Rast prsi1 | 2 | >>• Silly.Wasp__x
• Od: 21.3.2009
Rast prsi
16.6.2009 19:28
Hey.
Jz bi pa prosla za kakšn nasvet oz. da bi mi odgovorile na ta uprašanja, če kaj veste Ali ko greste spat si slečete modrček? Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo ( mam zelo majhne prsi namreč Pa huala že u naprej za odgovore • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Rast prsi
16.6.2009 19:54
ziher maš tam ene 13 let pa si ži čist obupana
• Munda
• Od: 30.5.2009
16.6.2009 22:38
ma joj no , ka se tolk s temi joškami obremenjujete, sej ko bo čas pršu jih boste doble no
pa ne ne nosim modrca ko grem spat, razen ko me popoudne zmanka lahko ap maš majhne prsi zrai genou- če jih ma tut tvoja mama • Uriex
• Od: 13.6.2009
17.6.2009 13:09
Lej, ne obremenjuj se. jas nimam niti 12 let pa mam že košarico C.
In mi gre t zlo na žžiuce kr mi usi govorijo da mam največje joške u naši paralelki, ene iz 9. majo manjše od mene. Mam tut strije in to že kake 5 cm pod ključnično kostjo.tak da se na vsaki majci cidi. in to živo rdeče. In nemorm nć nardit. Probi mal pivo pit, praujo da ti tk prsi zrastejo.xD Čeprou jas niti povohat nemorm piva pa mam tk vlke, se pa zato z bandidosom nacejam.xD Ali ko greste spat si slečete modrček? Valdaa. Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo Nevem. ampak praujo da če maš ponoč modrček gor, da se prsi nemorjo sprestit ion it v njihov naravni položaj. tak da bo pomoje bul če ga ponoč nimaš. če pa te to tko zlo moti da ga nimaš, si kupi une majčke oprijete. po mal bolj k z modrcom. Upam d sm ti kj pumagala. sMEJ SE • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
21.6.2009 15:08
js sm pa bul močne pustave in mam precej kil preveč, sm mam pa tut bul vlike joške. js bi bla pa raj suha brez jošk, sej pol se lhku dajo itak povečat.
ve si date modrček dol med spanjem?? • Uriex
• Od: 13.6.2009
21.6.2009 15:13
JasnaTheCrazy pravi:js sm pa bul močne pustave in mam precej kil preveč, sm mam pa tut bul vlike joške. js bi bla pa raj suha brez jošk, sej pol se lhku dajo itak povečat.
ve si date modrček dol med spanjem?? Zmanjšuje rast prsi, se ne spočijejo, s tem pa se zmanjša pač...em. no kak se reće...Proizvajanje mleka... pa povečuje možnost raka na prsih... meybi je to use.xD • la-joie
• Od: 26.4.2009
10.11.2009 18:11
a spite z modrcom? ofaaak.
mene bi use zategval in rezal in bolel in tkonaprej XD pa to tut ni zdravo, že nasploh nosit modrc več kot 6 ur nadan ker stiska skupi neke žleze, pol ti tut počasnej rastejo pa to (: • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
12.11.2009 16:55
katkatkat pravi:a spite z modrcom? ofaaak.
mene bi use zategval in rezal in bolel in tkonaprej XD pa to tut ni zdravo, že nasploh nosit modrc več kot 6 ur nadan ker stiska skupi neke žleze, pol ti tut počasnej rastejo pa to (: resno to? _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • la-joie
• Od: 26.4.2009
12.11.2009 17:40
Fake0riginaL pravi:
katkatkat pravi:
a spite z modrcom? ofaaak.
mene bi use zategval in rezal in bolel in tkonaprej XD pa to tut ni zdravo, že nasploh nosit modrc več kot 6 ur nadan ker stiska skupi neke žleze, pol ti tut počasnej rastejo pa to (: resno to? mja pač poglej sej je logično, če te neki 24 ur na dan stiska okol telesa. kao stiska limfne žleze. (: sicer tist o šestih urah nevem, mi je rekla frendica. čez noč ga pa ziher ni dobr met gor. • Bella
• Od: 23.4.2009
12.11.2009 20:41
ja nwm noo..pač jst sm stara 13 in tut nimam nwm kakih jošk..enim se pač prej razvije enim poznej...eej ne se zaj z tem obremenjevati kr čist bw..pa sej jih bote dobl..
z modrcom pa res rajš ne spat..ni dobr..čepau mislim ko ene moti ko spite z njimi..mene ni ko sm pr frendici prespala sm z modrcom spala pa me ni nič motl..sam rees brez njega spat...vači pa rees brez panikee če nimate iste kot frendice v klassu. • klepetulja
• Od: 12.11.2009
12.11.2009 23:09
punce ne se preuč sekirat gede jošk jaz sem stara 16 let pa sem skor brez jošk ampak me to sploh več ne moti ker sn se tega navadla..sicer mi ni glih jasno zaka mi ne rasejo ker v žlahti majo vse ženske ful vlke joške tak da nwm..tut če nimaš vlkih jošk lahko normalno živiš..mogoče celo bolše • Foxy
• Od: 10.10.2009
5.12.2009 15:51
Js mam 16 let pa mam ful mejhne ... pa sem se enkrat ful bunla mami da nimam nč jošk pa ie rekla da ko je bla ona tulk stara jih je mela glih tulk k pa js in da njej so se povečale šele po porodu tk da js bom mogla bit kr zadovolna z mejhnimi dokler nbom rodila xD beda ... ampak **** ga Če spim u modrcu? NEEE ... umerm xD • smreekca
• Od: 17.3.2009
5.12.2009 16:49
modrčk se da ponavadi dol, zto da joškixd saj mal zadihajo čez noč pa ni to dobr d maš skos modrčk naseb...čez dan ga mejte ponoč si ga pa pač snemte(:
• LaLi
• Od: 30.6.2009
5.12.2009 20:08
Ka ve mogoč kira za kake vaje kako ZMANJŠAT prsi??
• BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
5.12.2009 23:53
Uriex pravi:Lej, ne obremenjuj se. jas nimam niti 12 let pa mam že košarico C.
In mi gre t zlo na žžiuce kr mi usi govorijo da mam največje joške u naši paralelki, ene iz 9. majo manjše od mene. Mam tut strije in to že kake 5 cm pod ključnično kostjo.tak da se na vsaki majci cidi. in to živo rdeče. In nemorm nć nardit. Probi mal pivo pit, praujo da ti tk prsi zrastejo.xD Čeprou jas niti povohat nemorm piva pa mam tk vlke, se pa zato z bandidosom nacejam.xD Ali ko greste spat si slečete modrček? Valdaa. Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo Nevem. ampak praujo da če maš ponoč modrček gor, da se prsi nemorjo sprestit ion it v njihov naravni položaj. tak da bo pomoje bul če ga ponoč nimaš. če pa te to tko zlo moti da ga nimaš, si kupi une majčke oprijete. po mal bolj k z modrcom. Upam d sm ti kj pumagala. sMEJ SE wem kko se počutš k mam iste probleme... • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
6.12.2009 11:40
LaLi pravi:Ka ve mogoč kira za kake vaje kako ZMANJŠAT prsi??
nnasploh. ko shujšaš nevem 5 kil recimo, shujšaš neki procent tuji v joške (: • Ursxx
• Od: 6.12.2009
6.12.2009 20:28
jaa. jst mam neki srednga velike pa skos nosm modrc tut ponoč k men je čudnu če spim brez modrca in mi sestra skos guvuri d mam usak tedn večje ja najbulš je met neki srednga velike joške k pa d se skos neki sekirašš d mašš premejhne al pa prevelike. tko d bodte srečne une z kušaco B 80-85 (neki umes uglaunm) • Ursxx
6.12.2009 20:30
miaTHEshoe pravi:
LaLi pravi:
nnasploh. ko shujšaš nevem 5 kil recimo, shujšaš neki procent tuji v joške (: ja. če si pa suha pa ne hujšat pa bul d kr putrpiš sej se boš navadla (: • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.12.2009 20:36
jas pa sploh nea morem z modrčkom spat.. ko me vse riba, pa vse je zapeto, pa bejži (:
jas sem čula da je bolj priporočljivo da brez spiš.. (: glede št. se mi pa zdi da je najboljše tak nekot b 70-80, čeprav jas bi mela a (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LaLi
6.12.2009 20:54
Ursxx pravi:
miaTHEshoe pravi:
LaLi pravi:
nnasploh. ko shujšaš nevem 5 kil recimo, shujšaš neki procent tuji v joške (: ja. če si pa suha pa ne hujšat pa bul d kr putrpiš sej se boš navadla (: Ja pa ne morem se navadit ko so mi ful držo **** in mi gre na žiuce k se tk mal puklasto držim-..pa tut ful nesamozavestna sm ratala zrd tega..k drgač se mi ne zdi da sm neki ful bajsa.. xD.sam useen.grem hujšat • Ursxx
6.12.2009 21:40
LaLi pravi:
Ursxx pravi:
miaTHEshoe pravi:
LaLi pravi:
nnasploh. ko shujšaš nevem 5 kil recimo, shujšaš neki procent tuji v joške (: ja. če si pa suha pa ne hujšat pa bul d kr putrpiš sej se boš navadla (: Ja pa ne morem se navadit ko so mi ful držo **** in mi gre na žiuce k se tk mal puklasto držim-..pa tut ful nesamozavestna sm ratala zrd tega..k drgač se mi ne zdi da sm neki ful bajsa.. xD.sam useen.grem hujšat am. tu zrd dže a ne.. k boš sedela dej roke za naslonjač... pa probi držat čim bol nazaj ramena... probi • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
7.12.2009 16:24
BlondiePrinces pravi:
Uriex pravi:
In mi gre t zlo na žžiuce kr mi usi govorijo da mam največje joške u naši paralelki, ene iz 9. majo manjše od mene. Mam tut strije in to že kake 5 cm pod ključnično kostjo.tak da se na vsaki majci cidi. in to živo rdeče. In nemorm nć nardit. Probi mal pivo pit, praujo da ti tk prsi zrastejo.xD Čeprou jas niti povohat nemorm piva pa mam tk vlke, se pa zato z bandidosom nacejam.xD Ali ko greste spat si slečete modrček? Valdaa. Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo Nevem. ampak praujo da če maš ponoč modrček gor, da se prsi nemorjo sprestit ion it v njihov naravni položaj. tak da bo pomoje bul če ga ponoč nimaš. če pa te to tko zlo moti da ga nimaš, si kupi une majčke oprijete. po mal bolj k z modrcom. Upam d sm ti kj pumagala. sMEJ SE wem kko se počutš k mam iste probleme... jst tud sam mam 13 let in pol me je ful sram kr majo use moje sošolke manjše joške in takoj primerjajo... • BlondiePrinces
• Od: 3.7.2009
7.12.2009 21:30
Zimbzze pravi:
BlondiePrinces pravi:
Uriex pravi:
In mi gre t zlo na žžiuce kr mi usi govorijo da mam največje joške u naši paralelki, ene iz 9. majo manjše od mene. Mam tut strije in to že kake 5 cm pod ključnično kostjo.tak da se na vsaki majci cidi. in to živo rdeče. In nemorm nć nardit. Probi mal pivo pit, praujo da ti tk prsi zrastejo.xD Čeprou jas niti povohat nemorm piva pa mam tk vlke, se pa zato z bandidosom nacejam.xD Ali ko greste spat si slečete modrček? Valdaa. Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo Nevem. ampak praujo da če maš ponoč modrček gor, da se prsi nemorjo sprestit ion it v njihov naravni položaj. tak da bo pomoje bul če ga ponoč nimaš. če pa te to tko zlo moti da ga nimaš, si kupi une majčke oprijete. po mal bolj k z modrcom. Upam d sm ti kj pumagala. sMEJ SE wem kko se počutš k mam iste probleme... jst tud sam mam 13 let in pol me je ful sram kr majo use moje sošolke manjše joške in takoj primerjajo... men gre pa na k**** še to da mi use pol pravjo da bi takoj mela take k jz jz bi pa najraj crknla tm • LaLi
9.12.2009 16:39
BlondiePrinces pravi:
Zimbzze pravi:
Ja pr men isto. -.- smotano mi je
BlondiePrinces pravi:
Uriex pravi:
In mi gre t zlo na žžiuce kr mi usi govorijo da mam največje joške u naši paralelki, ene iz 9. majo manjše od mene. Mam tut strije in to že kake 5 cm pod ključnično kostjo.tak da se na vsaki majci cidi. in to živo rdeče. In nemorm nć nardit. Probi mal pivo pit, praujo da ti tk prsi zrastejo.xD Čeprou jas niti povohat nemorm piva pa mam tk vlke, se pa zato z bandidosom nacejam.xD Ali ko greste spat si slečete modrček? Valdaa. Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo Nevem. ampak praujo da če maš ponoč modrček gor, da se prsi nemorjo sprestit ion it v njihov naravni položaj. tak da bo pomoje bul če ga ponoč nimaš. če pa te to tko zlo moti da ga nimaš, si kupi une majčke oprijete. po mal bolj k z modrcom. Upam d sm ti kj pumagala. sMEJ SE wem kko se počutš k mam iste probleme... jst tud sam mam 13 let in pol me je ful sram kr majo use moje sošolke manjše joške in takoj primerjajo... men gre pa na k**** še to da mi use pol pravjo da bi takoj mela take k jz jz bi pa najraj crknla tm • Pedobear
• Od: 10.12.2009
11.12.2009 0:43
Vse vas je ful sram, ker mate prevelike. Za tiste, ki imate male: Meni in tudi kr nekaj drugim fantom so všeč velike in majhne. ^^ Kljub temu, da skoraj vsi fanti govorijo: velike in naravne, je to bedarija. Če te kdo ne bo maral zaradi jošk ga ****. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.