Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat

manika • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 26
Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 10.3.2013 13:28
od tega kj sma šla narazen je že 5 mesecev ... pač pust me je kr je 'hoteu uživati' ... vse je blo ok, jz sm imela še enga umes med tem časom vendar to ni blo to, on mislm d neve zanjega, samo zadnič ko sm nehala z njim je on se naenkrat spremeniu . tk veselo me je pozdravil se k meni vedo in me skozi gledo nato ... pou pa sm ugotovla da mi je še slike lajk na fbju ... kj naj si mislim? zakaj je naenkrat zopet tko? čist me je zmedu... Confused Question
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 10.3.2013 20:38
heila manika
si se v tem času kdaj pogovarjala z njim? ali si sama želiš biti spet z njim? kaj mislš da bi morala narediti?
eipa TMM
Re: Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 10.3.2013 20:49
ne pogovarjala se nisma sma pa se vedno pozdravila ko sma se vidla vendar še to bl teško,,, ja se vedn mi je všeč ... nwm to me zanima kj naj nardim?
Re: Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 10.3.2013 20:53
razumem, da ti je težko, ampak sama veš kaj moraš narediti Smile sama pri sebi moraš razčistiti ali hočeš biti spet skupaj z njim ali ne? lahko si pomagaš tudi tako da si napišš pozitivne in negativne strani tega da sta spet skupaj. če bi se odločila da bi bila spet z njem, kako bi mu to povedala?
lp
ekipa TMM
Re: Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 10.3.2013 21:08
ja v bistvu bi jaz bila z njim, samo nevem kk mu naj to povem.... najbl me je strah tega da on mogoče noče met z mano nič ....
Re: Moj bivši - pustil me je ker je hotel uživat 11.3.2013 15:48
vrjamm da te je tega najbolj strah. tukaj se vprašaj ali bi rada vedela ali hoče biti s tabo ali ne, ali pa bi raje živela v "nevednosti"? Sama pri sebi že veš odgovor na vprašanje, samo malo se zazri vase in razmisli Smile
glede tega kako bi mu povedala, ali si že razmišljala ali bi to storila v živo ali raje prek fbja, telefona.... lahko bi naprimer naprej začela s kakšnim bolj lahkim pogovorom kot je kakšen film, šola ali pa kaj podobnega in potem navezala na to temo Smile
želim ti veliko sreče pri tem Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.