Mnenje???

Evita • Od: 26.11.2009 • Prispevkov: 87
Mnenje??? 29.1.2013 20:31
Pač jaz zelo rada pišem pesmi takšne in drugačne .Zato bi vas prosila za vaše mnenje.
Kakšna se vam zdi? Question
Rolling Eyes
V OBJEMU

Rišem najino sliko med oblaki,
Skupaj sva,
skupaj v ljubezni objeta.

Najina ljubezen združena je,
Združena v eno srce,
Združena v večnosti.

Svoje ustnice si deliva,
Drug drugemu sladke poljube deliva,
Deliva v objemu vroče strasti.

Tvoj dotik je vroč kakor ogenj.
Ko tvoja roke se me dotika,
od veselja kar gorim.

Daj več poljubov strastnih mi.
Božaj me, naj začutim te.
Objemaj me kot še nihče.
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Mnenje??? 30.1.2013 15:25
Evita pravi:
Pač jaz zelo rada pišem pesmi takšne in drugačne .Zato bi vas prosila za vaše mnenje.
Kakšna se vam zdi? Question
Rolling Eyes
V OBJEMU

Skupaj sva,
skupaj v ljubezni objeta.

Najina ljubezen združena je,
Združena v eno srce,
Združena v večnosti.

Svoje ustnice si deliva,
Drug drugemu sladke poljube deliva,
Deliva v objemu vroče strasti.

Tvoj dotik je vroč kakor ogenj.
Ko tvoja roke se me dotika,
od veselja kar gorim.

Daj več poljubov strastnih mi.
Božaj me, naj začutim te.
Objemaj me kot še nihče.

Ni tako slaba samo neka vrhunska pa tudi ni. Rime nimaš nobene, ritem je svoboden oziroma se bojim rečti da je svoboden ampak ga sploh ni, vsebina je ok za koga je ampak bi lahko malo spremenila stvari. Na primer dosti lepše se sliši: daj mi več poljubov strastnih kot Daj več poljubov strastnih mi. Na primer da bi ritem bil:
Skupaj sva,
objeta tam na trati.
Nekaj sem hitro napisal samo da vidiš kak bi lahko šla rima...
Naj te ne mine do pisanja ampak kar piši pa sem postaj pa ti ljudje malo popravijo in kritizirajo da naslednjič boljše narediš =)
Aja pa ta stavek: Svoje ustnice si deliva, mi nikak ne gre v glavo. mislim res nikak mi ne gre skupaj.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.