Amnezija &&& bergle

Jac • Od: 9.2.2009 • Prispevkov: 18
Amnezija &&& bergle 12.6.2009 16:57
Moj bratranec je star 17 let v šoli je imel zelo dobre ocene treniral boks.... ima pa en problem pred kratkim ga je podrl avto. Imel je razbito glavo zdrbljeno roko & nogo bil je 42dni v komi. zdaj pa je na berglah in ima amnezijo zato mislijo da je zasotal oz nor po domače ... potem je padel v depresijo in grozi si z samomorom ne vem kaj naj naredim ker je moj bff vse sma delala skupaj pa se smejala pa vse... jaz nočem da gre! ne vem pa kak naj mu pomagam Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Amnezija &&& bergle 12.6.2009 19:51
poskušaj se pogovoriti z njim in ga prepričat v to da bo use uredu da se bo lahko še vedno imel lepo...
in tistim ki mislijo da je nor povej da to ni res...
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Amnezija &&& bergle 13.6.2009 7:23
Sad ...Lei pogovori se z njim , povej mu da ga boš pogrešu in da bo še use uredi ...In ja tistm k misljo da je nor povej da to ni res!!... Res ustraji pri pogovoru pa ne izgubi upanja!
Upam da bo tvoj bratranec kmal okrevu in da bo še use kot mora bit!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.