nujno hujšanje!!!• decva
• Od: 27.2.2013
nujno hujšanje!!!
28.2.2013 15:59
oii
sej vem da je že o tem veeelik tem odprtih!! in ja moj problem je tak, da imam ogromno preveč kilogramov in hočem do poletja shujšat in kar je najpomembnejše da skujšam v trebuh!! res vs lepo prosim da mi svetujete kako naj hitrejše shujšam, katere vaje so najučinkovitejše in koliko časa jih naj delam ter kaj naj jem in kaj ne... res vm že vnaprej hvaaalaaa • la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: nujno hujšanje!!!
28.2.2013 18:22
Izključi iz prehrane belo moko (navadne testenine, bel kruh), sladkor, toplotno obdelana olja... pa seveda vse sladkarije. Uživaj čim več zelenjave, na prazen želodec tudi sadje, sicer pa ovsene kosmiče, pusto meso, ribe, oreščke, jogurt z manj maščobe... čim več kuhanega na pari, za pečenje pa uporabi peki papir v pečici ali kokosovo maščobo za ponev. Predvsem moraš premislit, kaj vse vnašaš v svoje telo in kaj ti to prinaša. Obvezno skenslaj vse sladkane pijače, pij navadno vodo (lahko si daš notri malo sadja za okus), čaj, kavo brez mleka in sladkorja... Odpadejo tudi vsakršne čokoladice in čipsi, mekdonalci itd. Lahko pa ješ kvaliteten polnozrnat kruh (ržen, pirin...), polnozrnate testenine (ne pobarvanih!) in neoluščen riž, kvinojo, amarant... Naredi si nek načrt kdaj in koliko boš jedla, da se ga boš lažje držala. Lahko si privoščiš malo temne čokolade ali katero izmed naravnih sladil (med, agavin sirud, yacon) ampak ne pretiravaj. Če res hočeš shujšat boš morala spremenit svoj način prehrane.
Kar se gibanja tiče, kardio vadba v kombinaciji z vajami za mišice, da se okrepiš. 3-6 krat na teden tek, aerobika, kolesarjenje, plavanje, zumba, skratka nekaj da miga celotno telo in se zadihaš. Tudi hoja v hribe je super, začni pa toliko kot zmoreš. Pa še 2-3x vaje za mišice torej trebušnjaki, počepi, sklece, izpadni koraki... Na jutubu maš kolikor hočeš teh videov. Poskusi recimo 30 day shred Jillian Michaels al pa Blogilates. Maščobe ne moreš odstranit samo iz enega dela telesa, tako da bo potrebno precej potrpljenja, odvisno pač kako slabe navade imaš od prej in koliko kondicije, predvsem pa koliko volje. Vso srečo! • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
28.2.2013 19:30
Glavna ti je itaq prehrana in telovadbaa...glede hrane probaj postopoma uvajat čim več zelenjave pa sedja in vedno majn maščob pa sladkari...to ne pomeni da zaj ne smeš čisto nič samo pač zelo malo...če boš šla na taki način se boš na tako hrano privadla pa ne boš mela več problemov z težo skozi življenje...glede telovadbe pa probaj za trebuh trebušnjake ker kuriš maščobe pa še mišice si oblikujeeš...pa zdaj ko bo pomlad idi laufat,se rolat pa kolesarit...boš vidla čez neke čase se boš prau privadla na vse če pa hočeš zaj na bol intezivni način shujšat pa probaj Acia Verde ali pa Afriški mango.. Acia jagode 100% delujejo .. za afriški mango pa nwm ;D [link] 10tednih do 13kg [link] 1mesecu do 7kg če maš intenzivno telovadbo lahko tut 10kg _________________ LonelyGirl xD • decva
28.2.2013 19:36
ej fuuuul vama hvalaaaa!!!
upam da mi rata • labodcek
• Od: 1.2.2012
28.2.2013 22:20
oii,
decva: js tut mam veliko kilogramou, ful želim si shujšat. Mora in hočem da mi uspe!!! čas je, da začnem spremeniti način prehrane in si telovadit pa narediti trebušnjake itd... nameravam izgubiti od 20 do 30 kg! upam ful da mi uspe! • decva
28.2.2013 22:30
ja tudi jaz želim shujšat nekje do 30 kg in ja mora mi ratat!!
sicer trebušnake delam že nekje eno leto sam jih naredim nekje od 30 do 50 odvisno od dneva in do zdaj jih nisem delala vsak dan, zdaj pa bom to spremenila in še kaj drugege • labodcek
• Od: 1.2.2012
28.2.2013 22:51
ja. sem že naveličan, da vedno govorim da bom hujšal... blablabla in zej pa resno. Ne bom drugim govoril, da hujšam ali da bom hujšal, ker je to bv. Sam sebe bom naredil... Ko bom suh bom pokazal vsemi, tistimi, ki so mi norčevali.. Pa bom imel dobre volje, mirno sprehajal, plaval itd, nič mi ne bo sram... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.