Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit?

melona • Od: 17.3.2013 • Prispevkov: 63
Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 16.4.2013 23:16
že dalj časa, se pravi dve leti se ne razumem z neko osebo. S to osebo se načeloma videvam usak dan, kr živive v isti stavbi in v nobenem in res nobenem pogledu ne najdeva skupne točke. Pred enim letom sve se mogoč še pozdravle zdej tut to že dolg časa ne več. Jz je nikakor ne prenesem in tut ona mene ne. Zame deluje mal haj in ne čutm nobene potrebe da bi se znjo spoprijateljila, tut ona isto ne. Enkrat me je grdo opravlala pred drugimi puncami kar se mi zdi podlo in zlobno nezrelo in še bi lahko naštevala..pred kratkim mi je rekla naglas da ji grem n k* in bla do mene zlo nesramna. Uprašanje je: kaj naj nardim, a jo enostavn pustim pr mer, povem starejši osebi kaj se dogaja in bo ta oseba ukrepala kr je odgovorna za obedve al....? Do nje pa v nobenem primeru ne grem ker se znjo neda nič pogovort in jo tok sovražm da je nemorm vidt, naj si rečm te osebe nikol nism spoznala in pozabi na to?
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 16.4.2013 23:18
se opravičujm mal sm se zatipkala..je* in ne jo Very Happy haha
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 16.4.2013 23:48
starejši osebi? kok si pa sama stara?

no, karkol, najboljša rešitev se mi zdi tko: enostavno igrnoiriri. tud če ti kej reče, naj te ne razdraž. če pa tudi druge hujska prot teb al celo škodo dela na kakršnkol način, pa povej njenim staršem, pa tud svojim. pogovorte se skupi, kaj se dogaja in da naj bo mir. vidm da sta mlade še obe tko da je še cajt da se te njene manire vsaj mal zbolšajo.
prijateljstva itak ne bo najbrž (kdo bi si pa tako za prjatlco želel), amapk da bo mir. pozdrav, živjo, pa to je to.
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 17.4.2013 8:35
obe sve stare 16.
Pomoje tut najbolj da jo putrim pr mer pa je.
Magica • Od: 10.4.2013 • Prispevkov: 9
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 19.4.2013 13:30
pa boli te kurac mim pejt pa pozabi:)
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 22.4.2013 18:41
js mam tud sošolko k je ne prenesem (s p i z d i l a mi je tipa). js ti predlagam da jo ignoriraš...pač boli te kva dela pa kva si misl! PEJT SVOJO POT Very Happy men to pomaga. ne zmenš se za njo pa je urejeno Wink
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 22.4.2013 18:52
bah, zmajka, če je tak trapast tip pa se smej ji da ma takega kretena Razz
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 23.4.2013 14:47
hahah slovenček Wink sej njej se je isto zgodil. na čevl jo je dau....skor takoj...tko da ubistvu se ma ona sama dost za sekirat...

js pravm tko KARMA IS A B I T C H!
Re: Dnevno srečujem osebo, ki je ne prenesem. Kaj naredit? 23.4.2013 14:54
ne! KARMA IS COOL Very Happy

jaz čakam da dobim punco ki si jo želim kot dobropis za vse dobro kar sem naredil.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.