Ali sem mu vsec?• Milca
• Od: 14.1.2013
Ali sem mu vsec?
14.1.2013 1:54
No moj problem gre pa takole.. Na soli sem spoznala fanta, ki je eno leto starejsi od mene. Spoznala sva se tako, da sem pristopila do njega in ga vprasala kako mu je ime in kako se pise. Lepo mi je povedal in za tem sem ga srecala se dvakrat v istem dnevu, na solskem hodniku. Pogledal me je z nasmehom, jaz pa njega isto. Popoldne sem ga dodala na Facebooku. Vseckal mi je dve sliki in jaz njemu, potem pa sem ga kliknila. Pogovarjala sva se in kmalu sem mu priznala da mi je vsec. Rekel je da sem tudi jaz njemu, in dala sva si telefonski stevilki. Naslednji dan mi je poslal SMS. Kmalu sva si zacela pisati srcke na koncu besedil in podobno. Bilo je zelo lepo in kazalo nama je da bova nekaj imela. Vendar kmalu mi je napisal, da potrebuje vec casa da se odloci in da me mora najprej malo bolj spoznati. Na koncu tedna sva ostala po pouku v soli. Sedela sva na klopci na hodniku in se lepo pogovarjala. Ko sva se poslovila sem ga objela. Naslednji dan v soli sva s prijateljico sedeli na klopci in prisel je tja ter se usedel poleg mene. Jaz sem se zelo navezala nanj in nisem se mogla zadrzati, da mu nebi pisala SMS sporocil. Naenkrat mi je napisal da je konec, da mu moj karakter ne ustreza. Po tem se nekaj casa nisva slisala, niti pogledal me ni vec. Potem pa je prisel cas novega leta in malo pred polnocjo sem se spomnila nanj ter ga poklicala. Zazelela sva si srecno novo leto in ko se je ponovno zacel pouk me je spet zacel pozdravljati in me opazovati. Kmalu za tem so se njegovi sosolci zaceli dreti za mano "ej ta je pa tvoja, kje mas Davida!". To me je razjezilo in napisala sem mu SMS zakaj se derejo za mano in zakaj jim je povedal zame. Rekel je da jim bo rekel da naj nehajo. Po tem sva se pogovarjala naprej, in jaz sem mu rekla da ga se nisem pozabila in ga tudi nemorem. Rekel mi je da bi bil z mano, ce nebi bila nadlezna in naduvana. Jaz sem mu rekla da me ocitno se ne pozna dovolj da si to misli in potem mi je rekel da me bo popoldne poklical da se zmeniva vse. Poklical me je in sva se zmenila, priznala sem mu vse kar cutim do njega in podobno. Pogovarjala sva se celo popoldne in do polnoci. Vporasal me je, ce sem si kdaj predstavljala da se bom lahko tako lepo pogovarjala z njim in rekla sem da ne. Rekel mi je da si tudi on tega ni predstavljal, zato sem ga vprasala ce je spremenil mnenje o meni in ce se vedno misli da sem naduvana. Rekel je da je mnenje malo spremenil ampak da to ne gre tako hitro. Ko sva se poslovila je rekel da me bom naslednji dan poklical pa me ni. Ze dva dni se nisva slisala razen, ko sem mu napisala SMS kako je, je rekel da je zbolel. Res nevem kaj naj si mislim in ce naj kaj pricakujem od njega. Prosim pomagajte • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: Ali sem mu vsec?
14.1.2013 13:11
Ma ne teži mu toliko s temi sms.i, ker se te bo spet naveličal. Pusti ga, zdej je bolan in očitno ni pri volji za dopisovanje. Pusti, da ti on 1. piše. Če ti bo, si mu res všeč.. če ne pa veš kaj to pomeni. Ne mu stalno pisat kako je, kaj dela itd.. • Milca
• Od: 14.1.2013
14.1.2013 20:00
Neimenovano pravi:Ma ne teži mu toliko s temi sms.i, ker se te bo spet naveličal. Pusti ga, zdej je bolan in očitno ni pri volji za dopisovanje. Pusti, da ti on 1. piše. Če ti bo, si mu res všeč.. če ne pa veš kaj to pomeni. Ne mu stalno pisat kako je, kaj dela itd..
ja je zelo tezko ker resno nemorem brez njega sem ga probavala pozabit pa nikakor ne gre • Polonicaa222
• Od: 7.1.2013
14.1.2013 22:29
dej času čas! to si zapomn...tut če ga maš ful rada vseeno ne biti nadležna...pozdrauli ga drugače pa počakaj da se bo on začel kar tako pogovarjati s tabo • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
15.1.2013 16:03
Pa sej to da mu nehaš pisat, še ne pomen da ga morš pozabit, ampak pomeni to da čakaš, počakaš, da ti piše on. Če ti bo, verjemi da si mu všeč. Saj tudi ti ne bi sama od sebe pisala fantu, ki ti ni ušeč?
Pa že sam od sebe ti je rekel, da ne bodi tako nadelžna.. torej? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.