kako zvedet če sm mu ušeč??• Christina007
• Od: 13.3.2013
kako zvedet če sm mu ušeč??
26.3.2013 18:51
no tole dvakrat pišem ker mi neki šteka..no tkole se je začelo, pač sm enga fanta poznala prek fejsa in mi je bil ful hud in pol sva se na enem šolskem srečanju u LJ srečala pa začela ment pa tu..pač on je frend od mojga sošolca in sva se o sošolcu menila pa tut tku na splošnu o usem, drgač sem js prva načela pogovor..pač ta fant mi je ressssssss ful ušeč pa tut ful lušn je, pa tut športnik je, nogomet trenira..no in pol sva se tku poslovila in nasledni dan me je kliknu na fejsu pa sva se zacela lepo ment pač tku, in enkrt mi je reku d sem še kr lušna in sva se še menila pol je šel dol in ga sploh ni na fejsu vlik, pol sem ga še jst dvakrat zatem kliknla in je zgledalo ku d mu nisem ušeč pač sej se je lepo menu z mano pa tu, sm nekak sm mela občutek d mu težim..in me ful zanima če kej čut do mene, so to kakšni signali d je reku d sem mu lušna pa mi slikce lajka pa tko..????? pač ta fant mi je fuuuuuuuul ušeč in nemorem več zdrzat d neb zvedla če tut on kej čut do mene....hvala!!! • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: kako zvedet če sm mu ušeč??
26.3.2013 19:42
fantje so nam pač komplicirani, čeprav oni pravjo, da so preprosti....in obratno zakaj enostavno ne vprašaš? vpraš ga, če ma kej več čustev do tebe kot sam do prjatlstva.....alpa, če si mu všeč.....alpa kaj je mislu s tem, k ti je reku, da si lušna....lalala neki si zmisl sama....sama ga najbol poznaš in boš vedla kako to izvedt če ti bo pač reku, da si mu fajna kot kolegica, pa nič več....pa vsen lahka ostaneta prjatla • Christina007
• Od: 13.3.2013
27.3.2013 16:44
SmileOnMyFace pravi:fantje so nam pač komplicirani, čeprav oni pravjo, da so preprosti....in obratno
zakaj enostavno ne vprašaš? vpraš ga, če ma kej več čustev do tebe kot sam do prjatlstva.....alpa, če si mu všeč.....alpa kaj je mislu s tem, k ti je reku, da si lušna....lalala neki si zmisl sama....sama ga najbol poznaš in boš vedla kako to izvedt če ti bo pač reku, da si mu fajna kot kolegica, pa nič več....pa vsen lahka ostaneta prjatla ne poznava se dost dobr, pa nemorem mu u živo povedat kr ne živiva bliz..če mu pa prek fejsa povem bo mislu d sem **** in tega se najbol bojim...d me bo blokiral al kej tazga, zihr si bo mislil kera budala je tu • SmileOnMyFace
27.3.2013 18:12
mej mal samozavesti......če bo mislu, kaka koza si, kr želiš met en iskren odgovor na vprašanje, pol ti priporočam, da ga odpišeš, kr si tak fant nikol ne zasluž met faJne punce.....
alpa še mal glej za znaki...mogoč je pa sam sramežljiv ratu • slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.3.2013 20:18
mene pa neki zanima. pač vsi se bojimo svojim simpatijam povedat da nam je všeč in vsi se bojimo da nas bojo gledal kot vsiljivce, začel ignorirat, itd. zakaj ne bi vsi delal na tem da ko NAM nekdo pove da smo mu všeč, NE delamo tega, ampak razložimo tko kot je in ga nimamo za predrznega če to vpraša?
js sem pač srečal že prek neta ogromn punc, ki sem jih že slišal govorit kako si ne upajo to pa to, pol pa pravijo da če bi pa en jih ogovoril, naredil prvi korak bi se pa ustrašle pa "kok je predrzen" in take.. s tipi nimam izkušenj zato ne vem kako je to, ampak za punce pa vidim da jih je ogromn takih. • SmileOnMyFace
27.3.2013 20:53
Tako kot punce se tudi fantje znajo ustrašit.....
js osebno nism bojezljiva....sm se pa že večkrat bala, da bom s čim odgnala fanta če moram v pogovoru ves čas bit groooznoooo previdna kaj bom naredila, kaj bom rekla, kje bom mela roke, kam bom gledala, kak ton bom mela,.....da ja nau on mislu, da sm čudakinja alpa še kej hujšga.....to me že prec odbije...to sovražim počet... rada sm v pogovoru s simpatijo sproščena....rada mam, da če tud nrdim kej butastega al rečm kej kar ne izpade fajn, in mi je nerodno zarad tega, da al to on spregleda alpa to obrne na humor.... ja, strinjam se....vsi bi mogl na tem delat • slovenc79
27.3.2013 23:04
saj, jaz se tud bojim. in grozno je ko pol slišiš kako se v baznem taboru spola pogovarjajo zarad kakšnih malenkosti na zmenku so izključili možnost da bi bilo kej več.. več kot minuto je bil tiho - odbilo me je. prekrižal je noge - odbilo me je. ko sva se dobila je rekel živjo - kar je ful neizvirno in me je odbilo. dejansko še za hujše primere sem slišal.
ubistvu take stvari silijo človeka da se dela drugačnega kakršen je. in to je zlo narobe, če ti poštenost, odkritost velik pomenita. • SmileOnMyFace
29.3.2013 20:59
Punce si v svojih glavah ustvarijo neko podobo ''popolnega moškega'' in vse, ki je mal drgačno in ni v skladu s pravili ''popolnega'' je odbijajoče in to je glavna napaka. .... ni tako zabaven kot ''moj popolni'' alpa ne trenira šport, ki ga trenira ''moj popolni'', alpa nim bogate familije kot jo ima ''moj popolni''. in to je dejansko zares hinavsko in obenem butasto od deklet, da to počnejo. okej, sj tus js mam neko sliko v glavi, ampak sm pa tud že bla zaljubljena v popolna nasprotja te slike. in všeč so mi bli fantje, k so bli čisto nekaj drugega. in to bi se mogl naučit. čisto simpl: da sprejmejo tud drugačne in JIH NE PRIMERJAMO! nism prepričana, ampak predvidevam, da je pri fantih podobno.... da najdeš ''popolno osebo zase'' morš it skoz velik tistih ''ne popolnih zase'' amirite? • slovenc79
30.3.2013 1:10
mene pa najbolj privlači to če opazim da se punca do mene lepo obnaša in če vidim znake da sem ji všeč.
ta v katero sem zdaj zaljubljen mi na začetku ni bila nič posebngea. jaz vedno dobro opazujem okolico kjerkoli sem, pa sem bil enkrat na faksu in sem videl da vedno ko sem jo pogledal je ona pogledala mene. in to večkrat. potem sem jo še parkrat videl in vedno me je pogledala. pa mi je postala všeč meni je na videz "sprejemljivih" večina punc, zato raj gledam na to kakšna je v notranjosti, ker bi rad imel punco za dolgo časa, ne samo "živi se enkrat" scena ki jo večina drugih prakticira. sem tak tip da zelo pazim kaj si izbiram in ko neki izberem imam to za dolgo časa. mislim da če se dva ljubita drug za drugega vedno poskrbita da sta si najboljše možno. jaz se bom zanjo trudil da ne bo hotela nobenga drugega razen mene, ona pa zame da ne bom hotel nobene druge. edina težava je najt nekoga ki tudi verjame v to in je pripravljen to uresničit brez da se obremenjuje "s kok ljudmi bi še lahko sprobal" • melona
• Od: 17.3.2013
5.4.2013 16:31
doskrat grem na tale forum pa vedn opazm da kej kometiras ne teme kjer se punce razpisejo o problemih s fanti in podobne stvari in seveda to tut preberm kar napiss...parkrat si ze napisov v smislu da si zelis punco k bi bla ful navezana nate da bi ti bla popolnoma predana in tko nekak v tem smislu. obcutk mam da si zelis sam zaradi tega tako punco kr se bojis da bi ti usla, kr bi biu prevec prizadet ce bi prslo do take situacije?...mozno da se motm lej nevem. ce je temu res tko zna bit nam puncam to dost odbijajoce in vrjetn velik puncam ni usec da bi jo hotu met fant sam zase kr bi se vrjetn pocutle utesnjene.
...kaj pravs? • slovenc79
6.4.2013 0:15
si sigurno želim da bi mi bila zvesta, da bi me rada mela, ampak ne prisilno zdej mal je problem, a bo tista ki jo bom spoznal in bova skupaj samo zaradi tega z mano ker mi lahko zaupa al pa drugega fanta ne bo mogla dobit, al pa si bo res želela bit z nekom in zares uživat v zvezi. js si sigurno želim take ki se bo sama odločila zame, da ji bom všeč in bo zato z mano, ne da bi na hitro rabila čustva al pa je noben ne bi hotel pa bo bila sam zato z mano. glih zato ful podpiram to da si dva vzameta čas da se spoznata, pa medtem še premislita in se prepričata a sta res drug za drugega primerna itd. • BiibiCukrova
• Od: 8.4.2013
9.4.2013 16:36
...hhhmmmm....kaj pa če časa za ratmislek enostavno ni...oz. da se "gledata" leta, a v zvezo nikakor ne prideta?!?
_________________ Kdor visoko leta, daleč vidi.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.