sladkarije in učenje• ful
• Od: 23.8.2011
sladkarije in učenje
3.12.2012 19:35
Živjo 1. nemorm nehat jest sladkarij. in tega pojem res ogromn npr vsak dan eno čokolado sm probala že vse finte da namest sladkorja jem sadje oreščke oijem vodo itd ampak mi nikol ne uspe zmerej me premamjo in pozabm na vse terh jih preprosto jem. mogoče iz kkšnih osebni izkušn al pa če mate še kšn nasvet kko nej neham lepo prosim 2. nemorm se spravit k učenju. čeprov vem da pišem test naslednji dan šezmerej ceu dan gledam v zvezek ne naredim ni. po 15 min si naredim nekaj za jest potem sm žejna potem morm na wc pod tuš vedno najdem izgovore nakoncu se zadnje minute nekaj prbližno naučim. vem da bi se mogla bolj motivirat ampak mi preprosto z ničimer ne uspe .. že vnaprej hvala za pomoč • legendary
• Od: 2.11.2012
Re: sladkarije in učenje
3.12.2012 20:34
ful pravi:Živjo
1. nemorm nehat jest sladkarij. in tega pojem res ogromn npr vsak dan eno čokolado sm probala že vse finte da namest sladkorja jem sadje oreščke oijem vodo itd ampak mi nikol ne uspe zmerej me premamjo in pozabm na vse terh jih preprosto jem. mogoče iz kkšnih osebni izkušn al pa če mate še kšn nasvet kko nej neham lepo prosim 2. nemorm se spravit k učenju. čeprov vem da pišem test naslednji dan šezmerej ceu dan gledam v zvezek ne naredim ni. po 15 min si naredim nekaj za jest potem sm žejna potem morm na wc pod tuš vedno najdem izgovore nakoncu se zadnje minute nekaj prbližno naučim. vem da bi se mogla bolj motivirat ampak mi preprosto z ničimer ne uspe .. že vnaprej hvala za pomoč 1.naj ti mama oz. ti oz. kdorkoli naj neha kupovat sladkarije, da jih ne bote mel pr bajt, pa tko ne boš mogla jest ker ne bote sploh mel al pa druga opcija.predstavljaj se slepo.. da boš iz took sladkorja dobila sladkorno in potem oslepela pa si mogla na dan dajat po 3 inekcije, pa ne boš mogla normalno živet 2. ja izprazn sobo da bodo sm stene pa zvezk reč nekomu naj te zaklene not..šala mala. ja nevem, to je psiha, ti se morš sama prsilt u to, mi ti ne mormo pomagat.. predstavli si da 1 pišeš pa bodo doma razočaran .. tu si res lohk sam sama pomagaš.. • ful
• Od: 23.8.2011
3.12.2012 22:50
legendary pravi:
ful pravi:
Živjo
1. nemorm nehat jest sladkarij. in tega pojem res ogromn npr vsak dan eno čokolado sm probala že vse finte da namest sladkorja jem sadje oreščke oijem vodo itd ampak mi nikol ne uspe zmerej me premamjo in pozabm na vse terh jih preprosto jem. mogoče iz kkšnih osebni izkušn al pa če mate še kšn nasvet kko nej neham lepo prosim 2. nemorm se spravit k učenju. čeprov vem da pišem test naslednji dan šezmerej ceu dan gledam v zvezek ne naredim ni. po 15 min si naredim nekaj za jest potem sm žejna potem morm na wc pod tuš vedno najdem izgovore nakoncu se zadnje minute nekaj prbližno naučim. vem da bi se mogla bolj motivirat ampak mi preprosto z ničimer ne uspe .. že vnaprej hvala za pomoč 1.naj ti mama oz. ti oz. kdorkoli naj neha kupovat sladkarije, da jih ne bote mel pr bajt, pa tko ne boš mogla jest ker ne bote sploh mel al pa druga opcija.predstavljaj se slepo.. da boš iz took sladkorja dobila sladkorno in potem oslepela pa si mogla na dan dajat po 3 inekcije, pa ne boš mogla normalno živet 2. ja izprazn sobo da bodo sm stene pa zvezk reč nekomu naj te zaklene not..šala mala. ja nevem, to je psiha, ti se morš sama prsilt u to, mi ti ne mormo pomagat.. predstavli si da 1 pišeš pa bodo doma razočaran .. tu si res lohk sam sama pomagaš.. Hvala ti sej si poskušam postavljat cilje pa use sam nevem res sm totalno nemotivirana oseba.. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
3.12.2012 22:54
sej če si mlada, ena čokolada na dan sploh ni nek problem :S
pač glej da ti ne bo ostalo v navadi, pa boš pri 30-tih vsakič eno pojedla in bojo kile šle gor. pa cuker tud. • legendary
• Od: 2.11.2012
4.12.2012 20:10
ja pr cukru se morš ti sm prsilt lej.. p rečmo da en dan pojej eno čokolado. drug dan eno vrstico manj. pa tret dan spet eno vrstico manj. lahko po 2 dni enako število vrstic. in ko boš na konc na 1 vrstici si vsak dan en košček man uzem. in na koncu boš samo pri 1 koščku čokolade.. ker sej je kul če ješ sladkarije, sam če je pa tega vnosa preveč, pa ni več zdravo.
hahah al pa si dej elektro šok zapestnico na roke pa zmer ko boš posegla po sladkorju, naj nekdo gumb prtisne da te bo streslno.. sam to je uno PLAN Z. xDD xD hhahaa • oblaceek
• Od: 27.3.2012
7.12.2012 16:47
ko bi jas fuul rada sladkarije jedla, pa vem da sem jih že preveč vzamem čigumi, al pa si grem zobe umit, ker to ti čist okus v ustih spremeni in se ti ne lušta več za učenje pa nimam nasveta, ker mam jas identični problem! -.- |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.