ponudil mi je, da ga primem pod roko• tamchy2
• Od: 12.1.2013
ponudil mi je, da ga primem pod roko
12.1.2013 20:39
ojla. ime mi je tamara in mam en problem.
ze nekej casa mi je vsec sosolec. in ne vem ce sem tut jst nemu. prasat ga ne upam. med poukom me vsake toliko casa pogleda.. pa ucash mi mezika pa posilja lupcke (sam to vem da se zafrkava). vceraj pa sem ga srecala pred solo in mi je ponudil roko da ga primem pod roko in me je prasov kam greva in sm rekla da grem jest dam za njega pa ne vem. in potem sm ga spustila in mi je spet ponudil roko ampak ga nism prijela. pa ucash ce ga pogledam med poukom se mi nasmehne.. to je to ja.. • WildOne851
• Od: 20.6.2012
Re: ponudil mi je, da ga primem pod roko
13.1.2013 12:40
Hej.. Mislem da si mu ušeč. Definitivno. Moreš mu pokazat da te zanima. Npr če te gleda se mu lepo nasmehni , če ti pomežikne mu za foro pomežikni nazaj itd.. Če si mu res ušeč te bo pomojem po vseh teh znakih uprašov za zmenek.! Pa možen da je blo tisto po pouku (ko te je prašov kam gresta) neke vrste čudno vabilo na zmenek. A je mogoče bol sramežljiv kar se tiče punc...? Upam da sem ti kej pomagala Go girl!! • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
19.2.2013 18:41
Pozdravljena tamcy2,
Mislim, da sta na dobri poti, da se med vama splete tudi nekaj več. Verjetno ne bi kar vsaki ponudil roko. To je bilo pogumno dejanje in zelo dobro od tebe, da ga nisi zavrnila. Fantje so prav tako ranljivi, kot me, punce. Glede na to, da se večkrat spogledata in nasmehneta sigurno čuti nekaj do tebe. Mogoče prijateljstvo ali nekaj več. Ob tebi se počuti sproščeno in prijetno, to je veliko. Bodi potrpežjiva in mogoče je čas, da narediš ti prvi korak. Ne živimo več v 19. stoletju , ko so fantje pristopili k punci. Zdaj je tvoja priložnost, naredi tako kot čutiš. Edino, kar lahko naredi je, da te zavrne in ne skrbi glede tega, vsaj vedela boš pri čem si. Vem. da je težko ampak zberi pogum punca! Držim pesti. Veliko sreče ti želim, in ne skrbi je veliko fantov, ki ti še bojo všeč Prostovoljka TMM • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.2.2013 0:13
res je trapasto da ti je nekdo všeč, ko se pa hoče zbližat ga pa odrivaš in se delaš hladno. zakaj le? sploh ti ni treba nič kot da pustiš da se on s tabo zbliža.
• legendary
• Od: 2.11.2012
20.2.2013 15:20
slovenc79 pravi:res je trapasto da ti je nekdo všeč, ko se pa hoče zbližat ga pa odrivaš in se delaš hladno. zakaj le? sploh ti ni treba nič kot da pustiš da se on s tabo zbliža.
playing hard to get : D • slovenc79
20.2.2013 15:47
jasno..
punce, ki to počnete: zapomnite si, tisti fant ki je uredu, bo spoštoval vašo željo in odnehal - in ga boste izgubile. tisti ki bo pa rinil v vas in vas "osvojil" pa ne bodite presenečene če se bo izkazal da je trmast človek ki hoče imet vse kar mu zapaše. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
20.2.2013 18:47
slovenc79 pravi:jasno..
punce, ki to počnete: zapomnite si, tisti fant ki je uredu, bo spoštoval vašo željo in odnehal - in ga boste izgubile. tisti ki bo pa rinil v vas in vas "osvojil" pa ne bodite presenečene če se bo izkazal da je trmast človek ki hoče imet vse kar mu zapaše. alpa je sam zabaven fant z dobrim smislom za humor, ki bo naredil vse, da bo osvojil neko dekle • slovenc79
20.2.2013 20:13
in če bi se hladnega delal, bi te to ful privlačil?
nas tudi ne sploh pa so trapaste te igrice kdo-bo-koga, če maš resen namen boš spoznal človeka, ne kar izbral nekoga z najlepšim nasmehom. no karkol.. sam ne pol kako smo vsi moški isti in hočmo vse babe met itd • SmileOnMyFace
20.2.2013 21:01
nism rekla, da bi me takoj odbil, če bi se hladnega delal če bi se nekdo delal grozno hladnega do mene- bi dejansko v meni zbudil še večjo pozornost. ampak, sej...tuki ne gre za čisti hlad, samo rahlo zavrnitev, kar tega fanta neb smel odvrnit od nje, če mu je kej mar za njo • legendary
• Od: 2.11.2012
20.2.2013 22:25
samo do neke mere se je dobr tole hard to get igrat, drgač pa se pol fantu ne da več špilat, lej tut men se nebi dal pa sm punca • slovenc79
20.2.2013 22:28
ne vem.. meni je velik minus in neverjetno butast da se neki nazaj držiš. to je kr eno igranje, krneki. mene bi odbilo in take punce niti pogledal ne bom več.
lej, resen tip bo resno jemal znake, pa to je to nikakor pa ne moreš, ampak res nikakor rečt da tipu itak ni do tebe če se delaš hladno. to je isto kot da bi psa tolkel in se pol čudil zakaj se te boji/te napade. sej kompliciranje je tisto s čemer se folk zabava ane pa še neki, ane: ne pritožujte se pol neki kako so eni tipi vsiljivi če date isti znak ko so vam všeč in vam niso všeč • SmileOnMyFace
21.2.2013 14:01
no, sej...js se itak sploh ne igram takih igric (ne vidim čis pravi pomen v tem) tisti k pa se, me ne motijo, sam upam, da vejo kaj počnejo in naujo pol jokal, k bo pa eden na koncu le obupal zaradi tega, kr so se igral hladnega • slovenc79
21.2.2013 21:19
načeloma tud mene ne moti, ampak moti me pa to da se gre folk take **** potem je pa prizadet in ne ve zakaj se je neki slabega zgodil.
• SmileOnMyFace
21.2.2013 21:37
ah, pusti, da se otroci igrajo. Učimo se napakah, ane? • mussy
• Od: 3.9.2011
21.2.2013 23:49
najslabše je, da se delate nedostopne, usaj k bi to men nekdo razložu mau prej preden sem totalno ******* vso sceno.
Je moj sošolec, pač v prvem letniku mi je biu ušeč, zaštekala sva se sam je mau preveč sramežljiv js pa se nism neki s tem ukvarjala.. pač žurat sm ga hotla... zdele na začetku tretga pa je ratal mal bol... pač res je biu skoz z mano in js z njim, res sva se mela noro dobr, men je ta čs k sva ga preživela skupi ogromn pomeniu, ampak mu tega nikol nism povedala.. pač enako sm se obnašala do njega kot do drugih.. jezna sm bla k mi ni čestitu za rojstni dan.. šele ta zadnji mi je in to je biu najbolši objem ... vrjamm mi usm sm govorila pač da ne noben mi ni ušeč, pa s sošolcem nikol.... in tako sm ga izgubila, obupu je, sprijaznu se je s tem nwm kaj se je zgodilo.. probala sm popravt, nardila sm velik več kokr za kergakol fanta, povedala sm mu (okej ne tega da mi je ušeČ), pač to da se res dobr štekava in use... in zdj? jaa zdj je pa dubu novo priložnost, sam ne pri meni, pri sošolki, ki ji ne sežem do kolen.. s katero se ne morm tekmovt nikol, ker izgubim na celi črti.. vem bolša je zanga, pač ja... zgubla sm edino stvar, ki mi je velik pomenila pa nism priznala - njegovo ljubezen in pozornost... dont make my mistake girl.. you will have tears in your eyes everytime you see him ... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.