Jumpstyle in Tecktonik

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Jumpstyle in Tecktonik 22.6.2009 11:07
Zdej so usi nekej mahnjeni na to stvar.... Imenuje se Jumpstyle . in Tecktonik. Morm priznat, da ko sm gledu to stvar, je blo kr uredu.. sicer pa?

A kdo zna tkole plesat kot Oni:

[link]

[link]

Pa powejte, če ni dobra stvar Smile
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Jumpstyle in Tecktonik 22.6.2009 12:48
hej..
moj frend ..zna tt jumpstyle ..že ful dolg to pleše in to ni neki nova stvar.. sam nekateri pač to mau kasnej zvejo ..kakor kol ..ni tko enostauno je treba velik vaje ko jst sm to porbala pa sm na pou obupala.. xD -.-
ko dans če to plšeše si car Wink
BuBBLe • Od: 16.4.2009 • Prispevkov: 1
Re: Jumpstyle in Tecktonik 22.6.2009 14:24
heej;

am. jumpstyLe,hardstyLe ipd. se je zLo težko naučit; še posebi če se ga učis prek neta... jst sm se ga sam je fuL čudnu izpaL kr niti nism vedLa če prou deLam pa to...
tko da zej IŠČM NEKOGA KA TO ZNA IN BI ME LAHK NAUČU.
kr obožujm toLe<3

nisi gLih car za tiste k to ne posLušajo in ne pLešejo tega kr se jim to zdi totaL gLupu.
in je zLo maL takih ka posLušajo schranz & hardstyLe & use kar je povezanu s tem sovražjo...
pač... Ljudje ne znajo spoštovt drugih zvrsti... =/

drgač pa muske za jumpstyLe pa to so pa Z A K O N <333
npr.toLe :[url] [link]
LuwManUtd • Od: 30.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: Jumpstyle in Tecktonik 22.6.2009 17:17
Hei! Am ja jst znam neki plesat jumpstyle sm ne zdj tko da bi trenirala al pa kei xD me je enkat ena frenda naučila plesat in to sploh ni težko saj zame ne in ga pač znam xP heh Tecktonick pa men niti ni ušeč...Najbol mi ga rula shuffle.drgač pa ubistvu itak poslušam večinoma hardstyle, techno ,trance ipd. sm da so dobri basi xxD pol mamo pa kle še shranz pa rave k mi je pa tko mal bv k pa res full buta pa nima smisla->moje mnenje xD
HF! Very Happy
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
Re: Jumpstyle in Tecktonik 17.9.2010 18:59
če eno tabletko pojem js to ne znam ampak obvladamXD
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
Re: Jumpstyle in Tecktonik 17.9.2010 19:04
C WALK HOMIE!!!!!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Jumpstyle in Tecktonik 18.9.2010 17:15
shuffle je dost bolš če mene prašaš.. pa poznam tut šole u lj pa wrjetn so še kje..
Re: Jumpstyle in Tecktonik 18.9.2010 18:55
Jumpstyle, Shuffle JA, Tecktonic NE!
Verjetno se že po enem videu vidi, zakaj Tecktonik ni postal popularen.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Jumpstyle in Tecktonik 18.9.2010 20:21
rakun pravi:
Jumpstyle, Shuffle JA, Tecktonic NE!
Verjetno se že po enem videu vidi, zakaj Tecktonik ni postal popularen.

haha pa še res je ^^
sam čestitke unmu k to zna (:

drugač sm pa pogledu c walk pa je dost hudo =)
pa hardstyle pa jumpstyle sta tut paša za oči..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.