Nerodno - kako naj jo najdem?• Mixsx
• Od: 30.10.2012
Nerodno - kako naj jo najdem?
16.2.2013 23:13
No dons sm bil na tekmi, in zram mene je sedela ena lušnaaa punca, in seveda jo js bedak nism nč uprašu • uzi76
• Od: 8.5.2010
Re: Nerodno - kako naj jo najdem?
18.2.2013 11:47
Mislim, da je najbolje da kar pozabis nanjo. Mogoce jo bos videl se kdaj, ampak dvomim, da jo bos najdel. Ce bi imel njeno ime in rojstni datum, to sploh ne bi bila tako velika tezava preko interneta, ampak tako lahko kar pozabis.
Najbolje, da poskrbis, da do tega ne bo prislo naslednjic. Tako, da kar malo vadi s samozavestjo. Ce ne gre drugace pa pojdi malo teci vsak dan. Sedaj je mrzlo, tako da 5 minut bi bilo kar vredu za samozavest. Potem pa lahko to zacnes malo stopnjevati. cez nekaj let pa ne bos imel nekih tezav s socializiranjem, tako da ne bos imel tezav pristopiti do kake punce ali pa tudi fanta, ce ti bo dolgcas. • LoLlOvE
• Od: 18.2.2013
18.2.2013 18:06
imam, če se lahko tako izrazim, kar enak problem. meni se je tto zgodilo v četrtek na takmi, na naši šoli. • spely96
• Od: 30.8.2011
19.2.2013 10:00
tudi meni se je to že marsikdaj zgodilo... In potem prideš domov in se jeziš zakaj nisi pristopil do tiste osebe,.. Zakaj nisi nekaj rekel... Ker v končni fazi : kaj pa lahko izgubiš? V najslabšem primeru se ti bo oseba smejala ali kaj podobnega,.. Ampak se boš vsaj počutil/a bolje ker si poskusil/a.. • Mixsx
• Od: 30.10.2012
19.2.2013 10:18
sicr sem pogledal posnteke in je na posnetku tudi ta oseba, ampak to mi nič en koristi ne?
• uzi76
19.2.2013 21:31
Taktika, ki jo nekatere punce uporabljajo, in katero bos mogoce lahko prilagodil je ta, da se pac nahajajo na krajih kjer je fant, ki jim je vsec. Se pravi, ce hodi na sladoled v neko slascicarno ob 15.00 uri, so tudi one takrat tam. Tako, da edina moznosti, ceprav je izredno majhna, je ta da gres na tekme, ki so podobne, ali pa ista ekipa, etc. Moras vedeti da je to zelo majhna moznost. da jo bos se kdaj videl. Mogoce pa bos videl kako punco, ki ti bo tudi vsec. danes se zelo idiolizira stvari v druzbi. Neka ljubezen je popolna in samo "en" fant je za vsako punco ( ali pa tudi obratno). V zivljenju pa ni cisto tako... Vec punc je in take stvari se dogajajo, ampak to je nekaj kar moras sam spoznati. Najbolje, da pridobis malo na samozavesti, ter nekako.... ravnovesje. Samozavest je zelo pomembna. Ne smes pustiti, da te nekdo zmede in ocitno moras ti na temu delat. Pac znebiti se moras straha pred komuniciranjem s osebami ki so pred tabo in jih ne poznas. Vem, da ni lahko, ampak vsak je vsaj malo zivcen ko govori z nekom, ki mu je vsec... Tako je tudi ko odrastes.
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
19.2.2013 23:05
težk je rečt (al si oblubit,al karkol)..da se to nebo več ponovil,da nebi več šel/a do tiste osebe k mi je ušeč..al kar kol..
bom upisala moja dva dneva prejšn teden.. živim blizu majhnega mesta..in do večjega mesta mal bol stran,(kamor hodim tudi v šolo) je kar dosti časa.. mi imamo namreč tako knižnico,kjer si lahko izposodiš samo knjige in greš domou.. u c.ju pa ne,ker imajo tudi "čitalnico" (al neki takiga)..in majo tut razne prostore,kjer je pretežno mir,in se lahko tam ljudje učijo,berejo knjige,imajo inštrukcije,ali kar koli podobnega..seveda u tihem stanju.. in sem (natanko prejšno sredo) odšla slučajno dopoldne u knjižnico,da bi se učila (špricala sm prve 4 ure) da bi odšla samo 5 in 6 uro k pouku,kjer smo pisali test..in sm se šla tja dopoldne učit..ker doma ni bilo časa.. pa še prejšni dan je biu pust,tako da sem pozno prišla domou.. in tam je sedel oz. se učil (MENI) zelo simpatičen fant močnejše postave in deloval je zelo prijazen.. in sm ga hotla ogovorit..in seveda ni šlo.. nekako si nisem upala..in naslednji dan sem spet slučajno odšla se tja učit (kar sicer ni u moji navadi).. in sem točno ob istem času,na istem mestu sedela jaz..in on je (sicer z majhno zamudo->(kasneje kot prejšni dan)) spet prišel tja,in se usedel na isto mesto kot dan prej.. seveda..sem si prejšni popoldan rekla,da kok to de si ga nisem upala ogovorit..jutr ga pa ziher bom..če ga pa nebom upala..sm si pa za usak slučaj prpraula neki for,oz. bol fint..ka bi lahka rekla,de bi ga ogovorila,pa de nebi bla preveč direktna..pa spontala..in sevede,sem tut tadrug dan pi.č.k.o stisnala in nisem upala.. in sevede ko pridem ven jst iz tiste stavbe..spet takoj pametna ratam,..ka use bi mu lahka rekla,pa ka bi se lahka mela fajn.. pa spet poun idej dobim -.- in grem tko mal po parkecu na sprehod..in sm tam sevede spet cela pametna..in pogruntam..naslednje: ka če bi jst spet šla nazaj gor in rekla knižničarki (sevede naglas) kr je mnde tista knižničarka od njega babica al neki takiga.. de ji rečem: če sm jst tam telefon pozabla..pa mislala sm si,de če ne druga,bom šla mal ukol tiste mize,ko sm prej sedela gledat,in bom njega uprašala,če ga je mogoče vidu.. no in jt cela vesela in pametna grem in prašam..ona reče ne..(sevede sm svoj telefon skrila u torbo)..de nebi ženska kej posumla..in še celo ona pol me pokliče po telefonu,pač če bo začel zvonit,de ga bomo slišal ane..pa jst povem cifro NAGLAAS .. ampak on tam sedi ko mrtu,..niti opazu me ni,de sm pršla nazaj.. (Oz. ko sm jst ga gledala,če gleda proti men...se je delu,de kr naprej se uči.. pa pol grem do mize,kao da išem telefon..in HOPCEFIZEL speeet stisnem pi.č.k.o -.- aaaaa znorela sm..in mu speet nisem upala nč rečt..in sm sam šla ven.. :/ zaka zaka zaka?? se to sam men dogajaaa??..piz.da. d.rek..veeedno stisnem pol pi.č.k.oo -.- in enostavno si nisem nikol upala kej mu rečt..ampak zdej ga najbrš nebom nikol več vidla.. nevem ka nej nardim,k je delvau uredu fant.. ka nej grem do njegove babice?? pa še sploh nevem,ka ji nej rečem.. DE BI USAJ DOBILA NJEGOU IME PA PRIIMEK,DE BI GA DODALA NA FB-JI.. SEJ POL NEBI BIU PROBLEM,GA KLIKNAT,AL MU KEJ LAJKAT.. ceu roman,a? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.2.2013 0:10
točno vem kako je opazuuuuj jaz sem tako našel svojo zdajšnjo simpatijo in zdaj sva prijatelja na fbju • uzi76
20.2.2013 12:01
Hm, najvecji problem FB je da se vecina nase generacije ne zna vec socializirati, kar je tudi eden izmed razlogov zakaj ga ne uporabljam. Meni osebno ni problem ogovoriti kako punco, ampak je velik problem najti punco, s katero bi se zelel pogovarjati, kar je malce ironicno glede na to, koliko punc mojih let je v Ljubljani. Vcasih se tudi zgodi, da kaka punca pristopi do mene in najde tak ali kaksen izgovor, da bi sla na pijaco/stevilko. Uglavnem to pac ni toliko vazno. Zate so vazne dve stvari. Bolk kot ustvarjas neke blazne nacrte in zelis pripraviti fanta da bo nekaj naredil, manjse so tvoje moznosti za uspeh. Kolikor si ti zivcna verjetno je on se bolj. Prijazni fanti so zelo redko samozavestni. In kadar gre za fante malo mocnejse postave moras vedeti, da to velja se bolj. Mislim, da si ti na potezi. Najbolje, da reces zivjo. Potem bo rekel zivjo, verjetno malo bolj preseneceno ali prestraseno. Potem pa ga prosi ce te lahko sprasuje nekaj iz zvezka in to je to. Ko bo nekdo od vaju sel (mogoce bolje da si to ti) ga vprasaj kak je njegov FB. In to je to.
Ne kompliciraj prevec, ker s tem ne bos nic dosegla. Verjetno ta fant misli, da hodis na vodi. Medtem ko razmisljas kateri popularni fant bo sel s tabo ven. Ti se samo skoncentriraj da reces Zivjo. Ostale stvari bodo sle same po sebi. • legendary
• Od: 2.11.2012
20.2.2013 15:28
slovenc79 pravi:jaz sem tako našel svojo zdajšnjo simpatijo in zdaj sva prijatelja na fbju [link] haha ne sej se hecam js predlagam da mal pogledaš, kakšne frende ma okul sebe pa če boš vidu u šoli kje da pol vprašaš njih kdo je ona. drgač pa predlagam da pozabš, če boš jo pa še kje vidu, pa pejd do nje, zgubit nimaš nč. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.2.2013 15:52
ne potrebujem nasveta, pa vseen hvala ubistvu, z nerodnim in neposrečenim pristopom se lahko izgubi vse. • legendary
• Od: 2.11.2012
20.2.2013 17:54
slovenc79 pravi:ne potrebujem nasveta, pa vseen hvala
ubistvu, z nerodnim in neposrečenim pristopom se lahko izgubi vse. kakšnga nasveta? haha.. svetvala sem avtorju te teme, una slikca je bla pa zgolj šala na tist stavek. ja kaj boš pa zgubu pr tko kr eni random osebi h kateri pristopš? there are plenty of fish in the sea. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.