NUJNOO!!Nora sošolkina mamica• Katkica123
• Od: 10.6.2009
NUJNOO!!Nora sošolkina mamica
10.6.2009 23:53
no uglaunm bom kr začela s tem..da se sošolkini mamici povsem meša (pshologinja je drgač)..je šef njene družine in pri tem nadzoruje use do potankosti..še svojga moža stalno nadzoruje..mu prepove obiskovat določene osebe ob določenem času itd. ...najhujš je to da je preveč stroga do te moje frendice...pač ta moja frendica je totalna odličnjakinja zdej v 9. razredu pa tut usa prejšnja leta..ma čist use ocene čist 5...ampak njena mami se še vedno dere na njo da nima pojma da se ne trudi itd. ..potem če nadaljujem pr tem..da karkoli si frendica zaželi in to slučajno ni ušeč njeni mamici, enostauno ji tega ne dovoli..npr. je hotla trenirat atletiko..po 1000 letih jo je prepričala..sam zdej ma pa frendica neko poškodbo kolka..njena mami pa se spet dere nanjo naj neha simulirat pa lagat da jo boli..kr da ji nebo ona zastojn plačvala altetike sma zto da se bo ona delala da jo boli...pač neumna je..potem je hotla it na sšof v lj...šele po tem k je njena mami pršla v šolo in se pogovarjala z učiteljico ji je pustila da gre psloh nrdit sprejemne..na žalost ji ni ratalo nrdit..useen gre pa najprej zdj v gimnazijo potem pa v umetnostno smer..ampak kaj je kle problem..to da se mami spet na njo dere da ni sposobna za nč..in da jo bo poslala na zdraustveno...in pol še čist zmožna jo je poslat zdej za cele počitnce k neki babice na enb čist samotn kraj..sam zato kr misli da je njena hčerka nepsosobna,v družbi samih nenormalnih ljudi itd.
(naj še povem da nikol si neb noben mislu niti zdej noben nevrjame od vseh ljudi k jo poznajo..da je ta frendica zmožna dat kakršen koli povod..da se mamica tko do nje obnaša) no in zdej če preidm k problemu... frendica ma fanta (soseda)...usi se med sabo zlo uredu razumejo...no usaj do pred kratkim so se...zdej pa se je njena mami spomnla da se ji ne zdi dobr da pride njen fant na njeno valeto...in ja to je bla pa največja želja moje frendice... mama ji je zdej celo začela grozit da če ga slučajno vidi kjerkoli u bližini..da bo mela hude probleme doma..pač lahk bi rekli da njena mama dela psihično nasilje nad njo... jst sm hotla pomagat da bi pač nekok sprauli njenga fanta na valeto pa to..sam se oba preveč bojita da bi ga njena mama vidla..pol bi bli pa sami problemi...pa še folk bi slučajn lahk kej govoru okul k bi ga vidu..pol bi blo hudo.. zdej pa res PROSM POMAGEJTE..k res nvem kaj nrdit...rada bi ji pomagala k je tut ona men v 1000ih stvareh.. in res tko nasploh je zakon osebca... aja pa upam da bote to čimprej..kr jutr..ubistvu zdej 11.6 mamo valeto • dari
• Od: 8.3.2009
Re: NUJNOO!!Nora sošolkina mamica
11.6.2009 10:56
naj se ta frendica malo k očetu zateče ...da naj malo očeta prosi za pomoč, kr po moje tudi oče ni lih zadovoljen da ga žena cele dneve kontlorira...
drugače pa pogovor bi zelo pomagal...ampak za pogovor z tako mamo bi bilo treba kakšno starejšo osebo uplesti ki zna dobro komunicirati in da ima potrplenje... to je taka mirnejša pot... drgači če bi biu jaz na njenem mestu bi se upru (ampak tko bi pač jst nrdu)... bi ji fajn zatežiu....to je pa taka bolj nevarna pot... • anchycka
• Od: 25.5.2009
11.6.2009 11:07
Js mam tut frendico k je bla njena mt psihologinja,sam ni tko hudo,sam je pa tut dost stroga.mislm da je to nasplošn pr osebah k so po poklicih psihologi,misljo d so najbl pametne pa d majo use prou.sam če bi se v hčerkino kožo postavla bi widla d narobe dela.mogla bi se ena odrasla oseba z njo pogowort,kkšna mt al nwem..glde njenga tipa pa nwm...lahk pa probate tko,da ona mt powe d nista wč skup,pa d sta se prijateljsko razšla..pa kaki prjatlci k njega pozna rečete če bi lahk onadwa navidezno skup pršla na valeto,pa se bo lhk tut ona menla z njim,tega ji ne more prepowedat. Uso srečo
• miss12
• Od: 27.5.2009
11.6.2009 15:49
ja starši psihologi....vrjamm da je tu ogromn problem!že moji tstari sta oba učitlja pa je že kžin!mislm sej ni tko hudo ampka pač mi mjn pustijo kot drugim pa to!ampak vseno mislm da se tut take starše da met, res da morš mal več truda u to vlošt da se štekš z nimi pa tko!
glede njenga fanta pa bi lhk ji kkšno tako zgodbo natvezli ja da nista več skup pa to.drgač pa pr ns nimamo problemov z valetami kr gremo brz staršov v naši sql! • 3sky
12.6.2009 0:52
Jao vem kako je če maš starša psihologa, učitlja al pa vzgojitelja zakompleksani starši do konca...Problem je v tem da vidjo odraščat otroke kasneje najstnike in s tem vidjo problematične otroke/najstnike in oni si kar spomnjo da je njihov otrok pa enak in ga zapirajo za vse štiri stene v hiši in taki otroci majo pogosto slabe spomine na otroštvo in mladost. Največji problem je pa v tem da se jim kasneje ko odrastejo totalno odtrga. In kaj so naredl starši s tem k so mislili kako ga lepo vzgajajo, otroci/najstniki dobijo odpor do svojih staršev. Mam fanta njegova mami je pa učitlca in to vsak dan dobi živčn zlom in ga obtožuje da se ne uči itn.. ampak u šol ma res lepe ocene. Mam pa tud sestrično k njena mami je pa vzgojitlca ona ma stalno hišne pripore stara je pa 17 let, obtožuje jo da se drogira in da ma samo slabo družbo nesme se družt s svojimi sorodniki po očetovi strani tud z mano ne, ampak se še vseen družva. Tko da res nevem kaj bi ti svetovala, ker tazga človeka tud pogovor ne premakne vztraja pri svojem mnenju kakršnga ma do določene osebe. Res najbolš je da se zaupa svojmu očku pa naj skupaj probata rešit zadevo. Aia pa mal je pozn sam vseen mal nasvetov. • theBoy
• Od: 22.2.2009
12.6.2009 21:40
Žalostno. Da se meni tole dogaja..grem pa me ni več nazaj..zihr. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 19:57
no men se pa zdi d je tko... tut jst mam namen it na psihologijo in mislm d je mamica njena taka do nje nima veze z tem da je psihologinja kr pač psihoogi se tm srečujejo z takšnimi in drugačnimi ljudmi in zato hočjo svojim otrok najbolje in seveda so tudi strogi (tudi moji so zelo strogi pa sploh sredne šole narjene nimata xD)
pomojm mnenju je mela njena majka zelo slabe izkušnje v otroštvu ali pa je preživljala nekakšne travme in se zdej tkole zanaša da nebi otrok isto delu. seveda ji dam prav da ima pod kontrolo svojo hčer vendar je to že zelo pretirano. da mož zdrži pri taki ženski jo mora imeti zelo rad ali pa jo je kdja prevaru in da ma zdaj takšno kontrolo do njega. kar se pa tiče tele deklice je pa tako da ji zelo nepriporočam da se upre na tisti grdi poti(laganje pobegi...) ker bo imela doma še večje probleme. tudi moji malo pretiravajo v vzgoji že zaradi mojega brata ki velikokrat ukrene kakšno kuzlarijo ampak se da vse lepo pomenit. naj se vsi vsedejo za mizo in naj spregovori lepo rpijazno in ne zadirčno da ji to ni všeč in da tako nemore več naprej ker pogovor zelo pomaga. seveda pa naj svoje težave tudi zaupa kakšnim bolj vplivnim ljudem(šolska psihologinja.oče.sos telefoni...) punca pa naj se materi ne zadira in naj jo spoštuje pa naj si skupaj najdeta kak hobi ali da vsaj kak dan preživita skupaj brez psihologije. če je mati psihologinja domnevam da s ebo dalo lepo pogovoriti in da s ezmenita v novih hišnih pravilah. drugače pa tudi če hčer dele mal preveč razmetava je tut to razlog za mtkino ubnašanje. moji starci še zedt nesmejo d mam tipa k me fentajo ali pa da imam stroge policijske ure... tko da upoštevvaj zgorne navete in upam da ji bo uspelo • Katkica123
13.6.2009 22:42
maja..evo sej ratal ji glih ni nč kr jo je preveč strah da bi mela pol še hujše probleme s starši..tko da na žalost ni blo njenga tipa na valeto pa to..
no kar se tiče njene mamice..ona je F**** že od mladih let..če gledaš na to da je celo tipa (sedanjega moža) svoji sestri kr tko preuzela...(baje da sploh nimajo zarad tega več stikou pa to).. pač pogovort se z njo nikakor neda..že tko npr. frndica je ne sliši npr. k domou iz služnbe pride, pa je ne pozdravi..in se začne na njo dret da kako obnašanje ma to pa tko.. use kar reče vedn obrne njene besede tko, da na konc izpade frendica najbol žleht človk.. ja tut ta njena mamica je učitlca..karkoli nrdijo njeni učenci..pač pol se začne na njo znašat doma.. pa tut to je ane..da ji je prepovedala hodt vn velikrat že..kr naj bi se mi njene frendice kao drogirale pa zapijale pa take..in ji je pustila vn sam z eno hinausko sosedo, k ji je pač zaupala, kr je bla una čisti hišni ljublenčk..itd. pač zdej nvem kaj bo nrdila ubistvu..žou mi je idin to..da gre ta moja frendica zdej naprej v srednjo šolo oz. gimnazijo...tam kjer dela njena mami.. se mi že zdej smili..sam upam da se bojo stvari kej pobolšale.. če pa nebo šlo drgač bom šla pa jst direkt do njene mamice pa ji povedala use kar si mislm pa tok kukr je..in pač mislm nrdit use da bo pač pol bl ok use.. bomo vidl..pa tnx za odgovore • pupaa94
13.6.2009 23:21
Katkica123 pravi:maja..evo sej ratal ji glih ni nč kr jo je preveč strah da bi mela pol še hujše probleme s starši..tko da na žalost ni blo njenga tipa na valeto pa to..
no kar se tiče njene mamice..ona je F**** že od mladih let..če gledaš na to da je celo tipa (sedanjega moža) svoji sestri kr tko preuzela...(baje da sploh nimajo zarad tega več stikou pa to).. pač pogovort se z njo nikakor neda..že tko npr. frndica je ne sliši npr. k domou iz služnbe pride, pa je ne pozdravi..in se začne na njo dret da kako obnašanje ma to pa tko.. use kar reče vedn obrne njene besede tko, da na konc izpade frendica najbol žleht človk.. ja tut ta njena mamica je učitlca..karkoli nrdijo njeni učenci..pač pol se začne na njo znašat doma.. pa tut to je ane..da ji je prepovedala hodt vn velikrat že..kr naj bi se mi njene frendice kao drogirale pa zapijale pa take..in ji je pustila vn sam z eno hinausko sosedo, k ji je pač zaupala, kr je bla una čisti hišni ljublenčk..itd. pač zdej nvem kaj bo nrdila ubistvu..žou mi je idin to..da gre ta moja frendica zdej naprej v srednjo šolo oz. gimnazijo...tam kjer dela njena mami.. se mi že zdej smili..sam upam da se bojo stvari kej pobolšale.. če pa nebo šlo drgač bom šla pa jst direkt do njene mamice pa ji povedala use kar si mislm pa tok kukr je..in pač mislm nrdit use da bo pač pol bl ok use.. bomo vidl..pa tnx za odgovore veš lepo d si tolk dobra frendica kr takih je mal sam upam da se zavedaš da če boš ti se drla na njeno majkico da potem se ona nebo smela več z tabo družiti po vsej verjetnosti no pa saj verjetno bo drugo leto bolje če ne prej pa pri 18tih enkrat sebo to spremenilo ker takih primerkov pa ni tolk velik sma tko ji je pač usoda namenila mora se tko prijazno upret • Katkica123
16.6.2009 23:08
[quote="pupaa94"
veš lepo d si tolk dobra frendica kr takih je mal sam upam da se zavedaš da če boš ti se drla na njeno majkico da potem se ona nebo smela več z tabo družiti po vsej verjetnosti no pa saj verjetno bo drugo leto bolje če ne prej pa pri 18tih enkrat sebo to spremenilo ker takih primerkov pa ni tolk velik sma tko ji je pač usoda namenila mora se tko prijazno upret[/quote] maja vem..sej idin to me skrbi da nebi blo use še slabš..ma bolš bo..sam upam da čimprej • pupaa94
17.6.2009 8:04
Katkica123 pravi:[quote="pupaa94"
veš lepo d si tolk dobra frendica kr takih je mal sam upam da se zavedaš da če boš ti se drla na njeno majkico da potem se ona nebo smela več z tabo družiti po vsej verjetnosti no pa saj verjetno bo drugo leto bolje če ne prej pa pri 18tih enkrat sebo to spremenilo ker takih primerkov pa ni tolk velik sma tko ji je pač usoda namenila mora se tko prijazno upret maja vem..sej idin to me skrbi da nebi blo use še slabš..ma bolš bo..sam upam da čimprej[/quote] ti se sam drž... sej tut to d so majkice stroge pa to ... tuki niso sam slabe lastnosti so tu dobre-res d se dost folka upre pa z tem lajf **** k začnejo z drogam pa tem sam je pa vlik takih k se naučijo uzgoje pa spuštvanja pa lohka že sam zrd tega dost delč prlezejo pa tut mučnejša boš folk ti bo teži ego zbiju pa take sej veš kaj pravjo kr te ne ubije te naredi mučnejšo=) • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
22.6.2009 2:14
pupaa94 pravi:
Katkica123 pravi:
[quote="pupaa94"
veš lepo d si tolk dobra frendica kr takih je mal sam upam da se zavedaš da če boš ti se drla na njeno majkico da potem se ona nebo smela več z tabo družiti po vsej verjetnosti no pa saj verjetno bo drugo leto bolje če ne prej pa pri 18tih enkrat sebo to spremenilo ker takih primerkov pa ni tolk velik sma tko ji je pač usoda namenila mora se tko prijazno upret maja vem..sej idin to me skrbi da nebi blo use še slabš..ma bolš bo..sam upam da čimprej ti se sam drž... sej tut to d so majkice stroge pa to ... tuki niso sam slabe lastnosti so tu dobre-res d se dost folka upre pa z tem lajf **** k začnejo z drogam pa tem sam je pa vlik takih k se naučijo uzgoje pa spuštvanja pa lohka že sam zrd tega dost delč prlezejo pa tut mučnejša boš folk ti bo teži ego zbiju pa take sej veš kaj pravjo kr te ne ubije te naredi mučnejšo=)[/quote] hmm to se strinjam stabo..sam glede te frendice ane..upam da nebo pač tko kt se pr nekaterih zgodi..kr pač ponavad starši k tok dul ne pustijo otroku nč pa ma miljon prepovedi..potlej k pride ta mulc v drug kraj..srednja šola itd. tam ni staršou zravn..in pač probajo use novu..in lahk hitr zabluzjo..k se niti ne zavedajo tolk nevarnosti okolice..kr jih ni nč izučilo iz izkušenj pa to... poznam par primerkou z mojga kraja tko..k so starši bli tko totalno strogi do njih pa to..pol so šli pa te mulci v lj v šolo..tam so pa probal use pa to..in so bl zabluzli k pa eni k so prej že tko vn hodil pa tko.. sej drač ej to ok da starši pazjo ful pa to..sam kar je preveč je preveč fsm • pupaa94
23.6.2009 11:44
DeViLgIrL pravi:
pupaa94 pravi:
Katkica123 pravi:
[quote="pupaa94"
veš lepo d si tolk dobra frendica kr takih je mal sam upam da se zavedaš da če boš ti se drla na njeno majkico da potem se ona nebo smela več z tabo družiti po vsej verjetnosti no pa saj verjetno bo drugo leto bolje če ne prej pa pri 18tih enkrat sebo to spremenilo ker takih primerkov pa ni tolk velik sma tko ji je pač usoda namenila mora se tko prijazno upret maja vem..sej idin to me skrbi da nebi blo use še slabš..ma bolš bo..sam upam da čimprej ti se sam drž... sej tut to d so majkice stroge pa to ... tuki niso sam slabe lastnosti so tu dobre-res d se dost folka upre pa z tem lajf **** k začnejo z drogam pa tem sam je pa vlik takih k se naučijo uzgoje pa spuštvanja pa lohka že sam zrd tega dost delč prlezejo pa tut mučnejša boš folk ti bo teži ego zbiju pa take sej veš kaj pravjo kr te ne ubije te naredi mučnejšo=) hmm to se strinjam stabo..sam glede te frendice ane..upam da nebo pač tko kt se pr nekaterih zgodi..kr pač ponavad starši k tok dul ne pustijo otroku nč pa ma miljon prepovedi..potlej k pride ta mulc v drug kraj..srednja šola itd. tam ni staršou zravn..in pač probajo use novu..in lahk hitr zabluzjo..k se niti ne zavedajo tolk nevarnosti okolice..kr jih ni nč izučilo iz izkušenj pa to... poznam par primerkou z mojga kraja tko..k so starši bli tko totalno strogi do njih pa to..pol so šli pa te mulci v lj v šolo..tam so pa probal use pa to..in so bl zabluzli k pa eni k so prej že tko vn hodil pa tko.. sej drač ej to ok da starši pazjo ful pa to..sam kar je preveč je preveč fsm[/quote] ja to je res to je tut mene mal strah kr sm tut bol na vrvici pa to sam sej to i morš dopovedat da si naj privošč svobodo u lj sam ne pa peveč pač kontrolera senje pa še ti ji pomagi pa bo lepo spelala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.