Lover boy.

YoungTheGiant • Od: 5.11.2012 • Prispevkov: 14
Lover boy. 15.12.2012 20:17
Hejhoj dragi eetaqovci. Smile spet ljubezenski problemček na obzorju Very Happy
Torej, da kar začnem.
Že kar nekaj časa si pišem z tem očarljivim fantom. Smsava konstantno. Ampak, vse prijatelce mi pravijo, da je tak ženskar in naj se mu kar lepo izognem.
Problem je, ker je dečko res prijazen, zabaven in fajn. Učasih sicer odpiše na sms res zdolgočaseno, ampak okej.
Kot vem je mel kar nekaj zvez, za razliko od mene. In včasih me ob lepoti teh bivših res pri srcu stisne, ker nisem niti približno taka kot one.
Torej. kaj vi menite? Se sploh splača poskusit? Kakšna naj bom ob njem, da mu bom res všeč.?
Hvalahvala hvala miljonkrat hvala. Smile
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: Lover boy. 15.12.2012 22:04
lej tut če je ženskar mogoč do tebe ne bo..sm mau pazi da te ne bo izkoristu..lohk greš z njim Laughing ampak res res pazi da te nebi izkoristu.. pol pa pustu..drgač se pa do njega obnaši normalno tak ko si ker te ma pomojem tako rad..sm če ga ne poznaš tko ful mu ne najprej vse zaupat da te ne bo pol kej zafrknu Wink.....
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Lover boy. 15.12.2012 23:40
Tut jas bi rekla da probaj ampak pazi da te res ne izkoristi. Tut jas sem si enkrat z enim takim pisala pa če nebi rekla da me ne zanima bi lahko zvedela skoraj vse o eni punci z katero je bil in jo poznam tako na videz. Prav to me je potem začelo odvračat od njega ker sem se bala kaj bi pol on govoril o meni če bi šla narazen. Tak da ja ne mu preveč zaupat na začetku.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Lover boy. 16.12.2012 23:51
sam previdno bodi. in nič se ne "predajaj čustvom" ker pri tem primeru je nujno da misliš z glavo, ne s srcem. spoznaj ga, prepričaj se da ni tak kot so ga druge opisale. ampak, s trezno glavo in realno presodi, ne zadeta od zaljubljenosti Razz
YoungTheGiant • Od: 5.11.2012 • Prispevkov: 14
Re: Lover boy. 19.12.2012 22:57
Joj hvala miljonkrat, res. Smile mi je prau odleglo haha Very Happy in bom definitivno poslušala vaše nasvete Very Happy
gucciprada • Od: 25.12.2012 • Prispevkov: 12
Re: Lover boy. 25.12.2012 20:54
Probaj se nimaš nič za zgubit, ampak pai ne. Če pa pač slutiš, da te bo pusto pa pusti ti njega prej Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.