Kako se lotiti?

nusa98 • Od: 11.1.2013 • Prispevkov: 12
Kako se lotiti? 27.2.2013 23:36
Hey:)
Torej imam problem....velika sem 166cm ,težka pa 51kg ,vem da se večini to zdi vredu ,ampak bi jaz rada ,da bi se mi poznale trebušne mišice ,pa še malo v bedre zgubila ,ter na roki malo mišične mase pridobila..Smile
Problem pa je tudi to ,da bi si rada dala delat piercing v popek in bi rada bila do poletja FIT;))))
In tu še je en problem ,obožujem sladkarije ,ko me zgrabi lakota ,kr vzamem sladkarije Sad

Torej kaj predlagate ,kako naj se lotim vsega tega?
Za piercing me je strah ,da ne bom mogla nekaj časa telovadit in pol bo poletje že tu...
Kaj naj storim glede hrane?
Kako naj se lotim telovadbe ,če prav imam že neko telovadbo na DVD-jih ,pa še na You Tubu imajo vadbe?Smile)))))

Hvala vsem za odgovore Very Happy
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: Kako se lotiti? 28.2.2013 18:34
Dokler se ne boš odpovedala sladkarijam lahko telovadiš kot zmešana, pa efektov ne bo. Zadaj si izziv in jih en teden ne jej, boš videla da se jih boš čisto odvadla. Raje jej sadje, je tudi slatko. Lahko si mešaš okusne smutije (tudi s presnim kakavom ki je mimogrede še zelo zdrav) itd. Torej uredi si prehrano! Za trebušne maš ogromno vaj na jutubu, je pa pomembno da jih res delaš intenzivno - do mišične odpovedi, sicer efektov ne bo. Pa po treningu pojej nekaj beljakovinskega. Predlagam, da najprej oblikuješ postavo in se potem nagradiš s pirsingom. Smile Da boš motivirana.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.