Naj jo vprašam, če me ima še rada?!

Nei ji rečm d se ni dobr družt z njim in nei ji povem kai si mislm o njej?
Ne.
2%
 2%  [ 1 ]
Ja!
97%
 97%  [ 34 ]
Skupaj glasov : 35

Tomaz • Od: 1.10.2008 • Prispevkov: 6
Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 11.6.2009 20:33
No tkole je. Crying or Very sad
Mam eno sošolko. Vanjo sm že odkar jo poznam in sm ji tut že povedou d jo mam najrajš in vse. Sicr je tut ona men tu rekla sm zadne čase nism prepričan e je tu res. Surprised
Zadne čase sva bla po šoli velik časa skupej. Pogovarjala sva se o vsem mogočem. Se objemala in vse.. Embarassed Ampk spet se mora v naju nekdu umešavat (Spet), k ga iz dna srca sovražm. No in je ta tip tut v njo. Enkrat jo je že przadeu kr ji je reku d jo sovraž, in jst nočm d je ta ubližin nje. Če je pa on v bližin nje se pa jst ne morm z njo pogovarjat. Ker hočm bit z njo NA SAMEM. In zadne dni je on čedalje več z njo. Se skupej ufnata, Kar mene ZELU przadene. In kr me je parkrat tu zelu przadelu sm biu totalnu potrt in se nism hotu z NOBENIM POGOVARJAT. Niti z njo ne. Ke se bojim, d se bo z mano najprej objemala, k bo pa on pršu bo šla pa z njim name pa čist pozabila.
K se onadva še nista pobotala zrt tistga kar ji je reku sva bla midva čist zalublena in sm jo res mu rd. Tko d se z njo več ne pogovarjam tko pogosto kt sva se učas. Kr sva se ponavad cele dneve sama in skupej družila.
Zdei se pa ne več. Ker se bojim d se bo spet ona z njim družila, in jst ga sovražm! Evil or Very Mad

Kai nei nardim d bo ona nehou bit z njo d se bom lahku z njo družu ne d bi biu on v bližin?! Ker ga res nočm v njeni bližin. Kr je že velik ljudi przadeu pa se na use punca ubeša in se bojim d bo spet njo prizadeu in pol..

Prosm pomagejte! Crying or Very sad
zabaa94 • Od: 10.6.2009 • Prispevkov: 2
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 11.6.2009 22:18
Sad Sad Sad

kaj pa č bi to njej use povedu?
povej ji d jo maš rd največ pa d nočš d jo on prizadane.
kaj pa č ona hoče to slišat?
nwm. pomoje d bi ji mogu to povedat :/
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 12.6.2009 15:39
Confused ...Lei ...ti se lpo pogovor z njo ....na samem seveda...in ja,povedi ji to kar si tuki napisu.Pol boš pa vidu kko naprej...
Res velik sreče Smile ...Pa povej kko je blo!
nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 12.6.2009 21:07
ijaa.. ieezt se tud striniaam z usemii tukile... ti jii lepo puvei to.. pa pač kakr bo ona oreagirala pač bo... boš usai vedu pri čem si ane.. Very Happy

uelik sreče
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 13.6.2009 13:06
strinjam se iz usemi,povej ji tko al tko nimaš kej zgubit.
pam velik sreče.Wink
midnightSun • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 4
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 19.7.2009 15:11
normalno da ji morš poveat.
tud če ona tega noče slišat more vse možnosti videt pa se pol odločit kaj bo naredla s svojim živlenjem.
Re: Naj jo vprašam, če me ima še rada?! 29.7.2009 0:01
ja. povej ji.
ampak ne pritiski na njo.
lepo ji use razlož kako pa kaj.
najbolš da se dobita na samem da u bližini ne bo njega
držim pesti za tebe.
upam da bota spet skupi. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.