Valeta - prosim za nasvet glede obleke, čevljev, ličenja,...• biebergirl
• Od: 6.4.2013
Valeta - prosim za nasvet glede obleke, čevljev, ličenja,...
6.4.2013 23:31
Hojla:) no zdaj pa rabim se jaz nekaj nasvetou. Letos junija imamo valeto in kmalu si bom sla kupit obleko. Zanima me kje prodajajo lepe obleke, in prav bi mi prisel kaksen nasvet: dolzina obleke, frizura, licenje. Pa se zanima me ce so 10 centimeterske petke previsoke za valeto?• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Valeta - prosim za nasvet glede obleke, čevljev, ličenja,...
7.4.2013 0:17
js sicr nimam letos valete, ampak je brat mel že maturantski, tk da....sm zadnih 2 meseca hodila po trgovinah in gledala cunje velik je odvisn od tvojih želj pa tvojga stila.....js mam rada promod, kr se zares lahko najde nekaj kvalitetnega in simpatičnega, pa tud ne tko dragega... če maš visoka merila pejt do šivilje... drgač ti pa ne predlagam nobenih teh pocenskih trgovin, k delajo vse na hitrco... skratka....Zara, new yorker, emporium, bershka....to vse je zafučkan. tm majo sam neke obleke podobne kartonu. k sm js gledala te obleke, sm se spraševala, če so ti modni oblikovalci, k so skrojil to obleko sploh kdaj vidl žensko postavo skratka....če že hočš dubit zares neki lepega in luštnega, so italijani v tem prvaki, ne morm pa ti garantirat, da bo zdržal do konca večera. BOMBAŽ!....naj bo tud kej bombaža in naravnih materialov, ne sam neka sintetika...verjem mi, dušila se boš v tem. če maš dnar, si lahka izbereš tud iz kakih katalogov in naročiš iz tujine 10cm? ne priporočam....še do dvorane nauš pršla, pa te bojo že noge prosile za milost. še valčka nauš odplesala, pa te bo bolel vsak koščeč telesa. na maturancu sm gledala punce, k so do 10 zvečer že pete nosile v rokah, češ: '''koook me boooolijo noge''....ni čudn • biebergirl
7.4.2013 15:53
Oo najlepsa ti hvala:) ja sej sm gledala ze u bershki pa zari pa je use deloval tko "cheapshit" ja glede ceulou pa sem mela namen s sabo uzet balerinke:) no se bom se odlocila in ja hvala za use nasvete:)
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.4.2013 19:47
Mah meni se pa lih brezveze zdi dajat neki velik denarja za obleko, ki jo bom po vsej verjetnosti oblekla 1x v življenju in nikoli več. Za valeto sem jst mela pete, ma pa ni bla 10cm ampak ene 5cm, pa so me noge vseeno ful bolele. Gre se za to, da nisem bla navajena nost pet in so me zato tok bolj bolele, pa se kljub temu spomnm valete po vsem drugem k pa po tem, da so me noge bolele.
Lani za maturantski ples, sm mela 15cm pete, za katere sm dala 15? pa so me noge dost mn bolele, kokr se pa spomnm za valeto, ker sm jih bla že tok bolj navajena in vse. Za obleko sm tud dala povprečno ceno 60?, pa se mi ni nč strgala pa nč, niti nubeni moji sošolki, pa nobena ni dala več kot 100? za obleko, tko da pretiravat ne rabš. Čevlje si pa loh prej nabavš, da začneš vadt hojo pa da se noga navadi, pa te bodo sigurno potem manj bolele, kokr če boš na dan valete prvič v njih stopla. • BiibiCukrova
• Od: 8.4.2013
10.4.2013 11:22
...vsekakor si lahko obleko tud izposodiš, če misliš, da jo ne boš več oblekla...
...kar se ličenja tiče...neki preprostega, a vseeno dovolj vpadljivega, ne pa preveč...preprosto, skratka... ...frizura...tud čim bolj preprosto...če jih boš dala spenjat, frizerki, glej da se bo potrudila, da se ti kaj ne odpne...nerodna reč na valeti...sam, več ti bo delala frizerka, dražje bo... ...mogoče če bi poživila frizuro s kakšnim novim odtenkom, mogoče samo prameni(om), pa enostavno spela, lahko tudi sama si spneš...mnogo ceneje, in zelo lepo za videt:) ...čevlje pa, ...ja...kupi jih preden boš šla pomerjat obleko, u kolikor boš imela dolgo obleko, čevlje nesi s seboj, da boš ujela pravo dolžino, ker če boš kupovala dolgo obleko brez svojih čevljev, se lahko zgodi, da ko boš obula čevlje na obleko, da bo prekratka...to pa potem ni to... skratka, .... ostani ti, ko boš kupovala obleko, čevlje...poudari le svojo lepoto, to je najlepše in najbolj pristno... srečno pupa:) _________________ Kdor visoko leta, daleč vidi.... • nina69
• Od: 29.3.2013
.
16.4.2013 19:33
nimam izkušenj s tem ampak ok haha:)
pomisl kaj hočeš da drugi vidjo ko te pogledajo. al hočeš da vidjo obleko, al ličila, al čevlji, al nakit, al frizuro.. če hočeš da najprej vidjo obleko more bit obleka vpadljiva, če hočeš da vidjo čevlje, nej bodo čevlji neki posebnega.. ličila pa nakit ti ne predlagam preveč poudarit, ker s tem sam še bolj k obleki pa čevljem dodajaš, pa nardiš vse še lepše. frizura je čisto po tvoji izbiri, ampak pomoje, če boš mela naramnice, tko poudarjen zgornji del obleke --> bleščice, rožo... pol ti predlagam spete lase, drgač pa spuščene al pa spete - kokr hočeš. oblika obleke sam pogooglaj kakšne obleke bi pasale tvoji postavi, da bo še to čist izpopolnjeno. zdej za ličila je pa tko mal zapleten semizdi haha:D ličila morjo bir pomoje bolj umirjena. npr. en umirjen smokey eye, da te bodo ljudje gledal u oči, jih bodo oči prvlačle, ustnice sam s tako bolj nežno barvo, lica pa tut s tako nežno barvo. pač če hočeš ful lepo bit oblečena se morš na ful stvari koncentrirat. velik sreče • biebergirl
19.4.2013 23:12
no hvala vm usm:) tole mi bo dost pomagala. no uglaunm čeule mam že ene 2 mesca in se navajam na njih in pomoje bo dost uredu ker ja na valeti jih nebom 1. obula:) mislm sej tut jst nimam namena za obleko dat nevem kolk denarja ker pomoje jo bom res maukrat oblekla...no hvala da si mi povedala da s sabo uzamem čevlje ker pomoje da jih prej nebi:) no uglaunm hvala za use nasvete pri odločitvi kaj si bom kupila pa frizura pa to mi je tole fuul pomagal hvala res:)
• Maca985
• Od: 26.9.2012
20.4.2013 7:01
Hooj
Ja pri izbiri obleke pa ni vazno za kam moras vedno gledat kaksno postavo mas ce si visoka ti ne bojo pasale kaksne "zelo" kratke obleke, ce pa si bolj drobna in manjsa je fino, ce si kupis kaksno ki ti sega do kolen pa da ni prekratka saj ne gres v disko, to je le neke vrste slavnostna prireditev.... Jaz sem si za iskanje moje obleke za valeto uzela 1 dan in imela sem kar precej tezav ker imam sportno postavo in mi kaksne svecane obleke ne pasejo, poleg tega pa se tudi sama ne pocutim dobro v njih, na koncu sem izbrala cisto preprosto oblekico, ki jo bom se lahko nosila. Glede pet pa ce ti pase jih kar iimej pri nas na soli so lansko leto imele po 10 ali vec cm pete vse mogoce kaksna umes balerinke... Jaz mam ene 5cm s polno peto , ker nimam izkusenj s petami in se nocem ubit tam.... Upam da najdes kaj primernega, uzemi si cas pa bos vse najdla! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.