Motijo me reklame!• liss0n
• Od: 3.4.2013
Motijo me reklame!
3.4.2013 16:51
pozdravljeni,
za brskalnik uporabljam google chrome, nedavno nazaj sem naložila nek program ki je pustil posledicce. na vsaki spletni strani se mi odpirajo sporočila kot so: zadeli ste iphone, nekdo vas kliče na skypu in podobne reklame. Seveda sem program takoj izbrisala ampak te reklame se še kar pojavljajo. poskusila sem tudi brskalnik firefox in ni nič bolje. a kdo ve kje se to izklop? lp • Candycane
• Od: 20.8.2012
Re: Motijo me reklame!
3.4.2013 17:32
mislm, da to vsem kaže. po mojem ne moreš kr tko izklopit. pač ignoriri. en cajt te bo motil, ampak pol verjetn še opazla ne boš teh reklam....
• makaveli
• Od: 3.8.2012
3.4.2013 19:03
amm greš desno zgori in maš tm tko tri črtice in klikn, greš pod nastavitve
--> in pol maš na levi strani zavihk razširitve in tm sam odstrani (izbriši) vse, ker sam chrome deluje super brez useh če pa nočeš pa samo onesposobi • liss0n
• Od: 3.4.2013
3.4.2013 20:18
makaveli pravi:amm greš desno zgori in maš tm tko tri črtice in klikn, greš pod nastavitve
--> in pol maš na levi strani zavihk razširitve in tm sam odstrani (izbriši) vse, ker sam chrome deluje super brez useh če pa nočeš pa samo onesposobi FUL HVALAAA • Rocafella
• Od: 24.1.2010
3.4.2013 23:19
al pa si Adblock zlodaš in inštaliraš. potem tud neboš mela neportebnih stvari ob straneh, ki upočasnjujejo lodanje spletnih strani.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.