KaaKo povedaat doma za fanta?

1 | 2 | >>
BeiibSarii • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 11
KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 15:14
Hja...mam problem (:
Mam fanta, k sva ubistvu skupi približno 5 mescov...
Doma bi ful rada povedala zanga, ker mi je zloo bedno, da ko grem vn z njemu, si zmer zmišlujm da grem s frendico in blablabla..to mi že preseda. Rada bi rekla, vn grem s fantom! Nočm več skrivat, ampk...ne vem pa ne tut, kako nej povem... Rolling Eyes
Prooosiim za nasvetee! Smile
*TeenKss! (:
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 17:34
pa enmu izmed staršeu s keirm se bol razumeš pač povej na samem da maš fanta in če bi ga lahko gdaj prpeljala domou al pa de bi šli skupej vn na pjačo, pol pa greta vi2 po svoje naprej .
sej vem da je mau zoprno ko pol začnejo skos neke zaslišvat sam taki so Wink

pa vlik sreče
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 17:56
Hjaa, veš da bi, ampk mami misl d sm še zmeri njena mejhna punčka, ki se je bo skos za kiklco držala.. Confused
Daraa • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 18:52
am ja te ćist štekam moii so tud taki Surprised ...odswetujm ti da jim sploh povešš zato ka ti poj loh use nabijejo na nos slabe ocene,obnašanje ..itd. ćeš da je on vzrok loh ti clo prepovejo izhode zj nwem sama pr seb vešš kašni so twoji tastari kako bi na to odreagiral a bi jom blo ql al ne ..sam men se še zmer ne zdi pametn da poweš ...powj jim enkat poj ka bosta nehala če že hočš...du takt si pa zmišluj izgovore Twisted Evil Twisted Evil po mojem je to boll Wink Very Happy
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 18:56
eeh slabih ocen mi nimajo za očitat, ker maam dobre ocene hih Smile
drgač p jaa..js jim tut ne bi povedalaa, sam..ful sm naveličana :S slej ko prej bojo zvedl, da ko sm šla vn da sm si zmeri zmislla d grem s frendico, in pol mi ne bi več zaupal ane.. :/ maa kiraa izkuušnoo..kko je povedala domaa? (:
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 19:29
Ja nevem pač pomojem je boljše da poveš..ker potem res ti ne bojo več zaupal in ne bodo pustil ven..je pa odvisno v kakih odnosih si s starši, a so kdaj rekli da ga ne smeš met al pa da v teh letih ni še primerno met tipa al kej takga? Čene pa reci enkrat namesto: Grem ven s Tjašo..Grem ven s Petrom. (Pač mislim ime ustrezno zamenjaj). Pa boš videla kako bodo reagirali. Ali pa pač reci da greš ven s par folka (pač par frendice ki jih tvoji stari poznajo + tvoj tip + še kakšen tip da ne bo čudno zgledalo). Naslednjič da greš samo z eno frendico, s še enim tipom pa z njim..in sčasoma pač da greš ven z njim.
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 19:56
ubistvu so res rekl, da pr teh letih še ni tko primerno da mam fanta ja :/
Drgač pa hvala, bom vrjetn kr uporabla ja (:
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 21:11
ma kok si pa sploh stara ?
ma js ko sem šla s tipom ven vem da sm prvikrat rekla da grem s prjatlcami pa pol so me po čudnem še enkrt klicali ko sem bla glih z njim pa so me isto prašal pa sem pač povedala s kom sem .
blondi • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 63
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 23:09
Ok jst ti povem tko...mam zlo problematične stare glede tipou(pa sm mela šele 13 let Cool ) tko d sm se na začetku ful bala kei bo k bojo zvedli tko d sm probala čim bol ga skrivat Smile pol sm se pa naveličala zmišljevat izgovore za hodit vn pa sm ga en dan kr domou prpeljala(pa prei sva bla ene 7 mescou skupi že; pa še stavo je zgubu xD)...pa se je use super izteklo Razz pa še moji ga majo zlo radi xD zdei je pa tud tko d so mi skozi zaupali pa to in njemu itak tui tko d učasih še rejš rečem d gre tui on zravn k gremo na kšn žur k bom sigurno lahk več časa Razz
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 23.6.2009 23:20
hehe kr domov prpelala? kok so pa kej čudn gledal hehe (:
prpelala domov, in rekla, to je moj fnt? huuh hehe (:
blondi • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 63
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 24.6.2009 0:17
BeiibSarii pravi:

pa ne sei sm 5min prei ku sva h meni pršla mamo klicala lih tolk d je vedla Smile sam je biu moi fleš pa se niti prpravit niso mogli xD
sam niti niso tko čudn gledli...hehe Very Happy
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 24.6.2009 0:21
blondi pravi:
BeiibSarii pravi:

pa ne sei sm 5min prei ku sva h meni pršla mamo klicala lih tolk d je vedla Smile sam je biu moi fleš pa se niti prpravit niso mogli xD
sam niti niso tko čudn gledli...hehe Very Happy

ajjaaa (: hja pol pa čist huudoo noo (:
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 4.7.2009 12:38
Mah js ne bom nč rekla.
Najbolš je d pač k ste sami..al pa kej..najd pravi cajt pa jim powej pač d maš fanta. Sej pol pa oš vidla kak bojo odreagiral. Sam pol ne bit začudena kak te bojo sprašval..sej veš kko so radovedni.
U glaunem izber prau trenutek in to je to.
Smile
princessx1 • Od: 2.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 4.7.2009 14:03
mojga je najprej fotr spoznau in to čiz po naključju no xD sam ok Very Happy pol je un začeu mtki nabivat kao da je ful uredu in to.. ampak moji so itak že navajeni na tipe ker sm jim zmer povedala če sm mela koga. ponavad so bla to čiz uno kratka razmerja in to zto mi mtka še zdj učasih najeda s tem če sva se že skregala XD
mah no uglaunem vem moji niso bli nikol taki da mi neb pustl met tipa pa to. Smile
Luci • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 4.7.2009 19:21
ia jz bi to pač mamic rekla k se znjo pač bol štekam pa to. in mene pač bi mami če bi ji rekla da grem iz fantom bi me ona pač zaguvarjala pred fotrom al kokrkol. mislm tko, ona bi si še sama izmisnla pa kej druzga rekla fotru kam sm šla. Smile

HF*
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 5.7.2009 1:43
BeiibSarii pravi:
Hja...mam problem (:
Mam fanta, k sva ubistvu skupi približno 5 mescov...
Doma bi ful rada povedala zanga, ker mi je zloo bedno, da ko grem vn z njemu, si zmer zmišlujm da grem s frendico in blablabla..to mi že preseda. Rada bi rekla, vn grem s fantom! Nočm več skrivat, ampk...ne vem pa ne tut, kako nej povem... Rolling Eyes
Prooosiim za nasvetee! Smile
*TeenKss! (:

hehe evo podobo mene! res, čist isto kot jaz Very Happy samo da nimam tipa 5 mescow Very Happy
si pa doma izmišljujem d grem s frendico vun, pa grem ob enih dopoldne vun, pa pridem namest ob desetih zvečer domov, kokr mam določen čas, pridem pa ob polnoči domov, pol jih pa kličem domov pa kva si use zmislt xD jao jao.. xD pa tut bi rada že enkrt povedala, samo me je strah, ka pa pol če ne bom smela nikol več vun.. kaj pa veš kva bo pol.. tastari no.. zakaj nismo 18 d delamo kaj hočmo Sad ajooooooooo!
Glede nasvetov.. tut jaz bi jih prosila, ker res ne vem, večinoma je to odvisno od staršev prvo, kakšni so, če so fuLLa strogi pa to ane.. pol se že ve kok je ura.. =)
eh.. klinc gleda pa use.. =)
ce se zelis pomenit kaj o tem, al pa podobnem, me lahko dodas na msn: nika.babovic@hotmail.com, d si bomo lažje svetovali Wink
uzivaj na xxl!
upam, da se slisimo! Wink
papa
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 5.7.2009 1:51
Daraa pravi:
am ja te ćist štekam moii so tud taki Surprised ...odswetujm ti da jim sploh povešš zato ka ti poj loh use nabijejo na nos slabe ocene,obnašanje ..itd. ćeš da je on vzrok loh ti clo prepovejo izhode zj nwem sama pr seb vešš kašni so twoji tastari kako bi na to odreagiral a bi jom blo ql al ne ..sam men se še zmer ne zdi pametn da poweš ...powj jim enkat poj ka bosta nehala če že hočš...du takt si pa zmišluj izgovore Twisted Evil Twisted Evil po mojem je to boll Wink Very Happy

hja.. sj maš prav po eni strani.. =)
samo kaj pa če ji izgovorov zmajka? tko ko meni? in kaj potem, če te pokličejo?? "Ki si, kaj delaš, kdaj prideš, blablabla.." naj rečem da sm v savo padla, pa da mi frendica pomaga plavat vun? in tko bi si prslužla 3 ure, če bi si to zmisla Very Happy ampak sj veš..
pr men že sumjo, zakaj potem s to namišljeno prijateljico ne pridemo k nam domov, zakaj smo po cele dneve zuni, zakaj zmer zamujam, in namest ob desetih pridem ob dveh zjutri domov bla bla.. Crying or Very sad **** je to ja.. povedat pa ne upam, le kakšne bi ble posledice.. bi me zatoukl do nafte dol! al me pa obesl kjale gor. hudiča no.. Sad
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 5.7.2009 21:07
hehe mene je pa mt zalotila k sm bla s tipom v sobi po tem k sm bla pou mesca z njim... Very Happy pa nč ni rekla ne nč sam da nej pazm kaj delam...sploh ga ji uradno nikol nism predstavla zanga je sam prašala kko je pa kaj dela...zdej ji pa itq za usazga tkoj povem k je itq brezveza da skrivam ker sama dobr ve da če bom hotla bit z nim bom z nim na vsak način tko a se ji je brezveze z mano kregat glede tega......je pa res da k fotru si pa nebi upala prpelat tipa ker on bi ga pa uzmaliču tko da fotru nism pa še nikol nobenga sploh pokazala al pa predstavla =)
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 6.7.2009 14:12
am...ja po mojem najprej vprašaj enega od staršev kk bi reagirala,če bi jima povedla da maš fanta! ko boš zvedla, ka bi si starša misla o tem da maš fanta, bi pač probala na najbolši način razložit, da ga maš!
Če maš pa problematične starše jima daj vedet,da maš svoje živlenje in da ti tisti fant res veliko pomeni!
povej jima tudi, da fanta ne misliš pustit zaradi niju!!!
VELIKO SREČE Wink
dorotejaaaa • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 7.7.2009 16:03
js sm mela isti problem..ubistvu niti nism še hotla povedat doma ane..ampak pol me je klicou in sm bla lih neki z matko skregana in pol sta s sestro use izvlekle iz mene:]
in je full lepo sprejela ubistvu. lej pač povej ji, ne ji skrivat, kr je bolš da ji poveš, full se boš bolš počutla;)
princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 8.7.2009 18:25
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala... Twisted Evil

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!" Wink
Nikea • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 8.7.2009 19:11
princess pravi:
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala... Twisted Evil

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!" Wink

Skoraj Krutoo.
To bom pa mnde js tut probala če om mela težave s teem.
Smile
cherryBlossom • Od: 9.7.2009 • Prispevkov: 13
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 9.7.2009 14:07
BeiibSarii pravi:
eeh slabih ocen mi nimajo za očitat, ker maam dobre ocene hih Smile
drgač p jaa..js jim tut ne bi povedalaa, sam..ful sm naveličana :S slej ko prej bojo zvedl, da ko sm šla vn da sm si zmeri zmislla d grem s frendico, in pol mi ne bi več zaupal ane.. :/ maa kiraa izkuušnoo..kko je povedala domaa? (:

Laughing jst wem ko sem jih prosila če grem lahko na zmenek s svojim fantom ko sva bila skupaj 2 meseca... in sta bila čist šokiana.. sicer mi je blo žal, ker sem jima povedala..in me je mami uprašala use v zvezi z njim.. oče je vztrajal da me bo on peljal tja in da si ga bo ogledal iz avta vn Laughing Laughing Fantu se je to zdelo fuul smešno.. ampak če imaš uredu starša ki nista preveč stroga naj te ne skrbi ničč.. aiia.. mogoče bi bilo okei da se najprej pogovoriš z mami in šele nato omeniš fotru.. Rolling Eyes Laughing Laughing
Veliko Sreče. ((:
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 22.7.2009 21:41
BeiibSarii pravi:
ubistvu so res rekl, da pr teh letih še ni tko primerno da mam fanta ja :/
Drgač pa hvala, bom vrjetn kr uporabla ja (:

ma...eh...men to tut skos govorta... si še premlada...pa take...
ka nj js naredm da mi bo mam to končn nehala težit...(sm 13... čez 2 mesca bom 14 Confused )
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: KaaKo povedaat doma za fanta? 22.7.2009 23:13
po telefonu pokličeš fotra, če te lahko pride iskat na policijo, kr so te aretirali kr so našli pri tebi heroin --> na eni divji orgiji --> kjer si bila totalno pijana --> in si se mečkala s sošolko --> no, ne glih sošolko, ker so te itak iz šole vrgli, ker si ful špricala...

no, potem utihneš, vstopiš v dnevno sobo, zaprepadenemu fotru rečeš: "šala, oči! rada bi ti samo pokazala fotko mojega novega fanta na mobitelčku. HOTELA SEM TI SAMO PREDSTAVITI STVARI V PRAVI LUČI!!!!!!!!!!!!!!!!!"

amja tega dela z welkimi črkami nekontam.
jano sej probawam ratat blond da bi blo pač bl očitn in da bi si prhranla ponižanje (:
tenkju za razlago unaprej?
;HF*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.