strpnost do homosexualcev

JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
strpnost do homosexualcev 21.6.2009 15:03
vs motjo geji pa lezbike?
mene sploh ne motjo. Smile sej so ljudje, tku ku mi, sm majo en spol pač rajši. je to kej nenormalnga? a ma kdo kašn razlog, zakaj jih sovraž (če jih)?
Vita • Od: 6.2.2009 • Prispevkov: 13
Re: strpnost do homosexualcev 21.6.2009 15:12
tut jst nimam nč proti njim.. Wink se mi zdijo čist normalni navadni ljudje, sam pač majo rajš enak spol Confused je tut res da ne poznam nobenga homosexualca, sam kokr pač čujem kk grdo govorijo o njih.. Exclamation Confused Sad
SandrisH • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 30
Re: strpnost do homosexualcev 6.7.2009 18:09
No tko...
Z nimi je isto kok j blo s črnci u Ameriki.... xD

Jst osebno nimam nč proti... Pač ludje kokr ludje, isti kokr hetero (:

En čas bo pač ful zavračanja s strani folka sam pol se bojo pač navadli usi skup na to... Sam vedno bo negdo k bo meu kej proti

Eni so pač mau preveč pametnii.

To bo to (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.