ali mu naj na Ask napišem, kaj takšnega, da bo vedel da sem jaz, al ga naj na fb-ju kliknem, sam tut nevem kak naj začnem pogovor...

Hvala če si bo kdo vzel čas in mi svetoval
malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
Re: Naj ga kliknem, naj mu kaj napišem? 20.4.2013 22:52
težka situacija ker sm js popolnoma na ISTEM. drugač po mojih izkušnjah bolš da pustš bo sam pršov do tebe če si mu ušeč
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: Naj ga kliknem, naj mu kaj napišem? 21.4.2013 12:36
Živjo Caroline!

Super, da si se odločila pisati fantu, ki ti je všeč! Tudi on si očitno želi vedeti kdo si, saj si na Ask-u pritegnila njegovo zanimanje. Mislim, da je popolnoma kul, če ga klikneš na Facebooku (to ti je tudi sam predlagal), mu poveš kdo si in iz tega se bo potem (skozi raznorazna podvprašanja) pogovor razvil sam od sebe, spontano.

Želim ti veliko sreče! Smile

Lep pozdrav,

prostovoljka s TMM

[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.