Čudna sošolka...

Naj vprašam učiteljico ki se je prilizuje za mnenje oz. pomoč ker je očitno da ji gre na živce?
Jaaaaaaaaaaaa
70%
 70%  [ 17 ]
Ne :S
29%
 29%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 24

LittleMiss • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 12
Čudna sošolka... 13.6.2009 14:54
Ok imam zelo čudno sošolko.Jaz ona in še ena smo bile najboljše prijateljice približno 4 ali 5 mesecev.Nenadoma se je spremenila in pretirava o vsem,je zadirčna,prilizuje se učiteljici in govori grozne stvari o svoji mamo(njena je res malo grozna ampak je prav smešna) če ji kdaj kaj rečem pa govori da jaz ne vem kako ji je.Ko jo vprašam kuaj narobe reče da ni važno.Po msn(u živo ne upa)pa mi očita zakaj jo ne poslušam... Confused
Res sva jo s priajteljico siti(mi2 sva še vedno najboljši prijateljici)ona nama je zamerla ker ona ni več-glede na njeno obnašanje mi tudi učitelji včasih rečejo kako sem lahko z njo in da nima razčiščeno pri sebi...Včeraj jo je prijateljica lepo vprašala če gre z nama domov-pa je rekla Ja in pjte.Prijateljičina mami je bla zgrožena.Pri starših jo majo najini starši tudi na "črni listi."Zelose je spremenila odkar je prišla nazaj neka priajteljica ki nama ne gre čisto nič na živce in se je zelo na boljše spremenila.
Pomagajte plz ker ne zdržim več z njo ker je 5 minut vesela potem pa akor da ne obstajam Mad
Ko tole preberete pa prosim rešite anketo.
Piko • Od: 13.5.2009 • Prispevkov: 1
Re: Čudna sošolka... 13.6.2009 15:54
Nism vse dobr razumela kaj točno dela ta tvoja prijateljica...

Probi ji pomagat pa uprašaj jo kaj jo muči s tem da bi šla do učiteljice bi ji sam še bolj zamorila živlenje...
Wink
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Čudna sošolka... 13.6.2009 17:02
povej ji kar te muči...pa provite razčistit med sabo...
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Čudna sošolka... 13.6.2009 20:26
pomojem mnenju je punca pršla v tisto obdobje k s eji spreminja njena adolescenca(osebnost)
neki sm razumela d je neka nova prišla in da je od takrat takšna- verjetno je le ljubusumna in išče pozornost.
danes je veliko takih ki iščejo pozornost . lahko pa tudi doma doživlja kakšne travme..tako da sklepov tukaj je zelko veliko predlagam ti da jo imaš rada in da ji to poveš rpidobi si njino zaupanje in takim se moraš veliko posvečati in dajati jubezn potem pa se lepo pogovorita tudi kar domnevam da te nebo hotela poslušati jo dobi nkeje na samo in jo prisili in povej ji kaj te moti pa za kamuflažo se še malo zjokaj zraven in naj ti ponovno zaupa punca je smao potrebna pozornosti in ljubezni. kar s epa učiteljev tiče pa pusti na miru ker učitelji morš da majo o njj mnenje samo glede šole v njeno osebnost pa s enimajo kaj vtikati ker tako pride le do subjektivnega ucenjevanja!
Re: Čudna sošolka... 13.6.2009 22:31
Fora je da ji neb s tem da foxo prašam zagrenila žiulenje ker ona pač te foxi zaupa in tut če ji nima nč za povedat skos zravn nje hod...
Ja ful pozornost išče ker ni ena izmed najlepših in si zmišljuje da je nek prjatu vanjo-ubistvu jo sovraž.Zaupa mi,ampk fora je da se je zmislila da sedaj pač meni ni več do tega da bi jo poslušala....Doma ni tako hudo samo gospodnijska opravila mora opravljati in vedno po šoli govori da njena mami *****.Vsem nam gre že na živce in jo imamo čez glavo!Le mogoče kakšne tri izjeme...Pa take bedne fore me-če se ji neboš smejou bo use zamerla pa bo užaljena če se boš bo pa spet se okol hvalla kko dobre šale govori.
No mislm da ne bom nikol z njo weč bff ker tudi ne čutim tako sicer se meni zdi da sem bila z njo samo zaradi ene skrivnosti ki smo se malo norca delale. Confused
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Čudna sošolka... 13.6.2009 23:17
LittleMiss pravi:
Fora je da ji neb s tem da foxo prašam zagrenila žiulenje ker ona pač te foxi zaupa in tut če ji nima nč za povedat skos zravn nje hod...
Ja ful pozornost išče ker ni ena izmed najlepših in si zmišljuje da je nek prjatu vanjo-ubistvu jo sovraž.Zaupa mi,ampk fora je da se je zmislila da sedaj pač meni ni več do tega da bi jo poslušala....Doma ni tako hudo samo gospodnijska opravila mora opravljati in vedno po šoli govori da njena mami *****.Vsem nam gre že na živce in jo imamo čez glavo!Le mogoče kakšne tri izjeme...Pa take bedne fore me-če se ji neboš smejou bo use zamerla pa bo užaljena če se boš bo pa spet se okol hvalla kko dobre šale govori.
No mislm da ne bom nikol z njo weč bff ker tudi ne čutim tako sicer se meni zdi da sem bila z njo samo zaradi ene skrivnosti ki smo se malo norca delale. Confused

potem pa se ne druži več toliko z njo vendar jo tudi sovraži ne če te bo potrebovala če s ebo hotela pogovarjati bo že stopila do tebe. tista skrivnost pa tut če izda izda e ne pa ne pač tako veš da nemorš vsem zaupati ne sekiri se zarad tega.punco bo pa enkat že pamet srečala
Re: Čudna sošolka... 17.6.2009 21:03
pupaa94 pravi:
LittleMiss pravi:

potem pa se ne druži več toliko z njo vendar jo tudi sovraži ne če te bo potrebovala če s ebo hotela pogovarjati bo že stopila do tebe. tista skrivnost pa tut če izda izda e ne pa ne pač tako veš da nemorš vsem zaupati ne sekiri se zarad tega.punco bo pa enkat že pamet srečala

Lih to Je fora da se ne sekiram sam ker mi gre na živce njeno obnašanje kokr tut skoraj usem..
In nuem itak se ne pogovarjam več z njo. Very Happy Se pa bolš počutm odkar se ne.Ćeprou me hoče zelo ljubosumno naredit. Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.