Kako naj začnem pogovor na facebooki?

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Kako naj začnem pogovor na facebooki? 23.1.2013 16:50
Kako naj začnem pogovor na facebooki z punco, ki se še nikoli nisva videla, pa bi jo rad spoznal. Naj mi kak dialog kdo pove hvala vam hvala Wink
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 24.1.2013 0:29
odvisno te je ona dodala al ti njo
no če je ona tebe jo lahko uprašaš od kod te pozna Smile
če pa ti njo pa nevem meni osebno ni preveč prijetno če me klikne nekgdo ki ga nepoznam osebno .. Confused
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 24.1.2013 17:55
še kakšn predlog ?
malamacka • Od: 1.1.2012 • Prispevkov: 39
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 25.1.2013 22:11
sj drugač je to nekj čist običnga,Smile sam prjazn bod pa tko 'oj' ji napiš pa kuko je. pol pa gutou da se ti zdi lepa, pa če bi šla kdaj vn. sam ne bit preveč vsiljiv, al pa da bi ji to tko usak dan pisou pa težiu. lej če reče ne, pumen da noče it. nemorš je drugač prepričat Smile
aniiia666 • Od: 15.2.2013 • Prispevkov: 3
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 15.2.2013 18:12
pač začni tak navadno: 'hej, kak si? ' pa kak delaš ipd. poem pa ji reči da je ful lušna in potem pač pusti naj steče pogovor dalje.. Smile
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 15.2.2013 18:46
ja to ja..hej kak si akj ekj delaš..pol pa mal še kak kej šola kam bo šla naprej itd..Pol pa ji lahk kr rečem, veš kliknu sm te zato kr te bi rad spoznal, kr si mi ful lušna oseba ? to je dobr tko, da ji že to kr prvi dan napišem? pol pa naprej pogovor...
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 15.2.2013 19:22
js ne bi čist prvi dan. ampak nebi pa neki čakala...
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: Kako naj začnem pogovor na facebooki? 16.2.2013 0:01
lej prvi dan ji tega še ne napisat...najhujš je ko te en tip klikne in postav uprašanja: kako si?, iz kje si? kera šola? pol sledi točn tale zadeva: ful si mi luštna/lepa in na konc: a bi šla z mano na sok/kavo, itd.....sory sam to ni kul.tak pogovor traja natanko 5 minut.....pač men je bedno da po teh petih minutah kr en tm začne težit kok si luštkana pa to, sej enim puncam to ful paše pa to, sam je pa več takih k jih to al odbije al pa prestraš in ga skenslajo.....rajš se z njo par dni pogovarji al pa tut več, tok da jo mal spoznaš, da se prepričaš da nima fanta al pa da dela na tem da bi ga mela in pol k si sigurn jo povabš vn....ne glede na to a ti ciljaš na resno zvezo/sex/prijatelstvo se splača bit prjazn pa ne preveč vsiljiv ker te bo punca čist drugač sprejela in se ti že samo s tem povečajo možnosti....je pa to samo moje mnenje, za katerga upam da usaj mal pomaga Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.