iz prijateljstva v zmenek?

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
iz prijateljstva v zmenek? 2.12.2012 15:15
haaajjjj, da vam povem mojo zgodbo oz situacijo, ko nevem kak bi jo naprej pelala: ful mi je ušeč en fant ki se dost družmo tak usak vikend smo skup in sma normalno frenda js bi mu pa rada pokazala da mi je ušeč pa nekteri mi govrijo da ga povabim na pijačo al pa si začnem pisat znjim.....sam js res nebi rada še tega prijatlstva uničla potem če bi mu povedla pa nebi biu za to ane....

tak da res nevem ka naj naredim pa kak mu naj to pokažem da nebo zgledal da sm čist **** na njega itd...? Smile hvala za pomoč in nasveteeee Very Happy
loljovi123 • Od: 4.12.2012 • Prispevkov: 7
Re: iz prijateljstva v zmenek? 4.12.2012 14:41
ja če ga že mal poznas se začni zjim pogovarjat po fbju.pa ga vpraši kako je kaj pa kaj dela...pa zmisli si se stvari al pa neki nakladej pol te bo pa ze on vprašu za cifro... Very Happy
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: iz prijateljstva v zmenek? 13.12.2012 21:55
Klikni ga na fb al pa če ga morš kdaj kaj vprašat na fb pa pač pol iz tega izpelješ pogovor. Al pa pač prek smsov.. Pa pač ko si v družbi z frendi poskusi malo več pozornosti na njega polagat pa to..

Tut jas mam precej podoben problem.. Tudi smo frendi pa nwm kako bi mu pokazala da mi je všeč.. In ja isto tudi jas nočem zarad tega potem razdret še prijateljstva. Mam njegovo cifro in si včasih kaj piševa ali pa tudi po fb včasih samo to je čist prijateljsko. Enostavno nevem kaj naj.. Sej sva se enkrat al pa dvakrat dobila pred/po šoli (čist tak prijateljsko pač pogovor pa pač pol na koncu kak objem) samo je spet problem ker je najin urnik čist drugačen in nikoli ne končava ali pa začneva v podobnem času.. Po dve uri pa se tudi nebi čakala -.-

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.