Skodrani lasje HELP! :)

Katia99 • Od: 19.4.2012 • Prispevkov: 59
Skodrani lasje HELP! :) 28.12.2012 12:28
hej hoooj. nevem če taka tema že obstaja, če da im sorry Wink no uglanem mam lase dolge tko malo daljše od ramen (kakih 5 cm) im mam naravno skodrane, u bistvu valovite. pa me zanima kaj mi priporočate (tiste k mate tudi skodrane) kater balzam naj uporabljam? katerga uporabljate vi?
želim si ga met kr mam lase tko ful suhe pa nimam ful lepe oblike kodrov... Smile hvala že v naprej Wink**
candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
Re: Skodrani lasje HELP! :) 28.12.2012 17:20
jst mam ppodobne lase..uporaljam balzam niveo za blond lase mism lase so tko mam mehkejše Very Happy jst s svojimi lasmi uglavnm nism zadovoljna Sad a ti si ??
Chloe33 • Od: 24.12.2012 • Prispevkov: 26
Re: Skodrani lasje HELP! :) 28.12.2012 22:27
Heej!
Tut jaz mam tko valovite lase mal čez rame in so grozno suhii! Tko štrlijo, če si jih pa zlikam je še hujš. Drugač se mi pa hit zmastijo pr konicah in jih morm prat usaka 2 dni Sad uporablam dva šampona: tony&guy za skodrane lase pa neki gliss repair, balzam pa od Johna Friede. Mal pomagajo ni pa kej wau efekt..Drgač pa nism preuč zadovolna z lasi :/
drgač pa je ful velik možnosti, da si jih oblikuješ:
[povezava]
Tko si jih velikrat nrdim in zlo uredu pride, tisti štrleči lasi se tko poležejo Wink
[povezava]
Drgač je pa še ful velik na yt ;P
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 1:36
joj jst tok nemaaram svojih las men tud krneki štrli use Sad kje se pa kup ta šampon tony&guy ??prvič slišm zanga..a ste mogoče slišale za brazilski keratin k ti lase za 6 mescov al neki tazga
zdrvna stane pa 90eurou se mi zdi Very Happy
Chloe33 • Od: 24.12.2012 • Prispevkov: 26
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 12:30
90 eurov joj xD ne nisem se slišala. U DM ga majo, Limoni... pa še balzam se dobi zraven (:
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 16:22
candy22 pravi:
jst mam ppodobne lase..uporaljam balzam niveo za blond lase mism lase so tko mam mehkejše Very Happy jst s svojimi lasmi uglavnm nism zadovoljna Sad a ti si ??

candy22: ja js mam fullll take čudne Sad eni prameni so čist ravni eni pa skodrani -.- in nism zadovoljna niti malo.. :/
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 16:30
kako si jih pa sušite? pa kolkokrat na teden perete?
js si jih pustim da se mi sami posušijo pa mal jih z brisačo popiunam... uporabljam pa šampon za skodrane lase od balee: [link] pol mam pa še ta serum od balee: [link] in še za konice imam pa od gliss, pa je fuul dobr Very Happy
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 17:24
Chloe33:ja res je drago apak maš usaj mer več mescov :Dhudo pa hvala Very Happy
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 17:31
Katia99:joj jst bi use dala da bi mela raun lase Sad a si ti sliša za brazilski keratin?? Very Happy jst si jih mal u brisačo zavijm pol pa si dam brisačo dol..jst si jih perm tm 2 na tedn prej sm si jih na usaka 2 dni k mam mal masne lase si jih u čop spnem k se nevid tok..ti?? Very Happy a ti ta šampon pa serum nardi lase mehkeše al kaj ?? Very Happy pv arganovo olje je dobro za suhe lase pač daš si ga na konice Very Happy
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 19:38
candy22 pravi:
Katia99:joj jst bi use dala da bi mela raun lase Sad a si ti sliša za brazilski keratin?? Very Happy jst si jih mal u brisačo zavijm pol pa si dam brisačo dol..jst si jih perm tm 2 na tedn prej sm si jih na usaka 2 dni k mam mal masne lase si jih u čop spnem k se nevid tok..ti?? Very Happy a ti ta šampon pa serum nardi lase mehkeše al kaj ?? Very Happy pv arganovo olje je dobro za suhe lase pač daš si ga na konice Very Happy

candy22: jst tuuud! :/ nisem.. ga uporabljaš? ja js tud tko Smile js pa nimam masnih, pa tud če si jih en tedn neperem, mam pa prhljaj -.- no zdej mam to na novo, sam se neopaz razlike.. bom še kak tedn uporablala pa sporočim, vela?
za konice pa uporablam olivno olje pa tisto od glisa... in mi fuul pomaga Smile
brala sm fuul velik forumov o negi skodranih las... in povsod se hvalijo Tigi izdelki sam so jih zdej baje vkinli.. in js sm reees obupala že :/
Re: Skodrani lasje HELP! :) 29.12.2012 22:21
Katia99:na ta brazilski keratin morš it k frizerju in ti z unim UV likalnikom likajo lase pa neke šampone dajejo gor in naj bi meu 6 mescou raune lase..nism šla mislm pa it..vela Very Happy...jst sm si prej dajala olivno olje na celo glavo pač na lase pred pranjem in sm pustila neki časa gor...drgač sm pa zdej probala to arganovo olje in si ga dam na konice in so ful mehke in se opaz razlika gdaj ga mam gor gdaj pa ne drgač se ga lohk da na celo glavo sam maš pol mastne lase hitr drgač je pa to olje suho Smile
maggie2000 • Od: 24.11.2012 • Prispevkov: 4
Re: Skodrani lasje HELP! :) 30.12.2012 9:30
tud jst mam take lase in sm pred...1 tednom ugotovila,da za moje lase pomaga kar navaden gel za tuširanje od niveje in da ne uporablam balzama......če pa si po pranju z tem šamponom glavo posušiš na fen pa imaš lase čisto ravne pa še ne štrlijo nekaj zelo. Laughing
Re: Skodrani lasje HELP! :) 30.12.2012 11:33
candy22: aha Very Happy no upam da ti bo všeč Wink kje si pa kupila to arganovo olje? a se da u dm-u? Smile
Re: Skodrani lasje HELP! :) 30.12.2012 11:37
maggie2000: js sm si učeraj oprala z navadnim šamponom od johnsons baby za lase in nism dala gor nobenega balzama al pa olja, in mi je učinek ful všeč Very Happy tko meehki so fuul sam kodrajo se pa lih ne, sm si jih pa pol še mal z navijalkami navila.. Wink
Re: Skodrani lasje HELP! :) 2.1.2013 21:29
Katia99: v hali v btc.ju en frizerski salon nevem točno kako se imenuje ...to arganovo olje se pa imenuje arganikare...naj bi ga mel tud tm sam nism 100% Very Happy

maggie2000: to sm jst probala en dan in je FUL dobr in res pomaga..tko da hvala Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.