IZDELAVA KOLEDARJEV

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
IZDELAVA KOLEDARJEV 3.12.2012 14:57
sori, če je slučajn že kaka taka tema, ampak js je nism našla.....

letos bi rada za božične praznike izdelala koledar po svoji izbiri...sej veste....moje slike pa to...moji verzi...bla bla bla....Razz oz. se še nism čis odločla, al bom to nekomu drugmu podarila, al si bom sama kupla....to ni važn, sam me zanima, če kdo ve za kake fajn kopirnice pa trgovine, kjer bi mi to natančno pa lepo nrdil pa čis po mojih željah....v ljubljani alpa v okolci....prosim...ne, ne kje bogu za hrbtom...Wink linki mogoč do spletnih strani, da bi si lahka mal ogledala kataloge...aja, pa če mi poveste mnenja, pa če ste vi že to kdaj delal, pa če vam je lepo pršlo, pa če ste bli zadovolni....Wink
hvala vsem, k si boste vzel cajt....Wink

lep december, vsem skup Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: IZDELAVA KOLEDARJEV 4.12.2012 9:25
[povezava]
Tukaj malo poglej po spletnih straneh. Pri vseh si ponavadi povlečeš nek programček dol in sam oblikuješ koledar, nato pa ti ga lahko po pošti pošlejo. Jst bom tako nekako nardila. Smile Sam morm se še odločit pri katerih bom delala, ker je ful velik izbire. Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: IZDELAVA KOLEDARJEV 6.12.2012 14:46
ufff.....supr, hvala, k nism vedla, da lahka tud to Very Happy
to bo še zabavno Razz
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: IZDELAVA KOLEDARJEV 14.12.2012 22:13
jaz sem se tudi odločla da bomletos sama izdelala koledar. ampak res čisto sama. z barvicami flomastri svinčnikom in ravnilom. sam nevem še kako ga bom spela. drugače mi je pa to dosti bolj všeč, k res del sebe not pustiš. pa še tisti ki bo dobil to darilo bo res vidu kolko truda je blo uloženga v to.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.