oh, ja ... hujšanje ... spet

TeenWolf98 • Od: 7.11.2012 • Prispevkov: 5
oh, ja ... hujšanje ... spet 27.2.2013 19:10
Hello, ppl xd

Jaz sem stara 14, junija bom 15, pa sem vlka 168,5 cm in težka 54 kg. Vem, da se sliši čist ok, pa da mam super kile, ampak postave nimam tak v redu. ker mam trebušček, pa tud noge se mi zdi, da mam predebele. drugače pa hodim s prijateljicama na aeoribiko vsaki pon in čet,, ampak bi rada tudi doma malo telovadla, samo ne vem kak oz. kdaj. nimam ravno največje sobe, pa še s seko si jo delim. sem probala nekaj plesat z youtubom z just dence rutinami in pol kako vajo še ponovim od aeoriboke al pa na netu poiščem kaj in mam že puno vseh teh vaj, ampak nwm kdaj naj se spravim telovadit. je najboljše zvečer? če kdo telovadi doma, ob kolkih približno to počne? pa delate to v sobi, ali kje drugje. pa kak vaši starši reagirajo, ko jim rečete, da grete v sobo telovadit, ker meni se zdi, da bo to ful čudno zvenelo. in moja seka je zaj v šoli v naravi pa mam ta teden sobo za sebe, pa bi res rada malo migala xp ker se še nimamo nič prav za učit v sql... tak, da je. kdaj pa kje telovadite doma, pa če ma kdo kake fajn vaje, al pa kaki link kjer se jih da dobit? amm, tisti ko ste ali pa hujšate, pa vam gre recimo, kaj jeste. je ful slabo če kako tablico čokolade pojem na dan, al je treba vse sladkarije pač nehat jest. ker bi rada male lepo postavo do valete, pa pol je poletje pa grem v srednjo...
pač vaše splošno mnenje o tem (hujšanju, telovadbi na domu) prosim :p

Havla vsem :*
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: oh, ja ... hujšanje ... spet 27.2.2013 20:46
Heei..ja enake probleme maš kot jas...mislim jas mam sobo zase samo nimam rauno velike Wink) ..pa letos mam tut valeeto-.-
pač fajn je da zjutraj kakih 15min nardiš trebušnjake,pa malo razsteznih vaaj...
pol kako uro po kosilu če je lepo vreme idi vun na sprehod še bolše pa za keke pau ure laufaat..
jas pa pač pol zvečer ko me noben ne moti si nardim neke žive muzike pa pač delam trebušnjake,včasih tut kaki ples,pa vaje aerobike
za noge pa je nejboljše laufanje pa mi mamo v šoli fitnes pa jas še tam ono ko z nogami uteži dvigujeeš delam in res pomaga
pač najboljše maš laufanje za noge,za trebuh pa kaki trebušnjaki al pa uteži Wink
Re: oh, ja ... hujšanje ... spet 27.2.2013 20:52
TeenWolf98 pravi:
Hello, ppl xd

Jaz sem stara 14, junija bom 15, pa sem vlka 168,5 cm in težka 54 kg. Vem, da se sliši čist ok, pa da mam super kile, ampak postave nimam tak v redu. ker mam trebušček, pa tud noge se mi zdi, da mam predebele. drugače pa hodim s prijateljicama na aeoribiko vsaki pon in čet,, ampak bi rada tudi doma malo telovadla, samo ne vem kak oz. kdaj. nimam ravno največje sobe, pa še s seko si jo delim. sem probala nekaj plesat z youtubom z just dence rutinami in pol kako vajo še ponovim od aeoriboke al pa na netu poiščem kaj in mam že puno vseh teh vaj, ampak nwm kdaj naj se spravim telovadit. je najboljše zvečer? če kdo telovadi doma, ob kolkih približno to počne? pa delate to v sobi, ali kje drugje. pa kak vaši starši reagirajo, ko jim rečete, da grete v sobo telovadit, ker meni se zdi, da bo to ful čudno zvenelo. in moja seka je zaj v šoli v naravi pa mam ta teden sobo za sebe, pa bi res rada malo migala xp ker se še nimamo nič prav za učit v sql... tak, da je. kdaj pa kje telovadite doma, pa če ma kdo kake fajn vaje, al pa kaki link kjer se jih da dobit? amm, tisti ko ste ali pa hujšate, pa vam gre recimo, kaj jeste. je ful slabo če kako tablico čokolade pojem na dan, al je treba vse sladkarije pač nehat jest. ker bi rada male lepo postavo do valete, pa pol je poletje pa grem v srednjo...
pač vaše splošno mnenje o tem (hujšanju, telovadbi na domu) prosim :p

Havla vsem :*

evo : iz nekega razloga so rabli glih raziskave da so dokazali, da se največ " maščobe " pokuri PREDEN sploh kej poješ, ker ko nekej poješ telo kuri te kalorije, ki si jih glihkar pojedla, če pa pred tem ne ješ, kuri tvojo telesno maščobo. se pravi najboljša je telovadba zjutraj, praviloma pa mora trajat najmanj 20 minut, da telo zazna da se z njim nekej dogaja. isto je z načinom prehranjevanja. jej obrok usaj 20 minut ( sicer je tole mal težje za izvest ampak deluje )
dam ti še link, vaje trajajo po približno 11 minut, so supr in jih je velik.

[link]

tok da evo probej pa srečno Razz
TeenWolf98 • Od: 7.11.2012 • Prispevkov: 5
Re: oh, ja ... hujšanje ... spet 27.2.2013 21:01
Hvala obema res. ful sta pomagali :p
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: oh, ja ... hujšanje ... spet 28.2.2013 18:37
Predvsem ti bo pomagalo, če spremeniš prehrano. Redna telovadba je pomembna ampak brez urejene prehrane velikih rezultatov ne bo. Čim več zelenjave, pustih beljakovin, polnozrnatih žitaric, na tešče tudi sadje, veliko zdravih maščob... Sladkarije pa pusti čim bolj ob strani, če že temno čokolado.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.