Snet kondom.• gertruda
• Od: 4.1.2013
Snet kondom.
4.1.2013 22:27
jaz in fant sva u četrtek, 3.1. sexsala in se mu je snel kondom. opazil je takoj, ni bilo težave pri odstranitvi in bilo je bolj na začetku odnosa-mu še ni prišlo.
menstruacijo sem imela med počitnicami in naj bi imela plodne dneve v teh dneh. zelo, zelo me skrbi. lahko kdo prosim pove, kakšna je možnost zanositve? hvala usem. • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
Re: Snet kondom.
5.1.2013 14:49
use je plodno, ne sam k mu pride, že prej izlivi so!
tko da mau neumno zle sprašvt, kr lhko si, lahko nisi...zarad takih stvari so pa jutranje tabletke, ampka je že porpozn dab jo ozla, oz.se ji je že ful zmanšalo deluanje... • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
5.1.2013 14:50
drgač pa upam da bo use uredu, ja! • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
5.1.2013 17:19
Ma daj ne jo preveč strašit. Je možno. Teoretično je vse možno. Ampak lej če nista imela problema pri odstranjevanju kondoma, da bi se kej zlilo vn al pa karkol podobnega mislm da sploh ni panike. Blo je na začetku, takoj je opazil, lej ne se preveč sekirat. Več k se boš, tud dl ti bo potem menstra zamujala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.