Srednja šola za kozmetiko, farmacijo in zdravstvo v lj?• Anxx1
• Od: 30.1.2012
Srednja šola za kozmetiko, farmacijo in zdravstvo v lj?
9.3.2013 20:30
zanima me če gre kdo na srednjo šolo za kozmetiko, farmacijo in zdravstvo v ljubljani pač smer farmacevtski tehnik al pa na srednjo šolo jesenice predšolska vzgoja? al pa če je kdo tam, kko je?• BabyBluexx
• Od: 28.12.2012
Re: Srednja šola za kozmetiko, farmacijo in zdravstvo v lj?
9.3.2013 23:17
haj.
js sm ssfkz ampak sm zobotehnik.očitno usi hodjo zj na našo šolo haha.spoznaš ogromn zanimivga folka ampak prfoksi so ubitačni.noben ni star pod 45, resno.tisti ko pa so, so pa une prfoxe kozmetičark ko zgledajo ko da so prejšn let komi sredno končale.ampak če si res želiš tega poklica pa te veseli pol se da use to potrpet.men osebno se mi je use zamerlo in ziher ne grem naprej študirat za zobotehnika. na unih informatiucih pokažejo to ful bolš kt pa je u resnic. ne pravim da ni dobra šola, lah dobiš ful dobro službo, pa ful fajn plačano sam morš bit pridn.velik folka je pršl sm z visokimi prčakovanji dobl so pa neki čis druzga. mam frende na farmaciji in velikrat jim dojadi kemija kr mamo dve pijanki, ena hujša od druge.pa nikol profesorji ne popustijo.je baje ene par k so zakon ampak mi jih nimamo haha..je pa res da nikol ni nobenga shita na tej šoli, ni nobenih fajtou, fazaniranje je čis nadzorovano, pa zakleneš svojo omarco na kodo.una socialna delavka al ka je je pa tut prava pojava, hh.pa zmer pomaga. usi smo bli veseli unih omarc pa hal pa belih copatou, zej pa je že prau nadležn.če se ti mudi nimaš za burek.predn prideš do svojga štuka, odkleneš uno omarco pa se preobuješ pa preoblećeš je že konc ure haha. pol so pač ta pravila, halje zapete med prakso, čop, zaščita itditd. sj so tak use sredne iste glede zamujanja in tega.praksa zna bit učasih fajn.odvisn ka delaš.nvm ka delajo farmacevti haha. če te še zanima kej, upraš (; • Anxx1
10.3.2013 21:50
o, hvala ti da si si vzela čas pa mi mal objasnla hah .. na informativce žou nism mogla it ..:s drgač pa se potrudjo na vsaki sredni na informativcih da bi bli čim bol prepričlivi al neki .. ker letik pa si & iz kje si? .. (:
• samosgs
• Od: 2.1.2012
10.3.2013 22:20
ola.
Js sm farmacevt • UnicornRainbows
• Od: 9.1.2013
10.3.2013 23:24
Hei jz grem na sprejemce za zobotehniško pa me zanima kj prbližno je za delat mislm kšne naloge so za narest... • BabyBluexx
• Od: 28.12.2012
11.3.2013 9:11
nizakej (; js sm 2. letnik, iz zelo daljne okolice celja haha.
drgač za ročne spretnosti, ponavad je usak let podobno: dajo ti kepo gline pa morš nardit tisto obliko ko ti jo dajo, točne mere in use, pol je tista goba za ikebane nvm kak se ji reče, morš isto neki nardit sam tist ko enkrat ustran uzameš nemorš nazaj dodat in se lah precej ****š kr so mere u cm.nvm če majo usak let še to ampak mi smo mel tut neko žico, neki jo prepogibaš pol pa na list nalepš, krneki.tazadn je pa določanje barv, dajo ti primere zob ti pa določiš barvo (C5, B2, D4 itd.) razlike so res fuuul male.js sm mela 54/60 točk na ročnih.ni kej težk. good luck (; • Anxx1
12.3.2013 14:16
okej hvala vama..(:
• cloudz
• Od: 14.3.2013
14.3.2013 23:06
Anxx1 pravi:zanima me če gre kdo na srednjo šolo za kozmetiko, farmacijo in zdravstvo v ljubljani pač smer farmacevtski tehnik al pa na srednjo šolo jesenice predšolska vzgoja? al pa če je kdo tam, kko je?
Js bi šla zlo rada na kozmetično smer tukejle, drugače pa glede tele srednje na jesenicah, glede na to da sm iz jesenic ti lah mal povem kako pa kej je tukej! Moji dve sosedi hodita tja, ena na vzgojiteljsko smer, druga na zdravstveno. Nemorem rečt katera je bolj zahtevna ampak definitivno se moreš pri obeh učit, je velik preobrat iz osnovne šole tko da ja + če bi že šla na jesenice bi bla 100% sprejeta, ker letos jih gre izredno malo, vsaj glede na to kolk jih je blo na informativcih pravjo da je blo zlo zlo mejhno število, usaj u primerjavi z lanskim letom k so mel omejitve ker jih je šlo polovica devetih haha |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.