kakšna frizura bi mi pasala?

poznaš te strani?
ja
66%
 66%  [ 2 ]
ne
33%
 33%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 3

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
kakšna frizura bi mi pasala? 6.3.2013 19:58
hej.. mene pa zanima,če mogoče kdo ve,in mi lahka nalima linke od teh programou/strani.. kjer slikaš sebe z lasmi spetimi v čop.. naložiš sliko tja,in si lahka spremeniš pričesko oz. pogledaš,kakšne pričeske bi ti pasale..pa se lahka greš pol npr.tko ustrižit,al pa pobarvat.. pa naličiš se lahka..

vem,da takšne strani obstajajo,kr smo mi v 1.letniku sredne šole pr računalništvu to tut delal..sam si mogu met res točn link,de ti je sploh kej najdl.. in jst sm od takrat zgubila ta listek..zato me zanima,če kdo ve,kiro stran mislim...pa tut če vete za kake druge,mi jih lahka usejen prlepte.. (mi bojo pršle zlo prau!

hvala že u naprej.. Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 6.3.2013 22:52
pošlji ti svojo sliko pa ti jaz/mi povem/o Wink
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 7.3.2013 17:47
ja slovenc res bo šla tlele svojo sliko dajat..

drgač pa [link]
[link]
maš še ful teh strani sam napiš u google hairstyle makeover al pa hairstyle program al pa virtual makeover.. mal sama pobrski ker eni programi so bedni in čist nč realno ne pokaže, kr sm tut js že to probavala enkrat (:
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 9.3.2013 20:28
legendary: hvala,za linke Smile

slovenc79: to mislim nasploh,ne sam za sebe..kr hočjo to tut moji "znanci",(ene ko poznam) met. kr bi dobila tko več strank..s strokovnostjo..pa ko usak te praša,ka bi mu pasal..in če bi mu jst kako spremenbo naredla,de bi mu blo ušeč..bi biu to za mene sam pluus..pa še tko kako stranko dobiš..

hvala usem usejen.. Smile

slovenc79: drgač pa dvomim,de bi kr eni tak znal povedat,komu bi kej pasal,pa ka ne..kr še mi smo se točno učil kako čelo (velikost,oblika),brada (špičasta..) ,kakšna lica,..razmerje med učkami,..pa use ustalo..pa mi je osebno težk,nekomu določit,ka bi mu pasal..pa smo mogl znat u šol...tak de to je dost tko....en "lajik" pa lahka reče karkol,pa mu nebo neki pasal..kr pr lajikih pa se to gre tak,de kak ma tista oseba okus..in ka je njemu učeš na drugih..al kokr kol..po mojem,de če greš po pravilu,bo še najbolš.. razpisala sm se.. ja Very HappyD
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 9.3.2013 23:20
js ne verjamem v ta pravila. men so všeč frizure na puncah za katere eni pravijo da so katastrofa, za frizure kakšnih manekenk v reklamah kjer je vsak las stokrat preračunan mi pa ni všeč Razz

nvm js mislm da je bl pametno da maš tko kot teb paše kot pa da maš po neki formuli zračunan kakšno frizuro morš met Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 9.3.2013 23:35
Po moje, da vsak najde pravo frizuro zase, ko ima tok rad svoje lase od korenine do konice, da lahka reče, da so lasje najlepša stvar na njem. in ko mu lasje zrastejo in frizura pade dol, gre do frizerja in reče: ''js pa hočm met tako frizuro kot prej.'' Wink
tisti, ki bi radi spremembe svoje frizure, je to sam zato, kr niso bli popolnoma zadovoljni s prejšno...
in to sploh ni slaba stvar...js sm ves lajf iskala pravo frizuro, se strigla na nekaj mesecov, zmeraj poskusila nekaj novega, spraševala ljudi, kaj bi mi pasalo in zdaj sem končno našla. in ne, da sem tud sama zadovoljna, tud mi drugi govorijo, da je luštna in prava zame Wink
gre sam za sprobavanje, iskanje in tveganje Wink
če še nisi mela frufruja, pa to sprobi....če ti nau všeč, si ga dej na stran, če ti tud nau všeč, si ga spni nazaj.....
alpa z dolžino.....kratki, dolgi,
barva....temnolas, svetlolas, rdečelas....
....
ok, i think you got my point Razz
Re: kakšna frizura bi mi pasala? 10.3.2013 18:49
ja ampak povej ti to strankam..k pridejo,in hočjo de jim ti v roku ene ure/dveh ur.. da jih spremeniš..rečejo ka bi mi pasal..to mi zdele naredte..

drgač pa ja..tut jst probavam doužino in to..fru fru pa mam že od rojstva..kr sm ga mogla met..kr mam veliko čelo..pa govorijo,de sm taka grda.. sam pol pa vidš druge,ko majo tut takiga..pa še usejen majo douge lase uspredi..pa nosjo lase nazaj..tak de ja.. hvala za informacije, nasvete,karkol.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.