sem mu usec??? prosim pomagite

Maca985 • Od: 26.9.2012 • Prispevkov: 5
sem mu usec??? prosim pomagite 15.1.2013 7:19
Jahh gre tkole ane ze ene pou leta se pogovarjam is enmu fantom.... k je tut pac moja simpatija... sam js sploh ne vem a sm mu tut js kej usec, pogovarjava se zlo o zasebnih zadevah, se nasmejiva in use... k sva se nazadne vidla se mi je ful lepo nasmeju pa me skos tko mal na skrivaj gledu.... ampak se ne vidva prav pogosto ker on zivi 10min voznje stran od mene.... dj pa nwm kaj in kako a mam sploh ksne sanse al on noce vec kot prjatelstva? :/

Nazadnje urejal/a Maca985 19.1.2013 23:45; skupaj popravljeno 1 krat
barbehh • Od: 23.10.2012 • Prispevkov: 24
Re: sem mu usec??? prosim pomagite 16.1.2013 12:49
EvaJemec pravi:
Jahh gre tkole ane ze ene pou leta se pogovarjam is enmu fantom.... k je tut pac moja simpatija... sam js sploh ne vem a sm mu tut js kej usec, pogovarjava se zlo o zasebnih zadevah, se nasmejiva in use... k sva se nazadne vidla se mi je ful lepo nasmeju pa me skos tko mal na skrivaj gledu.... ampak se ne vidva prav pogosto ker on zivi 10min voznje stran od mene...aja no pa 3 leta je starejsi in igra v bandu od mojga brata.... dj pa nwm kaj in kako a mam sploh ksne sanse al on noce vec kot prjatelstva? :/

10 minut res ni delč stran Very Happy....dej zementa se kej, d gresta kej vn pa to Very Happy..zih si mu všeč :3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.