moja simpatija

analove • Od: 4.12.2012 • Prispevkov: 11
moja simpatija 24.12.2012 0:05
En fnt mi je ful ušeč pa ne vem kako pristopiti do njega. Problem je le, ker ga vidim samo 11 dni na leto. Upam da mi bo kdo pomagal.
XXLburek • Od: 21.12.2012 • Prispevkov: 3
Re: moja simpatija 25.12.2012 1:49
par vprašanj: kok kilometrov je med vama? je možno, da bi se videla večkrat kot za tistih 11 dni na letu, če bi se zmenila?

zveze na daljavo se ponavadi težje obnesejo, ampak kjer je volja, je moč Smile
analove • Od: 4.12.2012 • Prispevkov: 11
Re: moja simpatija 25.12.2012 22:46
hvala ti za odziv
živiva v sosednjih vaseh. ampak jest nimam fb ker je moja mami tko čudna "fb maš lahko k boš 13" zakva ga majo pa lahko skor vsi sošolci. mo uglavnem mam pa negov e-mail.
faca21 • Od: 26.12.2012 • Prispevkov: 46
Re: moja simpatija 26.12.2012 0:48
Če mas facebook in ce ga ma on ga poišč tm in posks "navezat stik" Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.