Všeč mu je ena punca, ki je, priznam, fuuul lepa in prijazna• tinniemjaw
• Od: 2.12.2011
Všeč mu je ena punca, ki je, priznam, fuuul lepa in prijazna
1.12.2012 23:43
ok na kratko... ljubim, dobesedno ljubim nekega tipa... tok obožujem vse najine skupne trenutke da boli... ampak je rekel da mu je všeč ena punca, ki je priznam fuuul lepa in prjazna.. s tem tipom sem sicer sošolka ampak se zelo malokrat dobimo po šoli.. MORAM mu priznati svojo <3 do njega... kdaj? kje? prosm pomagejte kk nej to naredim? p.s.: iz štajerske sm pa sm probala po ljuljansk napisat pa nevem če mi je ratal hahahahah :p
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Všeč mu je ena punca, ki je, priznam, fuuul lepa in prijazna
2.12.2012 10:03
v tem nism ravno strokovnjak, ampak, js ti predlagam, da mu to poveš v živo, kr bo lahka takrat zares vidu, kok ti pomeni. enkrat, ko bosta sama, mu prijazno in romantično povej kok ga maš rada bla bla bla ......sam...a si ti prepričana, da hočš to nrdit?? kr če je njemu všeč ena druga in ne kaže nobenih znakov, da bi ti vračal čustva je ogromno možnosti, da boš na koncu hudo razočarana in zlomljena. zares morš bit 100% prepričana, da se hočš izpovedat.
heheh.....ni se ti treba matrat po ljubljansko pisat, bomo tud štajersko zastopl |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.