eyeliner

lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
eyeliner 27.1.2013 20:18
mene zanima neki.. pač vedno ko se namažem z eyelinerjom se mi tk luft pozna med trepalncim pa črto..upam da vete ka mislim pač vedno si probam namazat čim bolj dol pri trepalnicah pa se mi še useen pozna tk koža umes, ma kdo kak nasvet kk se to namazat da se mi nebi to delalo? pa kok si nej klukco naredim?

hvala
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: eyeliner 28.1.2013 19:44
tok si dejansko dol riš črto da si ubistvu po trepalncah že rišeš, pa še waterline si sčrtej če veš kaj je to. tist k je pač nekak notranji del uča. [link]
tisto klukco pa nevem. če si mislla to da gre pač naprej v špico pač nadaljuješ tisto tvojo linijo iznad trepalnc, pa jo potegneš tko vn. pa ne si recimo veke preveč potegnt k se ti bo zdel laži, ker grdo pride, k se pol skrči. poglej na youtube, maš zihr ful videov. če maš pa tisto 'klukco' se pa temu reče cat eye. da boš laži poiskala.
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: eyeliner 28.1.2013 20:07
hj Wink...am drgač nwm ka maš ampak pomojem bi blo fajn če si umisliš uno eyeliner pen [link]
če ga še nimaš ker s tistim tnkim lohk greš ful bliz trepalnc in men s tem ful lepš rata.. Wink..za cat eye al pa klukco pa ko prideš vn sm gor zakrožiš tut s tem gre lažje Wink..
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: eyeliner 31.1.2013 17:42
hvalahvalahvala Very Happy
aam erkicaa kjes pa kupla ta eyeliner? ga majo v millerju?
hvalčiSmile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.