December, Božič, Miklavž... Kako jih doživljaš?• pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
December, Božič, Miklavž... Kako jih doživljaš?
2.12.2012 19:53
No da se mal razpišem....
Mene vbistu zanima kako vi doživljate mrzli in praznični december? Jaz ponavadi ,kadar se začne december ,kupim tale kolendar ,ko so noter čokoladice ,in vsak dan poješ eno (do 24.12). Pa začnem bolj skrbeti za kožo ,kot ponavadi ,ker je mraz rabi koža ''zaščito'' pa kupim kremo za obraz, roke in telo. Pri toaleti pa se začnem bolj praznično oblikovati moj make-up (korektor ,rdečilo za lička -tko rdeča-roza vendar ne preveč ,senčke -belo in roza-rdečkasto ,vendar ne pretiravam ! & maskara ,ter labela in svinčnik za ustnice). Uporabljam pa bolj tudi šampone za tuširanje ,npr. Winter beauty ,fuuuul lepo in nežno diši Rada se tudi pogrejem z čajom(pranzničnim) -CIMET mmmm.... Oblačim se tudi bolj toplo ,naredim haul (nakup) toplih in udobnih oblačil. Najrajše imam dolge puloverje ,ki NISO oprijeti in trenirko ,v kateri se najbolj udobno počutim. V šolo sicer ne hodim v trenirki ,ampak v kavbojkah:) in ,ker je snegec pa poskrbim za skibucke oz. snežke in UGG-ice (uggice so za suho zimo). Ko se začne december ,rada poslušam božične muzike in gledam božične filme:D Najraje pa si okrasim sobo ,z temi bunkicami rdečimi in lučkami ter svečkami in majhno smrečico v sobi. Nikakor pa ne pozabim na nepozabni vonj moje sobe ,ki diši po jabolkah in cimetu , v glavnem po božiču V sobi imam tik pod oknom radiator in zraven radiatorja takšen stol ,mehak in malce nizek ,na njem pa toplo koco ,na kateri sedim in zraven majhno mizico na kateri imam računalnik Ko zvečer sedim in brskam po računalniku ,imam nočno lučko ,katera osvetli celo sobo ,ampak je takšna ''nežna'' svetloba ali kako naj se izrazim heheheh :p in prižgem še včasih kakšno svečko No to je nekaj kako se jaz pripravljam na december ,decemberske praznike itn. Ali si okrašujete sobo? ali nakupujete ''praznična'' in topla oblačila? kako doživljate mraz ali kak se naj izrazim hahaha in božične praznike ? Vsem ,ki to berete želim ,čim manj mrzlih dni in lep mesec ,ter vesel božič • YoungTheGiant
• Od: 5.11.2012
Re: December, Božič, Miklavž... Kako jih doživljaš?
2.12.2012 20:03
well, this sounds just like me.. • legendary
• Od: 2.11.2012
Re: December, Božič, Miklavž... Kako jih doživljaš?
3.12.2012 17:18
am js pa za začetek počakam na sneg, velik snega, ker drugač mi še ni prava zima.. 6.12. dobimo darila od miklavža, potem mam js rojstni dan kmal.. pol pa božič .. : )) men je osebno drgač december najboljši in najlepši mesec v letu.. sobo si okrasim praznično, okraske, učasih lučke, pa smrekco če lahku.. na božič/pred božičom pečemo piškote in jih okrašujemo s tistim barvnim sladkorjem pa to. pa tut zmer js okrasim smrekco pa jaslce.. potem s sestro tut za božič vsem u družin damo darila (primerno zavita).. pa mau tut hišo okrasimo (lih na mojem balkonu, tk da mam celo noč lepo svetlobo).. pa obožujem ko je velliiik snega, pa da fajn pada pa da je noč in da greš na sprehod takrat. pač preprosto obožujem ta del leta, čeprav je mrzlu .. aja pa itak, ne smem pozabit na sankanje s bf drgač pa super tema • onedirection
• Od: 8.12.2012
Božič
8.12.2012 11:27
Joooooj, to je tak kot da bi brala nekaj kar sem jaz napisala In seveda, toplo sem oblečena, topli in ohlapni puloverji tukaj obvezno spadajo zraven! Vesel božič in srečno novo leto 2013!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.